icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

olafienko
27. sep 2017

ja som tu dlho nebola, lebo som to trošku vzdala. ale dnes už som nahnevaná mna celý den v bruchu pichá, pred menzesom...a kým to dostanem, ten týždeň, si stále navrávam že možno... je to únavné :(

@krajcovicka mrzí ma to, človek by si povedal že dve čiarky a vyhraté..ale asi nie

sticker
zuzicka256
27. sep 2017

Cawte baby, bola som u lekarky v pondelok, skor som nemala cas napisat. Cakam miminko a podla vsetkeho som medzi 4-5 tyzdnom. Snad sa udrzi, beriem duphaston tak azda ❤ ale je tam pusinka moja mala, prosim ostan a posluchaj ❤

marily
27. sep 2017

ja ani neviem kedy mam dostat. moj cyklus je velmi nepravidelny 24-30 takze od dnes cakam. Len uz par dni mam totalne priznaky na kramy 😐takze cakam

marily
27. sep 2017

@updatevani ja ani neviem kedy mam dostat. moj cyklus je velmi nepravidelny 24-30 takze od dnes cakam. Len uz par dni mam totalne priznaky na kramy 😐takze cakam

krajcovicka
27. sep 2017

@updatevani och, dúfam, že bol pokazený, alebo moč riedky...

krajcovicka
27. sep 2017

@olafienko aj ja som si to tak myslela, ale treba veriť!

updatevani
27. sep 2017

@krajcovicka dakujem za podporu si zlata 🙂 ... no len ja sa nijako na tehu necitim ... mam pocit ze naposledu ms prisla 2 dni skor a teraz sa rozhodne prist 2 dni neskor 🙄

krajcovicka
28. sep 2017

🙄

updatevani
28. sep 2017

@krajcovicka
@marily
Stale nic tak som dokupila testy a furt biele...tak ja neviem dievcata 😕 ....

krajcovicka
28. sep 2017

@updatevani ešte počkaj...
Ja som bola včera na kontrole, dr poznamenal, že vždy je lepšie, keď sa to stane prirodzene, no na sono zbadal, že tam kúsok sliznice ešte ostal, pichli mi injekciu. Tak sa modlím, aby sa mi ešte rozbehlo krvácanie, nech sa to vyplaví, lebo knak budem musieť ísť na zákrok. Ach...

marily
28. sep 2017

@updatevani
ja rano vstanem ze idem si urobit test . Ale nebolo treba prisli kramy . Rozmyslam tento mesiac nad inseminaciou , len som nejaka nesvoja . Neviem ci mam dotoho ist ci nie

updatevani
28. sep 2017

@krajcovicka ...ked neviem myslim ze keby som bola v tom uz by mi test ukazal...
....neboj vycisti sa to samo verim tomu nech nemusis prezivat ten hnusny pocit...

updatevani
28. sep 2017

@marily mne este neodsli no zle mi je kvalitne od rana teda od noci ... migrena nastupila a to zvyknem mat pred ms.... cize zas som zbytocne kupovala test a uz som si povedala ze nebudem kupovat ...joj 🙄

wewe28
28. sep 2017

@zuzicka256 gratulujem, držím palce aby všetko dobre dopadlo.

marily
28. sep 2017

@updatevani sak to clovek si povie ze nebude testovat a vzdy ta snaha zliha lebo v kutiku duse dufame ze sa stal zazrak . No len bodaj by sa ten zazrak uz konecne stal pretoze je to uz unavne a narocne stale cakat .

krajcovicka
28. sep 2017

@updatevani len mne sa od stredy úplne tastavilo krvácanie... ako na potvoru...

updatevani
28. sep 2017

@krajcovicka hej strasne to je zakon schvalnosti toto ... nic nemoze ist jednoducho tak ako ma ...

updatevani
29. sep 2017

@krajcovicka 1DC hlasim

krajcovicka
29. sep 2017

@updatevani škoda, no čo už...

updatevani
29. sep 2017

@krajcovicka ratala som s tym ... ja sa citim ze nesom v pohode ..stale v napäti som ...a to nie je dobre 😒...to nic vsak nova sanca 🤗...

