icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

wewe28
27. okt 2017

Dnes na mňa doľahla ťažká depresia...pomooooooc

sticker
krajcovicka
27. okt 2017

@wewe28 ja ju mám už tri dni...

wewe28
27. okt 2017

@krajcovicka ale ja nechceeeem...akosi na mňa všetok ten smútok a žiaľ dolahol. Neviem sa toho zbaviť. Chcem myslieť len na pekné veci, no nedá sa mi...vrrrrr. Dúfam, že zajtra bude lepšie.

ajka32
27. okt 2017

@krajcovicka
@wewe28 bambulky nedepkarte, ja som si dneska po navsteve gyn.aj poplakala ale dajak ma to preslo, musi aj vaas 😉 neda sa vam vyjst niekam von? Mna ked take stavy zacnu chytat ideme s mm niekam von, na vinko, pivko, pizzu, hocico. Nebudte smutne, ono to pride, ked budu nase babatka ready prist tak pridu 😘 vela siiil vam prajem 🙏😘

wewe28
27. okt 2017

@ajka32 Ďakujem...zostala som práve sama doma, tak možno aj preto. Ale chytilo ma to už po ceste z práce...nie je to len kvôli drobcovi. Mám na duši aj inú bolesť s ktorou sa tak úplne neviem ešte vyrovnať. Tak to asi akosi doľahlo na mňa...zajtra bude isto dobre. Asi musia byť aj také dni.

meissa
27. okt 2017

Ahojte baby. Aj ja som v tom snazilkovskom osiali. Od ovulacie pozeram kazdy den do kalendara a posuvam ocami dni kym pride den MS. A dufam,ze nepride. Mala by som byt 9DPO a posledne tri dni ma dost bolia vajecniky. Premyslam ci sa tam uz nieco deje alebo som len prechladla. Vsetkym snazilkam drzim silno prsty 🙂

wewe28
27. okt 2017

@meissa tak na tom sme asi všetky rovnako. Tiež teraz čakám do ms a je to nekonečné. Prežívam asi niečo podobné, ale ty si asi o ešte pár dní
predo mnou 😀 Máš náskok 😀😆

ajka32
27. okt 2017

@wewe28 joj ja viem, dni blbec :/ ale musime mat hlavky hore, lebo nam spadnu korunky 😂💃😘

wewe28
27. okt 2017
sticker
krajcovicka
27. okt 2017

@wewe28
@ajka32
Ja som si doobeda poplakala a poobede som musela byť v plnom nasadení v strašidelnej triede, tak posielam foto na pobavenie 😂

wewe28
27. okt 2017

@krajcovicka to je supeeer 😀 Vyzerá to ako dosť brutálne 👍🏻👏🏻😆

ajka32
27. okt 2017

@krajcovicka supeeer, paradne masky😂

meissa
27. okt 2017

@wewe28 neviem kedy presne mam dostat, tak styri dni mi to kolise hore dole. Otaznik mam na 7.11. 🙂 Ani ovu neviem presne kedy mam. Testy mi velmi nepomohli. Ale tento mesiac som mala ukazkovi predovulacny hlien :D a na druhy den ma pobolieval pravy vajecnik. Tak uvidime ci sa zadarilo 🙂 Moja dcerka by sa zblaznila od radosti keby pod stromcekom rozbalila cumlik :D

wewe28
27. okt 2017

@meissa ja tiež neviem presne. Minulý mesiac bom divný a skúšala som aj ovulačné testy, ale bola som z toho akosi mimo...no celé čudné. Tento cyklus som mala aj výtok silný, bolesti v podbrušku...no teraz ma už pobolieva podbruško asi 4 dni a tiež chrbát,
tak tiež neviem určiť presný deň. Ale dúfam, že som neprechladla - ešte to by mi chýbalo veru.

