Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
No tak nemali mamatest comfort 10(ten co vcera) dala mi rapiclear a je negativny. Idem pracovat, nerobim predcasne zavery ale som teda sklamana, np uz som zvyknuta. Ale aspon vcera to bol super pocit 😀
@olafienko myslíme na Teba držíme palce - je ozaj negatívne negatívny? Daj foto.
@wewe28 my sme ale nedočkavé 😜
@krajcovicka to veru sme...asi viac ako @olafienko. Tak keď sa nepodarilo mne, dúfam že sa aspoň niekomu podarilo. Bolo by super keby mal niekto dobrú správu 👍🏻
@wewe28 @krajcovicka baby ste hrozne zlate viac zvedave ako ja urcite nie ste 😝 ale ja uz si nejdrm robit nadeje uz som z toho uplne sibnuta furt len s testami strašim a este sa aj tesim ze mam pozitivny a to len duch bol... 😕
Ja som taka sklamana...priatel mi dpniesol test 25kovy lebo sa nerozumie a uplne negativny. Keby sa mi dalo aspon vyplakat ale ja som skor ako take strasidlo bez duse. Uz hodinu a pol lezim vo vani a guglim hlupe slusenosti s testami... Uprimne obdivujem baby co to prezivaju roky a nezblaznia sa
Baby 10 DPO neni cas na paniku ak je test negativny ze ? Este sa moze vsetko zmenit ? :(

@krajcovicka čo tak smutno?
@wewe28 zas ma to chytá, čakám na menzes, neviem sa zbaviť emailov z aplikácie, ktorá mi veselo hlási, že som v 16 tt... a tak
@krajcovicka tak to mi je ľúto. Aj tak máš môj obdiv, že to ešte takto zvládaš...neviem ako by som to zvládala ja. Ale človeku asi nič iné nezostáva ako to, že sa s tým vyrovná. Raz ti to dúfam vyjde, ale otázka je že koľko je človek ešte schopný toho uniesť.
@wewe28 azda veľa...☺️
@linsss niečo slabuliiinké tam je ... držím palce!
Baby moje tak teda my sme sa rozhodli že do toho idemeee 😁 ide sa plodiť 😂😂 ale dráhy mi dal podmienku,že žiadne testovanie ani nič podobné 😛 snáď vydržím 😂
@krajcovicka dnes som 28 DC bezny cyklus a od 33 - 38 ...boze snad ta ciarocka bude tmavnut :-*
@alilka Držím palce moja. Zaslúžiš si to najviac na svete. Snáď nám sem dáš čoskoro dobré správy 😘🤰👶❤
@alilka super držím veľmi palce nech sa podarí hlavne úspešne od zaciatku do.konca
@ejuska2586
@bluebell0412
@0507 ďakujem baby 😁 dúfam že to vyjde čoskoro a už prosiiim len do stastliveho konca..je to moja najväčšia túžba 😁 teším sa že už môžme teraz ani ma to nenapadlo že tak skoro to príde..😉
@ejuska2586
@bluebell0412
@alilka Ahojte baby prosím vás fraxiparin sa ma pichnúť aj s tou vzduchovou bublinou?? Lebo neviem 😔 a mám si to dnes pichnúť... Ďakujem 😘
@kubik12 ahoj ja ti toto nepodaril ja som si nepichala
@kubik12 Ano, cele sa to picha - teda aspon pri Clexane a to je v podstate vraj to iste, len silnejsie...
@bluebell0412 hmm aj tak ďakujem 🙂
@bluebell0412 ja som to pichala hneď po otvorení..žiadne odstrekavanie ani nič..

@olafienko tak toto otaj ako duch nevyzerá. Žeby konečne dal niekto dobrú správu? Držím palce!