Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@alilka Držím palce....
@alilka nech to rozlúskne!
@alilka som zvedavá čo povie to by som aj ja potrebovala 🤔
@angelika1992 to vážne aj po takom teste?
Kazdy mesiac tyzden pred MS sa mi na tvari vzdy vyhodi na jednom a tom istom mieste "menstruacna vyrazka :D " momentalne som opat tyzden pred MS a vyrazka je tu :( cize tento.mesiac zasa nic :( jooj
@sonazitnanova ano ☹
@simka2433 4 DC ☹
@angelika1992 nieeeee:( tak som duuufala:(
Babule tak už som na u toho dr..tak on nevidí dôvod čakať..robil mi 3D že na sone nieje ani vidno žeby bolo niečo robené s maternicou. Že z nej ani nechýba..🙊 tak ja teda nechápem..že má pekný tvar ako má mať..vajecnik a vajcovodom PCO..za hlavu sa chytám jak videl moje dorezane brucho .vraj k čomu toto bolo..taaaa čo už 😁 no a ja teda neviem čo robiť..každý mi iné vraví..ale on je ozaj profík..primár v sací
.MUDr.Dosedla..aaachhhh...ze keď otehotniem mám prísť k nemu už potom..tak ako sa zariadit?
@alilka Podľa mňa choďte do toho a potom rovno k nemu. Konečne triezvy pohľad podľa mňa. Držím palce.
@alilka nečakaj, keď Ti tak povedal, ak má dobré recenzie a je naozaj taký odborník, ja by som neváhala, veď nezabudni, že máš jeden vajcovod, tak načo čakať, kedy Ti dovolia ostatný a potom zas budeš čakať kedy bude ovulovať ten správny atď.... proste si užívajte jeden druhého bez obmedzenia !
@alilka jak tu píšou holky, podle mě, do toho jdi. Jestli nevidí problém a říká, že máš podle vyšetření všechno ukázkové, tak bych se nebála a šla do toho a pak hned za nim, jak se povede. 🙂 ať si Vás hlídá od začátku. Ale zkus dát i na své pocity. Jaký se Ti zdál pan doktor. Musíš mít k němu důvěru. Jinak já mám 3 dny do MS. Náladová jsem až běda, buď pláču a nebo se hádám. Takže za chvili je to tu. A o tom mě to víc štve, protože už to bude 11 měsíců co se snažíme o miminko. Řekli jsme si s manželem, že počkáme do februára a pak až půjdeme k doktorovi řešit. Třetí měsíc beru inofolic a stále jen doufám. ☹ Já už nechci, už bych tam chtěla taky vidět ty dvě čárečky. Na začátku roku sem si myslela, že nám to půjde úplně v pohodě. A nějak ne. ☹
@alash Ahoj....napíšem ti, čo nám pomohlo 🙂 ja som pred cca rokom kvôli endometrióze prišla o vaječník a vajcovod...odmietla som následnú liečbu a začali sme sa pokúšať o bábo...to bolo začiatkom tohto roka.....vedela som, že na endometriózu a celkovo na ženské orgány sú dobre rícinové zábaly...tak som si ich začala robiť..ale tak nepravidelne...cca dvakrát týždenne...ale vždy len od prvého dňa MS po ovulku....potom nie....mesiace išli a nám sa nedarilo...a tak som sa v máji naserkala a robila si tieto zábaly každý deň...fakt každý jeden...od MS po ovulku...a ostala som tehotná, ale skončilo to potratom v 9tt ☹ mesiac po kyrete som opäť dostala MS...opäť zábaly každý jeden deň po ovulku..a už sme sa aj začali snažiť a opäť som ostala tehotná (na prvý šup po potrate, s jedným vaječníkom a na ňom aj 3 cm endocysta)....možno náhoda, možno nie 😉
inak jedna baba mi tu poradila papať ananás počas plodných dni....a tak sme jedli s mužom obaja, keď som mala mať ovulku a ono to vyšlo 🙂
@emasss111 děkuji Ti moc za rady. Tim že to mám teď i dostat, tak to zkusim hned i aplikovat. 🙂 Tak dám pak vědět, jak to pomáhá. 🙂 Hned jsem si musela vygooglit, jak se to dělá. 🙂 Tak si dám každý den chvilku relaxu a oddychu sama pro sebe. To nezní vůbec špatně. 🙂 A ananas tky zkusime. 🙂 Díky moc za odpověď a za rady, už si přijdu zoufale s tim našim snažením.
baby robí mamatest comfort 10 duchov? ja už som magor

@olafienko daj fotku 🤗
@olafienko tK toto duch nie je! Tichúčko gratulujem, koľký dpo si?
presne neviem lebo v čase meškania som mala 2x pozitivny ovu test (na tutovku) a doteraz negatívne testy, 16 dní mešká...tento test bol z poobedia. myslela som si že som kupila dvojbalenie, ale druhy tam nie je.ráno vstávam ako blesk a idem po test

@olafienko silno držím palce i prsty... prajem Ti to!
@krajcovicka ďakujem. keby som si pozrela moje príspevky tento cyklus, tak sa zasmejem. som roztrasená a neveriaca, kým neuvidím peknú čiarku neverím.aj príznaky mám...ale to som mala polroka..:D
@olafienko juchuuuu, verím, že v noci ani nezaspíš!!!
chlap ma trošku vysmial, nepresvedčila som ho.vraj ,,a nemali by byť rovnako silné,,? 😅
@olafienko nooo chlapi a keď mu ukážeš dve rovnako silné, tak sa spýta... no dobre a čo to znamená?....
No ale my teraz čakáme na ten ranný test, dúfam, že si si odložila i ranný moč pred tým behom do obchodu 😅

Baby moje zajtra idem k jednému dr..veľký profík..😁 och ale trvalo kým som sa k nemu dopracovala..vraj mi urobí usg 3D či nemám nejakú vrodenú deformáciu maternice keď sa mi vždy niečo stále. Ráno po nočnej rovno k nemu..😊 som zvedavá čo povie..