Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@susinka2901 moc vam zato dakujem velmi to pomohlo taka podpora v podstate od bab ktore som v zivote nevidela a nepoznala🙂 veru tie zaciatky boli riadny zaber na psychiku ked som nevedela co sa vlastne bude diat ale dali sme a budem robit vsetko preto aby sa nasej Ninocke nic nestalo🙂 a duufam ze sa coskoro budeme vytesovat z tvojich fotiek🙂
@alilka ja mam 28 a snazime sa od jula. viem vieem..nie je to dlho ale tento posledny cyklus mam mega depku ze to zas nevyslo. 😔 snazime sa o prve
@ingush
@ajka32
@sophinka17 ja mám 31 ..za mesiac 32..snažíme sa od decembra o prvé..pomedzi to 2x tehu..jedno mimomaternicove,druhé sa zakliesnilo vo zvyšku vajcovodu..teraz máme už zas "povolený štart " sa snažít. 😁 Tak poďme všetky do tohooo 😊
@alilka ja tiež mám za mesiac a pár dní 32 😁
@alilka
@sonazitnanova
Aj ja mám čochvíľa 32 ... sme my ale mladé krásavice 😀
@krajcovicka tak supeeer 😘😉
@krajcovicka
@sonazitnanova jeeej tak to sme teda ešte aj rovnako mladé 😜 ja tiež za mesiac a pár dní 😁 29.11
@alilka drzim nam tu vsetkym palce 🙂 nech si coskoro vymiename pozitivne testiky tu 🙂
@alilka ja 16.12.
@krajcovicka ja 9.12 😁
Dufam kocky ze fakt tak bude a onedlho tu budeme iba pozitivne testy na tehu davat a konecne sa dockame vytuzene babo 😍
No ja ked tak rozmyslam snazit sme sa zacali teraz a vyslo to na prvu šupu....a prve sme pouzivali ochranu a zadarilo sa aj tak ..tak vam vsetkym drzim palce
@sonazitnanova
@krajcovicka
@alilka Aj ja mam o chvilku 32 - 25.01.
@ingush ja 23 a snažíme sa od februára.. ale cítim sa na zbláznenie niekedy :(
@susinka2901 ahoojj a ty ako??
@natalia11111 tak to sa ti ani necudujem, ja som natom podobne. :( no uvidime co bude, dufam ze coskoro sa dockame vsetky. Len mam niekedy take nalady teraz ze dakedy som plna optimiznu no a pridu dni ked mi je zo vsetkeho doplacu :( a nemam chut ani vyjst z postele... :( tak verim ze to bude dobre...dakedy...
@mimiqa ahoj moja este mam atb na 3 dni,potom este vitaminy na tyzden a tak kontrola.Bola som aj na tej endokrinologii a stitnu zlazu mam ok a ze spravi mi odber v inej casti cyklu. Aby zistila ci mam progesteron a testosteron ok. Ak ano tak z endokrinologickeho hladiska som ok.Takze za cca 2 tyzdne uz budem vediet na com som a ci mozem ist na laparoskopiu. A ty sa mas ako?
@susinka2901 ja dobreee..uz si picham injekcie...kontrola ma caka o tri dni..uz sa blizi vklad 😉
tak abych taky prispela. 🙂 me je 30 a snazime se s manzelem od januara. ☹ a snazime se o prve. Strasne dufam, ze nam to co najskor vsem klapne a budeme si tu stezovat na ranne nevolnosti. 🙂
Ja budem mat v decembri 34. Snazime sa cca necele dva roky. Od februara tohto roku som zacala s Clostylbegytom a Estrofemom. Na druhy cyklus som otehotnela ale bohuzial na konci maja bol missed abort....
Teraz mam uz treti cyklus Clostylbegyt a uvidime co dalej...
Mam jedneho 5 rocneho chlapca,ktory tiez tuzi po surodencovi ☺
@katka_1983 držím palce..😉ale to môžeš brať toľko clostylbegit?všade sa odpovede na toto rozlišujú..už koľko cyklov si to brala?

@simka2433 ked si spomeniem na zaciatku ako sme ta tu ukludnpvali,ze vsetko bude dobre. A vidis ono to prislo mala princeznicka nech sa teda drzi a nech je zdravucka 💙. Stale na teba myslim a verim,ze to date do uspesneho konca 😘✊