Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Baby,mali ste niektora taku vec,ze sa vam neuvolnilo vajicko? Mne sa do tohoto cyklu nikdy nestalo..kedze betiem clostyl,som sledovana u mojej gynekologicky. Chodim tam na 13dc na ultrazvuk a potom o takych 5 dni na kontrolu,ci prasklo vajicko. Zatial mi vzdy prasklo...vcera som bola na kontrole a to vajicko tam este je....ale je vraj uz velke a z toho pravdepodobne tehotnost nebude..a to sme sa tento mesiac mimoriadne snazili. Bola som si takmer ista ze to vyjde...som sklamana,ze zase nic....uz mam fakt nervy z toho neustaleho brania hormonov...
@katka_1983 ono sa to občas stáva..buď sa ti začne vstrebávať alebo sa z neho urobí cysta a ta sa pri ms vyplaví..a aké bolo veľké?a clostil prečo berieš?
@alilka clostyl beriem na rast vajicok. Pisala som to tu pred par dnami..
@lenakiss tak ale ty si tehotná..tak tam je to jasné. Ja som písala v prípade keď žena ešte neviem či je alebo nieje tehu..že u každej je to iné.
@katka_1983 ahaa sorry...
@ingush chápem tá..každá z nás si to praje 😉 uvidíš ako bude. Držím palce 😊
Takže ja dnes cca 5 DPO a zasa začína to obdobie nekonečného čakania, či z toho niečo bude. Stále ma ale bolí podbruško a kríža, tak mám ozaj obavy či som aj neprechladla 😒
@wewe28 drziiiim palceky aby to boli // 😘aa inac rano som bola na ultrazvuku a opat nic nebolo vidno. Podla MS by som mala byt 5+2 ale lekarka vravela nakolko mam tak dlhe cykli (33az40 dnove ) ze to kludne moze byt aj menej. Vzala mi krv a momentalne cakam na vysledky ci HCG od stvrtka narastlo. Snaad ano
@linsss Verím, že to bude všetko ok. Kedy budeš vedieť výsledkk? zajtra? Daj isto vedieť.
Ďakujem, veľmi si to želám. Chcem zažiť ten pocit šťastia. Ten pocit byť mamou. Ako som už raz písala, vnútorne som nastavená, že to teraz vyšlo. Ale zároveň sa bojím aj toho sklamania, že opäť nič 😒
Baby, možno blbá otázka, ale ako dlho pred začiatkom mrchy pociťujete PMS? Nikdy som to nezažila, o mrche viem, až keď príde. Len, aby som vedela, či môžem aspoň dúfať, že sa zadarilo. Som 9DPO a kopu príznakov, ktoré zodpovedajú aj tehu, aj PMS. Mrchu (ne)očakávam za 8 dní.
ja mam PMS hned po ovulacii az do menstruacie. Tych 10-14 dní a poviem ti je to unavujuce bolestive riadne ma to vytaca a psychicky ubija
Ahojte baby 🙂 mam.smutnu spravu s.hospitalizovana a zajtra nas caka.posledna kontrola HCG ak.nepojde rapidne hore budu ma.musiet operovat. Drzte palce🙏

@meissa toto iste som sa aj ja chcela spytat, ci si ten cudny pocit v podbrusku uz namyslam alebo co sa deje este som to nikdy takto nemala, ovu som mala cca podla testov (utorok- stredu min tyzden, takze som po uvu 10 dni, :( mam strach si robit test lebo sa bojim ze tam nic nebude a budem sklamana :( kiez by sa nam teraz uz pekne zadarilo 🙏 o tom ako ma bola od min tyzdna prsia (mam ich citlive) ani nehovorim ale MS by mala byt az koncom bud tyzdna .... takze neviem ... :( som uz salena :(
@linsss silno budem na teba mysliet v nedelu a drzat palceky aby všetko bolo OK, potom napis ako si dopadla 🙂 🙏