icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alilka
autor
5. jún 2017

Babule to čo tá moja bt akože robí???😲😲

katusikkk
5. jún 2017

@alilka Vyzera to na IP pokles 😉

alilka
autor
5. jún 2017

@katusikkk lenže vraj to je skoro na IP..5dpo..tak neviem..

katusikkk
5. jún 2017

@alilka uhniezdovanie je od 5-9 dni.Niekedy sa to urobi aj v normalnom grafe, ale dufam,ze tebe sa teplota krasne udrzi👍

alilka
autor
5. jún 2017

@katusikkk jeeej d

alilka
autor
5. jún 2017

@katusikkk jeeej ďakujem 😁 to bolo krásne ak by to vyšlo 😁no ale ak by to ozaj bol IP test o koľko dní by niečo mal ukázať?

tamarka9
5. jún 2017

@waleri17 mrchu by som mala v nedelu dostat,vobec neviem, ci budem testovat,lebo snazilkovanie bolo ubohe. Cize asi az v pondelok,ak by zazrakom neprisla. Ak vydrzim 😁 ty mas ake plany?

waleri17
5. jún 2017

@tamarka9 ahaa 🙂No ja mam dostat az 13.6. Ale 12.6. Mam ist na krv a test si chcem urobit asi 11.6. 😂

katusikkk
5. jún 2017

@alilka citlivy test ukaze uz 2 -3 dni po uhniezdeni kedy v tele stupne hormon HCG ,ale aj tak by som pockala desiaty.🤒

tamarka9
5. jún 2017

@waleri17 to mas dost dlhu lutealku ze 16 dni. Ja mam standardne 14.

waleri17
5. jún 2017

@tamarka9 no mozno dostanem ms skor ja neviem teraz to mam posunute lebo som uzivala clostil a aj mi pichali pregnyl viees takze kvoli tomu aj ovu bola skor 🙂

tamarka9
5. jún 2017

@waleri17 aha jasne...no udava,sa ze uz 10dpo citlivejsie testy vedia zachytit,aj je otazne kedy sa uhniezdilo,cize len cakat...

waleri17
5. jún 2017

@tamarka9 no veru stale na vsetko len cakat 😕Tak uvidime daj isto vediet teda ako si dopadla aj ja sa ozvem 🙂Drzim moc palce ✊️🙂

tamarka9
5. jún 2017

@waleri17 urcite dam,uz tak okolo stredy zacnem stresovat,ze by som uz aj testla 😁

alilka
autor
5. jún 2017

@tamarka9 už teraz v stredu chces testovať??😁 Oooch a ja kedy?😲😲

tonjadabik2
5. jún 2017

@alilka ajoj ja budem testovat koncom tyzdna

alilka
autor
5. jún 2017

@tonjadabik2 ahoj..ale veď ty si ešte nemala ani ovulku podľa tvojho grafu. 😉

tonjadabik2
5. jún 2017

@alilka ale..vazne? ja si nemyslim.. ale uvidime..toto je trapne..moje telo si robi co chce..

alilka
autor
5. jún 2017

@tonjadabik2 no ja ti len píšem čo vidím..a čo ja poznám podľa bt..podľa mňa máš anovulacny cyklus 😊

tamarka9
5. jún 2017

@alilka jasne ze nebudem este testovat,len ze ma zacne chytat chut 😉

tonjadabik2
5. jún 2017

@alilka super fakt..vzdavam to

alilka
autor
5. jún 2017

@tamarka9 no mna tá "chuť" chytá už od 1dpo 😂😂😂😂

tamarka9
5. jún 2017

@alilka 😀 tak myslim ze skor ako 10dpo to nema zmysel,este aj vtedy je to dost o nicom. Ja som 8dpo,ty?

alilka
autor
5. jún 2017

@tamarka9 no ja dnes 6dpo..ešte len..😊 viem že skôr to nemá význam..mne naposledy sa mini dusík ukázal až 13dpo 😁 ale to bolo mimomaternicove tak možno aj tretí až tak neskoro..

simka2433
5. jún 2017

@misdan ja sa tak rozbieham pred ms:( takze ked vidim hnede spinenie uz je zle:(

misdan
5. jún 2017

@simka2433 no u mna to bolo teraz 1x v zivote, fakt nikdy som to nemala. Ale tak vsetko je tusim nove u mna, po porode..teraz si ty ktory den cyklu?';)

ritak
5. jún 2017

ahojte snažilky 🙂 rada by som sa pripojila k vam do tejto diskusie. Konecne som si docitala vsetky vase prispevky (aby som bola v obraze) a pridam sem aj moj...
Mam cerstvo 2-rocneho chlapceka a uz cca od januara sme si povedali ze by sme radi sestricku 🙂 (samozrejme budeme radi aj za chlapceka). Pred malym som potratila v 10dni 10tyzdna cca a po pol roku sa nam zadarilo a ostala som tehu - taktiez som si robila OVU testy asi 8 dni.

Priblizne druhy mesiac som si robila aj OVU testy a snazili sme sa samozrejme najma tie dni. Tento mesiac som mala OVU na 17DC a tutu mutu bolo 2dni pred a na OVU. Par dni na to cca od 4-5dna som pocitovala denne take slabsie bolesti v podbrusku. Teraz ma uz 5. den bolia aj prsia ale dnes uz pomenej ako napriklad vcera :/... Moje cykly su cca 32-34dnove az takze MS ocakavam tak v sobotu. Dnes som 12DPO a 29DC...
Test som si nerobila lebo sa obavam sklamania kedze tie prsia trosku polavili a teraz vecer zacina trosku pobolievat brucho - uplne minimum ale par krat som to citila. Chvilu som myslela ze testnem OVU test ale kedze tie prsia polavili tak neviem... :(

Drzim vsetkym nam prsty nech mame co chvila babenka 🙂

simka2433
5. jún 2017

@misdan dnes som 7dc uz mam len spinenie takze snaad zajtea uz uplne skoncim🙂 ty si dnes 2dc?🙂

misdan
5. jún 2017

@simka2433 ano, presne tak. Super, tak ty uz koncis..kedy zvyknes mat ovu? ;)

alilka
autor
6. jún 2017

Baby ako to je s tou bt..dnes ráno keď som ju zmerala o 4.30 tak som mala 37,1 ale o 6.20 som už mala 36,8..veď nemá sa každu hodinu zvyšovať?zas som z toho pomätena ..
@lala1501 ty čo myslíš?😊