icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

wewe28
4. okt 2017

@alilka Tak ako bolo v práci? Tak náš
štát sa o nás samozrejme nepostará keď je treba...potom sa čudujú, že sa rodí málo detí. Veď tých 200 eur čo žena dostane je málo a pokiaľ muž nezarába veľké peniaze, tak veru majú čo robiť aby to všetko utiahli. Až niektorých obdivujem ako to zvládajú.

sonya6
4. okt 2017

Kočky otázočka, hladina LH stúpa aj pred MS? dnes som 9DPO, robila som si ovu a tehu test. Ovu skoro pozitívny z ranného moču, veľa mu nechýbalo a tehu biely :D tak nvm či LH niečo indikuje alebo bežne stúpa aj pred MS 🙂

krajcovicka
4. okt 2017

Ahojte dievčence, ja zas sdím nalačno v čakárni u gynekológa.... druhá kontrola naternice, minule tam zostal kúsoček sliznice, tak mi pichli injekciu na stiahnutie maternice, no už som sa nerozkrvácala, len som špinila. Modlím sa, nech tam už nič neostalo, nech nemusím ísť na kyret.... držte palce✊🏻

updatevani
4. okt 2017

@krajcovicka ahoj drzim ti prstty nech to je ok .. daj vediet potom 🙂

alilka
autor
4. okt 2017

@wewe28 celkom fajn bolo .nohy večer boleli ako sviňa ale inak 😁 noo veď to ten náš biedny stas ale hlavne že potraviny a všetko neskutočne zdražujú..ty ako inak?

krajcovicka
4. okt 2017

@updatevani no ešte tam niečo zostalo, ale zmenšilo sa to, stále špiním, cyklus nabieha, tak uvidím po menzese. Som rada, že sa mi tam nebudú rýpať, verím, že sa to dočistí samo, veď my ženy sme predsa stvorené fantasticky, nie? A povedal, že tento cyklus si máme dávať ešte pozor, no chápeš... iné by mi ani nenapadlo...

wewe28
4. okt 2017

@alilka No ja čakám či príde alebo nepríde ms. Ale veľa šancí tomu nedávam ak ovu prebehla vtedy kedy myslím. No možné je všetko...tak teraz čakám čo sa bude dať. Dejú sa mi tento cyklus divné veci, tak neviem čo si o tom myslieť 🙄

wewe28
4. okt 2017

@krajcovicka Tak to je fajn, verím že sa to samo dočistí a nebudeš musieť nechať do seba rýpať. Držím palce ✊🏻

krajcovicka
4. okt 2017

@wewe28 ďakujem 😘

updatevani
4. okt 2017

@krajcovicka super som rada... teraz som az sadla k PC nedalo sa mi skor chaoticky den 🙂 ci teda aj cely tyzden... super tak mozete sa znovu snazit a uz to bude uspesne verim tomu...

krajcovicka
4. okt 2017

@updatevani práveže sa ešte snažiť nemáme a neviem, jedy budeme, možno až v novom roku... neviem, čo muž, nechcem ho do ničoho tlačiť...

updatevani
5. okt 2017

@krajcovicka no ved potom...uvidis co ti povie ako s tym bude stotozneny....

updatevani
5. okt 2017

Dievcene mam otazku po pohlavnom styku mam strasne nutkanie na mocenie ...neviete mi niektora poradit co to moze byt ? 😟...

olafienko
5. okt 2017

@updatevani p začínajúci zápal močových ciest? ja som to volakedy mala takmer po kazdom sexe! teplo sa obleč, urologický čaj, a kúp si zajtra kapucínku väčšiu a 3x denne (kvapky, tabletky). hádam to uhráš bez antibiotík. držím palce😘

emasss111
6. okt 2017

@updatevani aj ja to mávam....a teraz keď sme sa snažili o bábo...tak som sa vždy snažila aspoň 15 minút vydržať a až potom ísť na WC....podľa mňa je to vcelku normálne 👍

natalia11111
6. okt 2017

ahojte baby prosim vas ked mam uzivat duphaston od 17DC do 26DC a ja som ho zabudla a davala som si az od 18DC a dnes 27DC sa mi rozbieha MS mam si dat este posledne dve tabletky dnes? alebo si už nedávať?

krajcovicka
6. okt 2017

ahojte dievčence, dnes som si volala o výsledky hcg séra, čo mi brali v stredu a je tam hodnota 18, niečo...sestrička mi k tomu nevedela nič povedať a dr. tam už nebol... som vyše 2 týždňov po potrate...je to moc? ja si myslím, že azda nie... ešte stále špiním, možno je dôsledok toho, že sa s tým telo ešte vysporiadava, nie ?

alilka
autor
6. okt 2017

@krajcovicka ja keď som bola 8dni po operácii,kde bolo všetko odstránené mechanický tak som bola na krv a HCG bolo ešte 28..potom som už na krv nemusela ísť .a pred operáciou som mala cez 5000..a ty si mala isto viac ako ja,keďže si bola o dosť dlhšie tehu..čiže si myslím že to nieje veľa a pôjde to dole .lebln to možno ide teraz už pomaly..

