icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

simka2433
25. okt 2017

@linda1984 ja som bola spokojna akurat poriadne nastraz usi lebo mu tam hra hudba a on strasne potichu rozprava:D ale ukazuje ti vsetko dokonca aj nosne dierky pozera ci su na rovnakej urovni;)

wewe28
25. okt 2017

@linsss nezúfaj...asi je ozaj ešte skoro na to, aby to tam videla. Všetko bude v poriadku. Treba sa naladiť pozitívne. Ja som pozitívne naladená a stále si hovorím, že tento cyklus to vyšlo 😀

linsss
25. okt 2017

@lenakiss ja som mala dnes sliznicu 19mm tak snad ...dakujem za povbudenie ..aa vela stasticka prajem

simka2433
25. okt 2017

@snehulienka1986 ja som mala chut na vsetko:D samozrejme na zaciatku absolutne nic lebo mi bolo zle zo vsetkeho ale ptm to zacalo🙂 na sladke som supla hned slane a za tym kysele nieco:D takze u mna tie chute boli ozaj rozne

linsss
25. okt 2017

@ingush
@krajcovicka

Ďakujem za povzbudenie. Zajtra rano idem.na krv a o 14:00 budu vysledky tak uvidime ako to cele dopadne 🙂 a v nedelu do nemocky za lekarkou urobit ultrazvuk 🙂 este ze je tak starostliva ;)

linsss
25. okt 2017

@wewe28 uz som naladrna.pozitivne. to co ma prist nezmenim ak to bude nieco zle otrepem kolena a pojdem dalej ak to bude babo budem stastko 🙂

wewe28
25. okt 2017

@linsss presne tak....lebo aj tak to nezmeníme. Zajtra zasa budeš vedieť viac. Daj potom vedieť ako to dopadlo. ✊🏻

krajcovicka
25. okt 2017

@sonazitnanova kedy si testovala?

wewe28
25. okt 2017

@sonazitnanova mám takú skúsenosť...ale negatívny test nemusí ešte nič znamenať.

slniecko527
25. okt 2017

ahojte...ako si sama vyznačím ovu vo fertilityfriend??? test som mala pozitívny na 18DC ale ovu mi nechce vyznačiť

kvetinka29
25. okt 2017

@sonazitnanova ja som mala tiez v sobotu dostat a nic, ale testy tiez nic ☹ namiesto MS som mala hnedaste vytoky a k tomu asi 3 kvapky krvi, s muzom sa snazime uz 5. mesiac, uzivam aj inofolic combi lebo po vysadeni HAK som mala nepravidelny cyklus, ten sa mi upravil na 27 dni, uz som ho tak mala dvakrat po sebe a zrazu toto...

sonazitnanova
25. okt 2017

@kvetinka29 no ja nič vôbec ani sa na ms necítim ,krcok mám ešte hore no ak nedostanem tak pondelok idem dr

sonazitnanova
25. okt 2017

@krajcovicka dnes rano

sonazitnanova
25. okt 2017

@wewe28 to sa v kútiku duše utesujem 🙂

kvetinka29
25. okt 2017

@sonazitnanova ja to mam tiez tak v plane, pockam do nedele a ked nic idem v pondelok k dr.

sonazitnanova
25. okt 2017

@tajkazanova mám ten gél doma ak by ste chceli predám lacnejšie v balení chýbajú 2 a bolo ich 8

hanka7951
25. okt 2017

@tajkazanova @ajka32 baby my sme ho pouzivali a zadarilo sa asi na 2x co sme ho pouzili..ale myslim si ze to celkom aj pomaha nakolko som otehotnela v case kedy som to najmenej cakala kedze mm bol v case mojich plodnych dni v nemocnici

krajcovicka
25. okt 2017

@sonazitnanova a koľko dpo si? Niekedy vystúpi hcg neskôr ✊🏻✊🏻✊🏻

linsss
26. okt 2017

Baby dnes o 14:00 budem mat vysledky z krvi. Drzte palceky aby bol drobcek na ceste 🙏 🙏 🙏

sonazitnanova
26. okt 2017

@linsss držíme,daj vedieť🙂

sonazitnanova
26. okt 2017

@krajcovicka to sa ráta od kedy? To DPO

krajcovicka
26. okt 2017

@sonazitnanova dni po ovulácii

sonazitnanova
26. okt 2017

@krajcovicka dnes 19dpo

updatevani
26. okt 2017

Babule nestihala som tu byt celkom narocny mesiac no hlasim zas a znova 1DC...

krajcovicka
26. okt 2017

@sonazitnanova no tak to by Ti už určite malo ukázať... neskúšala si dnes test ....a určite vieš kedy bola ovu a či bola?

alilka
autor
26. okt 2017

@linsss no ako? výsledky už sú?myslím na teba 😉

krajcovicka
26. okt 2017

Baby, ja mám dnes takú depku... od rána mám silný pocit, že by som si poplakala... nech sa mi uľaví a do toho príde radostná správa, že sestra porodila... teším sa s ňou a zároveň je mi nanič...

alilka
autor
26. okt 2017

@krajcovicka ja vždy si poplacem keď to potrebujem..tak si poplac..je to prirodzené a úľavy sa ti..😉 ja s dnes len 5dc a nemôžem sa dočkať na ovu..ako sibnuta..

krajcovicka
26. okt 2017

@alilka aj ja by som sa rak tešila, keby sa ideme snažiť ☺️

linsss
26. okt 2017

Ahojtee mam dobru spraavu tehotenstvo sa mi potvrdilo 😍 🙏 len zatial mam HCG len 180 snad bude stupat 😇