Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@veriiik106 možno nepríde...želám, aby neprišla. Ja si tiež hovorím, že ak to zento mesiac nevyjde tak asi bude niečo zle. Pretože neexistuje, že by som ovu minula. Tak uvidíme. Držím palce!
@nadej1111 gratulujem,juuj ja sa tak teším, keď vidím pozitívny testik 👏 prežívali sme to isté,len dlhšie a tiež som tak neverila 👍
@wewe28 mne robili komplet všetky vyšetrenia a všetko je uplne ok takže nechápem 🙂 aj ja tebe!
@susinka2901 ahoojjj ako liecba??
@mimiqa ahooj okrem toho ze ma moja krpata kope kazdu chvilu a ide mi urvat pravy kriz tak vyyborne🙂 inak vies co je sranda? Ninka kope jak besna a ked poviem svojmu drahemu pod si narobit poriadky s dcerou tak on len polozi dlan na brusko a v momente je klud:D a ja ju hladkaam rozpravam a nic:D
@alilka ideš na odmlku a prídeš sa až pochváliť s tehu testom??? Držím všetky palce i prstyyyyy✊🏻✊🏻✊🏻
taaaak strašne ma bolí brucho. Ak toto bude trvať do mrchy, tak ma šlahne 😖
@alilka ja stale verim v to ze sem po novom roku pridas fotku tvojho drobceka a my sa tu budeme s tebou vytesovat!! Moc sme si nepisali ale celee leto som s tebou prezivala vsetko co sa okolo teba dialo!! A preto verim ze sa budeme spolu vyesovat! Moc ti to prajem a drzim ti vsetky palce!!!!!!
Ahojte dievcatka. No tak ako sa mate? Opustila uz nejaka snazilka skupinku okrem mna uspesne? Stihla som to a aktualne dnes 10+3tt a uz mame aj prve selficko. Uz som ani nedufala, nahanala duchov a kazdy mesiac sa uzierala neuspesnymi pokusmi. Chcela by som vas tymto podporit, aby ste nestracali nadej a nasli ste aj vy na svojich testikoch vytuzene dve \\ ❤
Vela stastia babiky ❤
@krajcovicka nie nieee ja budem "tichý pozorovateľ" 😂😂 nedalo by mi neprísť pozrieť lebo som na vás všetké zvedavá 😉
Ahojte baby po vcerajsom pozitivnom tehu teste som dnes bola u doktorky a az teraz som uverila ze vazne budeme mat babo 👶 videla gestacny vak a povedala ze som 5tt+2 🙏 dakujem boze
@linsss Ako sa máš? Držkaj sa!
Ahojte 🙂 prepacte ze az dnes pisem vcera som mala hrozny den. A dnes mi robili laparoskopiu na podozrenie mimomaternicoveho nakolko nevideli plod v maternici a HCG zacalo klesat.
Nakoniec to mimomayernicove nebolo tak mi spravili kyretaz lebo zarodok sa prestal vyvijat . Takze tolko ale mam.hlavu hore. Je mi smutno ze som prisla o nase vytuzene ale snad ten hore to nejako zariadi a coskoro sa opat budem tesit z dvoch ciariek a dopadne do dobre az do konca :-*
@linsss určite budeš zanedlho šťastná...držím palce
Taky nezvyk ze je tu taske ticho, kde ste vsetky zmizli ? 😀
@ingush Tak ja zatiaľ čakám. Dnes som nevydržala a testla, ale samá bieloba. Som 11 DPO, tak dúfam, že je len skoro, že mrcha v nedeľu nepríde. Dnes som si bola v lekárni kúpiť niečo na záhu, tak som si pýtala niečo, čo môžu aj tehotné 😎 Posledných päť dní je zúfalých, či jem, alebo nejem, pijem či nepijem, stále sa mi odgrgáva a páli ma z toho, tak dúfam že to má tú najkrajšiu príčinu 😉
@zuzikboc ja som so žáhou nemala nikdy problem ale posledný cca týždeň ma páli pomaly nonstop... uz neviem co s tym... dali ti daco co mozu aj tehu ? ja som 15 dni DPO, takze uvidim co bud elebo ja na tehu teste mam ciarku sice svetlu nie taku silnu ako ta druha ciarka ale mam tak snad sa zadarilo 🙂 drzim palceky aby sme boli obe spokojne 🙂

@linsss Máš niečo nové? Verím, že len dobré správy. Myslím na Teba ✊🏻