meissa
27. okt 2017

@wewe28 ja som sice trochu chora, boli ma hrdlo. Tie vajecniky su zvlastne dost ma bolia. Hlavne pravy. Momentalne mam pocit az ako keby mi v nom tahalo. Testy boli aj u mna cudne obidva mesiace. Slaba ciarka alebo ziadna. Snazili sme sa len 5 dni pocas ovu. Potom som ochorela a bola som poslana polovickou do karanteny :D

ikonica
27. okt 2017

ahojte babulky... dnes som sa modlila, aby bol moj test hcg negativny.. velmi tuzim po babatku, o jedno som uz prisla, ale dnes som si zelala, aby sa to nepodarilo... diagnostikovali mi pasovy opar a ten sa lieci dost silnymi antivirotikami... november bude preto strateny z hladiska snazenia a asi aj december vynechame a zacneme az v novom roku... ten snad uz bde dobry.. ked si citam duchovne priciny tohto ochorenia, bolo len otazkou, kedy sa virus zobudi... rok 2016 bol naramne stresujuci v sukromi i praci... na jeho konci zasvietila hviezdicka v podobe dvoch ciarok... no vo februari prisla strasna sprava, z ktorej sa este stale spamatavam... v praci je stale stres, ale uz lepsie ako minuly rok.... tak hadam dalsi bude uz lepsi.. hlavne sa musim zamysliet, ako sama sebe skodim svojim myslenim, stresovanim atd.... babulky drzim palce, nech si najdete vytuzene ciarky a nech donosite krasne zdrave babatka... ja sa po case zas ozvem 🙂

krajcovicka
28. okt 2017

@ikonica ahoj, prajem skoré zotavenie... na pásový opar pomáha strezálkový olej. Držkaj sa!

ikonica
28. okt 2017

@krajcovicka dakujem... strezalkovy? ci trezalkovy?

ikonica
28. okt 2017

@krajcovicka lubovnikovy? ten mam doma... kupila som si na bakerovu cystu pod kolenom, ktoru mi nasli pred tyzdnom... cakam aka bude dalsia diagnoza...vznika len na klbe, ktory nie je zdravy... je bud poraneny, alebo tam prebieha zapal....

ikonica
28. okt 2017

spala som asi len dve hodiny... bolesti vrcholia ☹

ikonica
28. okt 2017

@krajcovicka inac dakujem za radu...citam, ze je to fakt na to dobre... vyskusam ;)

krajcovicka
28. okt 2017

@ikonica áno ľubovník bodkovaný, mojej tete to veľmi pomohlo pri bolestiach, tiež mala pásový opar... joj držkaj sa, daj sa pekne doporiadku.

sticker
marily
28. okt 2017

@krajcovicka lubovnik je aj vraj dobry na psychiku. Ale bacha neznasa sa zo slnkom. V letnych mesiacoch sa vraj neodporuca . Este ze nastava zimne obdobie . Prajem skore uzdravenie 🤗

ikonica
28. okt 2017

@krajcovicka uz som sa natrela tak uvidime co to spravi... asi si dam aj vnutorne lubovnikovy caj.... len musi prist muzicek a ist do lekarne... asi vyskusam aj pit aloe pocas novembra decembra nech sa precistim... nieco sa so mnou deje, najkor musim dat toto do poriadku... asi preto nechce babo prist ;)

ikonica
28. okt 2017

@marily hej sposobuje fotosenzibilitu

krajcovicka
28. okt 2017

Pekne sa polieč a potom sa na Teba už bude tešiť, vlastne ono, či oni sa tešia už teraz!

linsss
28. okt 2017

@wewe28 dakujem za podporu ...ale nedalo mi to a muselo som si dnes rano spraviť dalsi a je tam krasna vyrazna čiarka. Tie pepino testy su nanic . Zajtra určite dam vediet ako som dopadla 🙂

Môžem sa opytat ako dlho sa vy snažíte ? 🙂

wewe28
28. okt 2017

V noci sa mi snívalo, že som mala pozitívny test....bol to úžasný pocit, len škoda že to bol len sen 😀

wewe28
28. okt 2017

@linsss Tak to je dobrá správa...viem, asi by som tiež neodolala i keď teraz hovorím, že áno. Nesnažíme sa zasa tak dlho. Asi tak 5 cyklus teraz, no túžim po dieťati už dlho, tak mne to príde ako večnosť 😀

wewe28
28. okt 2017

@ikonica želám skoré uzdravenie ✊🏻