icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alilka
autor
26. okt 2017

@krajcovicka a vy teraz nie?,😲
@linsss no vidíš . blahoželám..😉 koľko DPO si uz?

linsss
26. okt 2017

@alilka maam nepravidelnu MS ale podla ultrazvuku mala byt niekedy medzi 7 az 11 oktober

krajcovicka
26. okt 2017

@alilka ja neviem 😔, uvidím, čo povie doktor a čo povie muž... ja by som sa do toho kľudne bezhlavo vhrla, ale najradšej nevedomky, vieš žiadne časovanie, počítanie atď.

alilka
autor
26. okt 2017

@krajcovicka áno chápem tá..ja to isté..ale od kedy viem že môžme len toto mi po hlave lieta..a že kedy sa zadarí atď..😏

sonazitnanova
26. okt 2017

@linsss blahoželám a držím 🙏 aby to pekné stúpalo 😉

linsss
26. okt 2017

@sonazitnanova ďakujem 😍

sonazitnanova
26. okt 2017

@linsss a koľko DPO si mne meškajú 4 dní ale negatívny test mám preto sa pýtam 🙂

linsss
26. okt 2017

@sonazitnanova maam nepravidelnu MS ale podla ultrazvuku mala byt niekedy medzi 7 az 11 oktober

ingush
26. okt 2017

@linsss no prefektne tesiiiim sa stebou 😍

sonazitnanova
26. okt 2017

@linsss ale nemyslím ovu kedy si mala byť ale dní od ovu až doteraz

linsss
26. okt 2017

@sonazitnanova no neviem presne kolko lebo neviem kedy bola ovu napisala som ti kedy mala podla ultrazvuku byt ....

sonazitnanova
26. okt 2017

@linsss ok,už to je jedno ms mi prisla

wewe28
26. okt 2017

@linsss to je super...gratulujeeem 😀 Konečne má niekto dobrú správu. Len tak pekne pokračujme.

tamarka9
27. okt 2017

Baby ahojte,idem vás pozdraviť a podeliť o novinku,že ak všetko pôjde dobre tak budeme mať v apríli súrodenca 😊 ťažký prvý trimester máme za sebou,teraz som 16tt a snáď po tých trampotach to už dotiahneme do víťazného konca. Mám sa inak ťažko,trápia má silné nevoľnosti,veľa vraciam,skončila som aj v nemocnici na infuzkach. Najviac tým trpí moja malá, ktorá je veľmi akčná a ja sa jej nevládzem venovať. Večer už občas plačem od zúfalstva,lebo som hladná, smädná, vyčerpaná,boli ma žalúdok z toho vracania a trubicu mám vypálený z kyselín, dúfam že sa to trochu aspoň zlepší, lebo celé tehu neviem ako by som takto utiahla. Pri malej mi tiež tak boli,do 20tt som vracala a potom mi až do pôrodu bolo zle. Tak dúfam že aj teraz príde aspoň trochu zlepšenie. Inak je všetko ok a mám veľkú radosť,aj keď zároveň aj strach,no toho sa asi nezbavíme,to sa nedá. Držte a posielam fotecku baba 😉

snehulienka1986
27. okt 2017

@tamarka9 drzim palceky,tiez ak vsetko dobre dopadne,budeme mat v aprili surodenca,sice mne uz nebyva zle,len som nejako casto chora,tak sa drzkajte

tamarka9
27. okt 2017

@snehulienka1986 ďakujem a prajem pekné tehu,nech to dáme 😊

snehulienka1986
27. okt 2017

@tamarka9 dakujem krasne ☺

linsss
27. okt 2017

@wewe28 teraz sa uz len modlit aby HCG stupalo 🙂 aa dakujem verim ze kazda jedna sa raz docka // 🙏

krajcovicka
27. okt 2017

@tamarka9 krásna fotečka, drž sa, oplatí sa vydržať! Aj ja by dom radšej zvracala, veď ten poklad za to stojí, ale verím, že sa Ti čochvíľa uľaví...

krajcovicka
27. okt 2017

@sonazitnanova no čo už, prichádza nový mesiac a nová nádej

sticker
sonazitnanova
27. okt 2017

@krajcovicka tak tak asi sa mi upravil cyklus na 28 dní ako som mala celý život

sonazitnanova
27. okt 2017

@tamarka9 tak preto si ty odmlčala ,paráda držím palceky tento krát to už vinde úspešne 🙏👶🤰

tamarka9
27. okt 2017

@krajcovicka
@sonazitnanova ďakujem ženy,aj vám to prajem, vracanie prežijem,len kvôli malej mi je to ľúto..

sonazitnanova
27. okt 2017

@tamarka9 to vracanie poznám pri prvom som vracala aj z vody tiež furt v nemocnici na infúziách a to ešte v horúčavách do 4 mesiaca ma to držalo potom bolo už dobre 😉

linsss
27. okt 2017

Od soboty vobec nezosilnena :( bojiim

sonazitnanova
27. okt 2017

@linsss držím palce nech je to všetko v poriadku

ingush
27. okt 2017

@linsss bude to dobre ✊️ Drzim oalce aby vsetko bolo ok

linsss
27. okt 2017

@ingush
@sonazitnanova v nedelu idem na ultrazvuk tak uvidime ci uz tam nejaka aspon mala bodka bude

veriiik106
27. okt 2017

Baby prsia naliate na dotyk trošku bolestivé ( ale nie veľmi ) no sú také horúcejšie,stále mám výtok. MS má prísť o 4 dní testy stále negatívne. Ja už strácam nádej. Každý večer mám ako keby zvysenu teplotu,nikdy ju však nemeriam no úplne mi horí tvár

wewe28
27. okt 2017

@linsss zlatík, netestuj už...zbytočne sa stresuješ. Skús sa na to teraz vykašlať (ľakho sa mi hovorí). Nedeľa je šup šup. Budem držať palce aby tam už bolo niečo vidieť a ty si tak mohla byť v pohode. Daj určite vedieť...budem na Teba myslieť.