marily
6. okt 2017

@krajcovicka Tak to trva kym hcg klesne. Ja som musela chodit na krv kym hodnota klesla pod 2. Hodnota hcg klesala pomaly hlavne v tom poslednom tyzdni. Ale urcite zalezi aj na tom ako sa s tym telo vysporiada.

sonazitnanova
6. okt 2017

@krajcovicka není to veľa ja som sa takto čistila na 2 krát samovoľne chodila som pravidelne na odber až pokiaľ nebolo 0 aby dr.mala istotu tiež mi pomaly klesalo HCG

alilka
autor
7. okt 2017

Ahojte zenicky moje..😊 ako sa máte?chvalte sa prehanajte..😉 ja sa idem troška "posťažovať"..dnes som 18dc,ovu ešte nikde..nevadí mi to len posledné dni som mala dosť hlienu ako pred ovu aj vajecnik ma bolel..pravý..no BT stále dole..aaale..včera sa nám stála nehoda 🙊🙈🙈 môj drahý povedal vraj nie ale ja som videla čo som videla 🙈 aaach nikdy sa nám to ešte nestalo..a ja sa teraz začínam riadne báť ... Asi som ho nemala až tak provokovať pri sexe 😂😂 ale nieeee..čo teraz??lepiiiii mi 🙊

krajcovicka
7. okt 2017

@alilka nooo takto by som si to predstavovala ja, pri parádnom sexe, neplánovane... ak sa stane, tak to tak má byť a bude to v poriadku, o nič sa nestrachuj! Keď nie, ďalej si budete dávať pozor podľa plánu...prajem Ti krásnu sobotu!

alilka
autor
7. okt 2017

@krajcovicka aaach ďakujem za povzbudenie 😉 pobolieval má pradtym pravý vajecnik a tam nemám vajcovod,tak budem veriť že ovu bude z neho 😁 Aach ten môj chlap..ale keď si spomeniem tu jeho tvár keď som si uvedomila čo sa stalo 😂😂 smiešno mi je z neho 😂 ty sa máš ako?

krajcovicka
7. okt 2017

@alilka fungujem naplno, jak robot... na sex zatiaľ vôbec nemám chuť, ešte stále špiním, ale dr. Povedal, že cyklus je už rozbehnutý, tak teraz niekedy by mala byť ovu... len tak spomínan, predstavujem si, modlím sa a starám sa o rodinku, žiačky a tak... čo mi iné ostáva 😁. Veľmi by som chcela, aby to prišlo nečakne bez plánovania, počítania, merania... úplne ma to pohltilo, už to tak nechcem... len neviem či sa to tak podarí, keď už mám toľko múdrych skúseností o počatí... všetko ukáže čas

alilka
autor
7. okt 2017

@krajcovicka presne ti rozumiem..ja teraz tento mesiac meram lebo chcem vedieť či cyklus bude ako má a potom kašlem na to..včera mi na mobil vybehlo upozornenie že "deň ovulácie" tak do frasa 😁 a večer to fiasko. Kurník 😁 mne ostáva len čakať ešte asi 4meaiace minimum a potom sa uvidí čo bude 😁

krajcovicka
7. okt 2017

@alilka tak si budeme držať palce... môj muž sa rozhodol ( a ja asi s ním súhlasím), že tento rok už skúšať nebudeme...tak začneme možno spolu

sticker
alilka
autor
7. okt 2017

@krajcovicka tak je..držíme si palce 😉 my tiež po novom roku ešte vyšetrenia a potom by sme už mohli..snáď 😉 ty vyšetrenia neriešia ziadne!?

krajcovicka
7. okt 2017

Bola som dohodnutá s dr., že mi vypíše lístky na vyšetrenia, tak asi až na kontrole po ms. Teraz som si objednala nejaké čaje... ženšeň je dobrý na krv- optimalizuje ju, čistí, podporuje krvorbu, potom som objednala kotvičník atď. Ja mám rada silu prírody... a bola som u toho liečiteľa... bolo to zaujímavé stretnutie, strašne som sa po ňom dobre cítila, vravel, že bolo na mne veľa zlej energie, ale bližšie ju nešpecifikoval... či je to z duchovného sveta, akebo mi niekto zle poprial...

krajcovicka
7. okt 2017

@alilka to bolo Tebe Ali

alilka
autor
7. okt 2017

@krajcovicka ahaaa..áno ja tiež tie čaje..ale teraz kašlem na všetko..teším sa že aspoň lieky nemusím do seba teraz trieskať že aspoň trocha pauza 😁 na krv si dám červené vínko a už 😂 aj psychicky aspoň vypnem ,😛 noo musíme si priniesť svoj údel..ale verím že po novom roku to dáme a ešte budúci rok budeme obe rodiť 🙏 ani jedna z nás nemá problém a otehotnenim ✌