Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@alilka ajoj ja budem testovat koncom tyzdna
@tonjadabik2 ahoj..ale veď ty si ešte nemala ani ovulku podľa tvojho grafu. 😉
@alilka ale..vazne? ja si nemyslim.. ale uvidime..toto je trapne..moje telo si robi co chce..
@tonjadabik2 no ja ti len píšem čo vidím..a čo ja poznám podľa bt..podľa mňa máš anovulacny cyklus 😊
@alilka super fakt..vzdavam to
ahojte snažilky 🙂 rada by som sa pripojila k vam do tejto diskusie. Konecne som si docitala vsetky vase prispevky (aby som bola v obraze) a pridam sem aj moj...
Mam cerstvo 2-rocneho chlapceka a uz cca od januara sme si povedali ze by sme radi sestricku 🙂 (samozrejme budeme radi aj za chlapceka). Pred malym som potratila v 10dni 10tyzdna cca a po pol roku sa nam zadarilo a ostala som tehu - taktiez som si robila OVU testy asi 8 dni.
Priblizne druhy mesiac som si robila aj OVU testy a snazili sme sa samozrejme najma tie dni. Tento mesiac som mala OVU na 17DC a tutu mutu bolo 2dni pred a na OVU. Par dni na to cca od 4-5dna som pocitovala denne take slabsie bolesti v podbrusku. Teraz ma uz 5. den bolia aj prsia ale dnes uz pomenej ako napriklad vcera :/... Moje cykly su cca 32-34dnove az takze MS ocakavam tak v sobotu. Dnes som 12DPO a 29DC...
Test som si nerobila lebo sa obavam sklamania kedze tie prsia trosku polavili a teraz vecer zacina trosku pobolievat brucho - uplne minimum ale par krat som to citila. Chvilu som myslela ze testnem OVU test ale kedze tie prsia polavili tak neviem... :(
Drzim vsetkym nam prsty nech mame co chvila babenka 🙂

Babule to čo tá moja bt akože robí???😲😲