Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@alilka ja neviem 😔, uvidím, čo povie doktor a čo povie muž... ja by som sa do toho kľudne bezhlavo vhrla, ale najradšej nevedomky, vieš žiadne časovanie, počítanie atď.
@krajcovicka áno chápem tá..ja to isté..ale od kedy viem že môžme len toto mi po hlave lieta..a že kedy sa zadarí atď..😏
@linsss blahoželám a držím 🙏 aby to pekné stúpalo 😉
@sonazitnanova ďakujem 😍
@linsss a koľko DPO si mne meškajú 4 dní ale negatívny test mám preto sa pýtam 🙂
@sonazitnanova maam nepravidelnu MS ale podla ultrazvuku mala byt niekedy medzi 7 az 11 oktober
@linsss ale nemyslím ovu kedy si mala byť ale dní od ovu až doteraz
@sonazitnanova no neviem presne kolko lebo neviem kedy bola ovu napisala som ti kedy mala podla ultrazvuku byt ....
@linsss ok,už to je jedno ms mi prisla
Baby ahojte,idem vás pozdraviť a podeliť o novinku,že ak všetko pôjde dobre tak budeme mať v apríli súrodenca 😊 ťažký prvý trimester máme za sebou,teraz som 16tt a snáď po tých trampotach to už dotiahneme do víťazného konca. Mám sa inak ťažko,trápia má silné nevoľnosti,veľa vraciam,skončila som aj v nemocnici na infuzkach. Najviac tým trpí moja malá, ktorá je veľmi akčná a ja sa jej nevládzem venovať. Večer už občas plačem od zúfalstva,lebo som hladná, smädná, vyčerpaná,boli ma žalúdok z toho vracania a trubicu mám vypálený z kyselín, dúfam že sa to trochu aspoň zlepší, lebo celé tehu neviem ako by som takto utiahla. Pri malej mi tiež tak boli,do 20tt som vracala a potom mi až do pôrodu bolo zle. Tak dúfam že aj teraz príde aspoň trochu zlepšenie. Inak je všetko ok a mám veľkú radosť,aj keď zároveň aj strach,no toho sa asi nezbavíme,to sa nedá. Držte a posielam fotecku baba 😉
@tamarka9 drzim palceky,tiez ak vsetko dobre dopadne,budeme mat v aprili surodenca,sice mne uz nebyva zle,len som nejako casto chora,tak sa drzkajte
@snehulienka1986 ďakujem a prajem pekné tehu,nech to dáme 😊
@tamarka9 dakujem krasne ☺
@tamarka9 krásna fotečka, drž sa, oplatí sa vydržať! Aj ja by dom radšej zvracala, veď ten poklad za to stojí, ale verím, že sa Ti čochvíľa uľaví...
@sonazitnanova no čo už, prichádza nový mesiac a nová nádej

@krajcovicka tak tak asi sa mi upravil cyklus na 28 dní ako som mala celý život
@tamarka9 tak preto si ty odmlčala ,paráda držím palceky tento krát to už vinde úspešne 🙏👶🤰
@krajcovicka
@sonazitnanova ďakujem ženy,aj vám to prajem, vracanie prežijem,len kvôli malej mi je to ľúto..
@tamarka9 to vracanie poznám pri prvom som vracala aj z vody tiež furt v nemocnici na infúziách a to ešte v horúčavách do 4 mesiaca ma to držalo potom bolo už dobre 😉
@linsss držím palce nech je to všetko v poriadku
@ingush
@sonazitnanova v nedelu idem na ultrazvuk tak uvidime ci uz tam nejaka aspon mala bodka bude
Baby prsia naliate na dotyk trošku bolestivé ( ale nie veľmi ) no sú také horúcejšie,stále mám výtok. MS má prísť o 4 dní testy stále negatívne. Ja už strácam nádej. Každý večer mám ako keby zvysenu teplotu,nikdy ju však nemeriam no úplne mi horí tvár

@krajcovicka a vy teraz nie?,😲
@linsss no vidíš . blahoželám..😉 koľko DPO si uz?