Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@alilka dakujem...
Brala som dva cykly Clostyl. Potom bolo 5 mesiacov prestavka a znova som zacala v auguste..
@alilka asi je to lepsie viac sa neodporuca ...
@katka_1983 tak mala ste pauzu tak je to v poriadku 🙂
@lenakiss
@katka_1983 tak tak presne. Ale ty máš pco že ti clostylbegit predpísal?ja mám pco ľavý vajecnik a pravú nie ale na pravom nemám vajcovod už..tak dúfam že sa rýchlo znova zadari..
@alilka neviem co to je pco..
@katka_1983 to sú polycysticke vaječníky..môj pco ovuluje raz za 2-3-4, mesiace..ostatné mesiace ovuluje zdravý ale už bez vajcovodu..nechápem teda prečo ti dala clostil keď pco očividne nemas 😁😁
@alilka
Nemam pco. Ale vajicko mi nedorastalo do potrebnej velkosti. Na oplodnenie musi byt aspon 19mm a ja som mala ovela mensie pocas ovulacie...
@katka_1983 aha..áno to viem 😁😁 každopádne je to jedno..hlavne nech to vyjde 😉
@ingush no ja idem o mesiac na odstranenie polypu a potom idem vyskusat clostyl a ak sa nepodari idem do centra, lebo mam Pco a čakanie ma ubíja strasne :( ale cvicim kazdy druhy den hormonalnu jogu, a beriem aj infolic combi.. keby je všetko ok cakam aj 2 roky
@linda1984 dakujem Lindus:-* tak predsa Lukasko bude?;) pekne meno ste vybrali. Hej hej u toho Brestanskeho sme boli spravil 8fotiek plus video a este sme ho poprosili nech spravi zvlast zabery srdiecka pre kardiologa. Vcera sme kupili deku a osusku:D nedalo mi to nekupit🙂 vy teraz idete prvykrat na 3D?
Ahojte dievčata, nepotrebujete niektorá Femibion 2??
@simka2433 dievcata ked viete pohlavie,ake.mate skor chute?na.sladke ci kysle?
@laurakrauz ja by som záujem
Baby prave idem.od lekarky a tehotenstvo mi nepotvrdila. Na ultrazvuku zatial nic nevidela :(
Ahojte musím sa vám priznať mešká mi ms v nedeľu som mala dostať doteraz nič a testy tiež nič .....stretli ste sa niekto s tým....mne nemeskava ms
Baby neskúšala ste niektorá otehotnieť pomocou conceive plus ?
@tajkazanova tiez nad nim uvazujem,kazdy postreh potesi ;)

@alilka mne povedal dr ze 3 cykly za mozu a potom pauza 🙂 ale mne sa podarilo aj bez