wewe28
30. sep 2017

ja som z toho jeleň. 16DC vzeralo že čiarka silnie, no zdá sa mi nie veľmi silná a zasa ako keby slábla. Je to ok? Myslíte, že ovu už prebehla? Ja som sa tak vôbec necítila. Vždy mám príznaky a teraz nič 😢

gabi24
30. sep 2017

Co prosim hovorite na tento vyvoj, kedy asi mozem ocakavat realne ovulaciu. Mam pravidelny cca 30dnovy cyklus, podla aplikacie v mobile by mala nastat zajtra, ale my skusame "zarobit" si dievcatko principom, ze sex len do ovulacie, resp.dva/tri dni do ovulacie, takze dnes uz je to asi pase.

ejuska2586
1. okt 2017

@gabi24 Dnes este ovu neprebehne. Az 12-48 hodin po pozitivnom teste. Tento este nebol pozitivny.

korpiklaanka
2. okt 2017

Nádej bola. 5 dní meškania. Dnes 2 DC. No nevzdávajme sa

wewe28
2. okt 2017

Dievčatá, nejako tu tá dikusia upadá...vedl nemám čo čítať 😕. Ja som teraz vo fáze čakania, či sa podarilo. To zasa budú nervy. Dnes 20 DC. Ako vy?

updatevani
2. okt 2017

@wewe28 ano trosku sa tu vsetky umlcali a vobec neviem co je s @ikonica ... ani @alilka tu dlho neprispela 🙂....

wewe28
2. okt 2017

@updatevani hej hej, neverila som že im to tak dlho vydrží a občas dajú o sebe vedieť. Asi to zobrali vážne 😅

alilka
autor
2. okt 2017

@updatevani
@wewe28 ale kdeže baby ja som tu stále..vždy čítam kade čo po MK len neprispievam toľko..😁 ja sa ani nemienim umlčať 😁 mne to nerobí nič ,čiže ja v pohode sem chodím 😁 zajtra idem konečne prvýkrát po 2mesiacoch po PN do roboty tak sa teším..teraz doma pratam ako najata s pocitom len nech ostane upravené lebo zajtra zo mňa nič keďže robím 12tky..😁 inak ma chytil hrozný zápal,nechápem z čoho..na krčku nám akysi divný útvar,veľkosti asi spendlikovej hlavičky tak som sa vylákala ..neviem čo to môže byť a čo to môže mať súvis zo zápalom čo sa má drží ako kliešť..dnes som 13dc tak čakám čo sa bude diať a kedy bude ovu ,či fungujem ako mám..meram aj BT nech viem 😁 takže toľko hlásenie odomna 😂😂

updatevani
2. okt 2017

@alilka nechces zbehnut za gyn ? ... ooo priprava do prace super .... sa tesis do nej co ? .... mne akurat sibe z nej stale nieco vymyslaju nesom schopna dokoncit svoju roboty uz 3 tyzdne lebo stale nejaka zmena planu ... hej ja som tiez inak celkom ok s tym nerobi mi MK nic hrozne ...rada tu kvoli vam chodim, ze kto co nove ma a tak :D

alilka
autor
2. okt 2017

@updatevani ja som bola v utorok na usg po operácii či je všetko ok..tak neviem.alr pokiaľ mi to nezmyzne tak pôjdem budúci týždeň. Lebo predtým som to tam určite nemala..jasné že sa teším .😁 Fakt mi teraz bolo doma ozaj dlho...moja gynda sa smiala že neverí že takto dlho som doma vydržala ja taká "akčná žena". 😂😂 Tak..ale aj na financie sa teším 😂 PN mi vyšla minulý mesiac biednych 221€ a 130 od zamestnávateľa..taaak saakris rozdiel oproti tomu ako zarábam 😏 bleeee 😂 keby že som sama ja neviem ako by som utiahla byt a všetko okolo..hrôza ten náš štát..🙊 verím že zajtra už v robote budem nadávať že "ľuďom čisto drbe" ale tak. Aj napriek tomu m svoju prácu rada 😛