Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@alilka budem na Teba myslieť v modlitbách! Veeeeľmi Ti prajem voňavé bábätko! ✊🏻✊🏻✊🏻
@krajcovicka dakujeeem..verím že teraz to už ozaj vyde .veď sa mi pár dní do zadu snívalo že sa nám narodila naša vytúžená Olívia 💖💖
@alilka aj ja som mala sen so živým bábätkom 👶🏻♥️👶🏻✊🏻✊🏻
@krajcovicka áno ja viem,pamätám si to 😊 preto verím že to je dobré znamenie pre obe 😉 tu tiež čakáš ms ako ja 😁ja dnes už 30dc ,9dpo..čiže do 2,3dni by mala prísť..a potom ďalší mesiac je snáď nás 😘
Baby ... ja som dnes natrafila na túto skupinku a s manželom sa tiež snažíííme o bábo a verím (dúfam)že sa nám čoskoro podarí...
No ja som prečítala celú kom co tu je :D (v práci by ma dnes nemali asi začo platiť :D )
Veľmi sa mi páči ako sa navzájom povzbudzujete 🙂 ste fakt super 🙂 Držím Vám palčeky každej 😉 😘
@kubik12 To som nikdy nesledovala. Ja si to jednoducho pichnem a hotovo. Bola som upozornena, ze nemam "odstrekovat", len ked je kvapka na ihle, tak tu "striast". Tak to robim a zatial bez problemov...
@ingush Vitaj medzi nami. Silno drzim palce, nech sa cim skor zadari...
@alilka
@krajcovicka
Kočky, vyzerá to nádejne:
Dieťa na rukách muža Určite sa narodí chlapec.
Dieťa na rukách ženy Zdá sa, že príde na svet dievča.
Dieťa krásne Teš sa, niekto ti spôsobí veľkú radosť.
Dieťa vidieť ho pri krste Budeš mať dôvod k veľkej radosti.
Dieťa vidieť s dojkou Prijmi dobrú radu, lebo ju veľmi potrebuješ.
Dieťa vidieť ho pri hre Čaká ťa vysoký vek a príjemná staroba.
Dieťa vidieť ho spadnúť Nerob tragédiu z toho, ak sa dostaneš do finančných problémov.
Dieťa mať ho Znamená šťastie a radosť.
Dieťa vidieť ako sa hrá Prináša radosť.
Dieťa vidieť spiace Čaká vás dobrá budúcnosť
Dieťa vidieť choré Neúspechy v podnikaní.
Dieťa vidieť tučné Čakajú vás dobré časy.
@alilka
@krajcovicka
A z inej diskusie:
Babatko v sne znamena novy zaciatok,idea a zrod niecoho noveho.Starsie deti znamenaju neake drobne ale vazne starosti.
@ejuska2586 a ry Bereš clexan či fraxiparin?ja som predtým pichala fraxiparin ale nerobil mi dobre..svrbeli má to,strašne hrudky sa mi robili začervenavalo mi to..2.11 idem na hematologiu tak si chcem vypytat niečo iné .
@alilka Ja beriem Clexane 0,4 od začiatku
@kubik12 Ahoj..ja si to pichnem tak, ako odbalím...ani nepozerám, či tam dáka vzduchová bublina je 😀
@alilka držíííím ti silno palce, nech si čoskoro tehu a nech to je s úspešným a krásnym koncom ❤
@ingush držím palce, aby sa vám to čo najskôr podarilo a mali ste svoje vytúžené bábo na ceste 😉 veru, my sa tu snažíme podporiť najviac ako to ide...a jedna druhej nezávidíme, ale naopak sa tešíme z každej tehuľky, čo pribudne 👍
@alilka máme to na chlp rovnako, aj ja 30 dc 😅....
@ejuska2586 jeej ďakujeme za krásne vyloženie snov 😘. Nech sa tak stane.
@alilka dokonca aj dpo sedí 😂
@krajcovicka faaakt??heeh sranda 😁 ty tiež mavas ovu tak neskoro?ja väčšinou bez liekov na 17-18dc .teraz prvýkrát som mala až 21dc 😁 tak nech už príde ms a môžme sa snažiť 😉
@emasss111
@ejuska2586
Ďakujem krásne ☺️ Verím v tom, že každej z nás sa čoskoro zadarí (prajem si to 🙏). V tej snahe o dieťatko som užaj lekárku zmenila a cestujem za ňou síce ďaleko (cca hodinka- iný tvrdia že som šibnutá že tak ďaleko mam gyn) no čo pre to aby sme mohli mať bábo nespravime no nie? 😉
@alilka ja len tentokrát, inak mávam 13 - 15 dc
Ahojte dievcata. Uz treti den mi meska menzes. Zobrali mi aj krv na hcg. Hodnota vysla 2. Moze ist stale o mozne tehotenstvo? Mate s tym niekto skusenost? Dakujem krasne
@krajcovicka my ozaj na rovnako 😁 ešte aj ovu neskoro 😂😂 veď myslím že aj tie obe neúspešne tehu 😞 sme mali v rovnakom čase že?..
@alilka
@krajcovicka babule prisla som zakuknut.. drzim vam paluchy do snazenia.... hlavne alilke.... uz to musi vyjst do stastneho konca.... my zatial nic... prave mam ovulu... uvidime ci sa podari....
drzte sa vsetky... tie co ste tehule, nech ide vsetko bez problemov a tie, co chcete byt tehule tak prajem vela stasticka v snazilkovani.... papa 🙂
@ikonica aj Tebe nech sa darí...
@alilka veru áno, tak dúfam, že už budeme spoločne zdieľať len dobré udalosti ...
@alilka
@krajcovicka
Nech sa vam podari 🙂 my sa tiez snazime uz 5rokov s manzelom. Mame vsak 4potraty za sebou.
@wero123 och to mi je ľúto...
@krajcovicka aj nam strasne, ale snazim si opakovat, ze to tak asi malo byt. Ale je to tazke. Aj teraz sme boli v plnom ocakavani,ze ako to vsetko dopadne, lebo mi meskali 3dni,ale hcg bolo len 2 :( takze nic. Tak hadam nabuduce sa podari 🙂 musime verit 🙂 ale zaciname uz aj vysetrenia rozne... tak snad s ukaze, ze kde je problem

@ejuska2586 a ta bublina ma biť hore alebo dole smerom k ihle?? Lebo jedna striekačka ju ma hore a druhá dole smerom k ihle 😨 viem blbá otazka 😂 ale radsej sa opýtam ako pichnúť to zle. A ďakujem za odpoveď 😘