icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

wewe28
30. okt 2017

@linsss Máš niečo nové? Verím, že len dobré správy. Myslím na Teba ✊🏻

wewe28
30. okt 2017

@veriiik106 možno nepríde...želám, aby neprišla. Ja si tiež hovorím, že ak to zento mesiac nevyjde tak asi bude niečo zle. Pretože neexistuje, že by som ovu minula. Tak uvidíme. Držím palce!

katulienka34
30. okt 2017

@nadej1111 gratulujem,juuj ja sa tak teším, keď vidím pozitívny testik 👏 prežívali sme to isté,len dlhšie a tiež som tak neverila 👍

veriiik106
30. okt 2017

@wewe28 mne robili komplet všetky vyšetrenia a všetko je uplne ok takže nechápem 🙂 aj ja tebe!

simka2433
30. okt 2017

@linda1984 lindus no ako u Brestanskeho? 🙂

mimiqa
30. okt 2017

@simka2433 no ahoj msmina za chvilku...ako sa citis

mimiqa
30. okt 2017

@susinka2901 ahoojjj ako liecba??

meissa
30. okt 2017

@ingush podla mna to tam je 🙂

simka2433
30. okt 2017

@mimiqa ahooj okrem toho ze ma moja krpata kope kazdu chvilu a ide mi urvat pravy kriz tak vyyborne🙂 inak vies co je sranda? Ninka kope jak besna a ked poviem svojmu drahemu pod si narobit poriadky s dcerou tak on len polozi dlan na brusko a v momente je klud:D a ja ju hladkaam rozpravam a nic:D

alilka
autor
30. okt 2017

@simka2433 áni si nevieš predstaviť ako strašne by som aj ja toto chcela prežívať...😊

A preto báby moje zlaté..majte sa tu 😉 drzim všetkým palce..😉 paaaa

krajcovicka
30. okt 2017

@alilka ideš na odmlku a prídeš sa až pochváliť s tehu testom??? Držím všetky palce i prstyyyyy✊🏻✊🏻✊🏻

wewe28
30. okt 2017

taaaak strašne ma bolí brucho. Ak toto bude trvať do mrchy, tak ma šlahne 😖

simka2433
30. okt 2017

@alilka ja stale verim v to ze sem po novom roku pridas fotku tvojho drobceka a my sa tu budeme s tebou vytesovat!! Moc sme si nepisali ale celee leto som s tebou prezivala vsetko co sa okolo teba dialo!! A preto verim ze sa budeme spolu vyesovat! Moc ti to prajem a drzim ti vsetky palce!!!!!!

zuzicka256
30. okt 2017

Ahojte dievcatka. No tak ako sa mate? Opustila uz nejaka snazilka skupinku okrem mna uspesne? Stihla som to a aktualne dnes 10+3tt a uz mame aj prve selficko. Uz som ani nedufala, nahanala duchov a kazdy mesiac sa uzierala neuspesnymi pokusmi. Chcela by som vas tymto podporit, aby ste nestracali nadej a nasli ste aj vy na svojich testikoch vytuzene dve \\ ❤
Vela stastia babiky ❤

mimiqa
31. okt 2017

@simka2433 tak to je dobreee....mile...aspon vidis ako to je....my mamivky mame v sebe..cele dni snimi a pride ocinko aaa deticky z nich vzdy hotove 😅

alilka
autor
31. okt 2017

@krajcovicka nie nieee ja budem "tichý pozorovateľ" 😂😂 nedalo by mi neprísť pozrieť lebo som na vás všetké zvedavá 😉

simka2433
31. okt 2017

@mimiqa :D ved to a este aki su pysni ze jak to super zvladli ze staci tak maalo a maju to pod kontrolou:D tak som mu povedala ze ked pojdu malej zubky tak potom mu ju s radostou prenecham a moze ju tisit:D

nadej1111
31. okt 2017

Ahojte baby po vcerajsom pozitivnom tehu teste som dnes bola u doktorky a az teraz som uverila ze vazne budeme mat babo 👶 videla gestacny vak a povedala ze som 5tt+2 🙏 dakujem boze

evkaor
31. okt 2017

@nadej1111 smiem sa spýtať koľko dní ti meškal menzes?

krajcovicka
31. okt 2017

@linsss Ako sa máš? Držkaj sa!

mimiqa
31. okt 2017

@simka2433 juujj xixi.to poznam..vtedy som nespala vobec.....tak chlapi len rozmaznaju na chvilku.....kludne pobalit a poslat na par dni dakam..vies ako by to dopadlo....ako vo filme stebou mne bavi svet 😅

ingush
31. okt 2017

@nadej1111 tesim sa stebou 🙂

linsss
31. okt 2017

@wewe28
@krajcovicka

Ahojte 🙂 prepacte ze az dnes pisem vcera som mala hrozny den. A dnes mi robili laparoskopiu na podozrenie mimomaternicoveho nakolko nevideli plod v maternici a HCG zacalo klesat.
Nakoniec to mimomayernicove nebolo tak mi spravili kyretaz lebo zarodok sa prestal vyvijat . Takze tolko ale mam.hlavu hore. Je mi smutno ze som prisla o nase vytuzene ale snad ten hore to nejako zariadi a coskoro sa opat budem tesit z dvoch ciariek a dopadne do dobre az do konca :-*

krajcovicka
31. okt 2017

@linsss určite budeš zanedlho šťastná...držím palce

ingush
31. okt 2017

@linsss je mi to luto, ale drzim palce aby sa coskoro zadarilo a uz to dobre dopadlo 🙏❤️

wewe28
31. okt 2017

@linsss to ma veľmi mrzí....asi sa teraz cítiš hrozne. Neviem si to ani predstaviť....ale asi to tak malo byť. Pre niečo sa to stalo. Budem držať palce, aby sa Vám to čoskoro opäť podarilo a bolo všetko v poriadku. Veľa sily ✊🏻🌷

nadej1111
31. okt 2017

@evkaor 9 dni

ingush
2. nov 2017

Taky nezvyk ze je tu taske ticho, kde ste vsetky zmizli ? 😀

zuzikboc
2. nov 2017

@ingush Tak ja zatiaľ čakám. Dnes som nevydržala a testla, ale samá bieloba. Som 11 DPO, tak dúfam, že je len skoro, že mrcha v nedeľu nepríde. Dnes som si bola v lekárni kúpiť niečo na záhu, tak som si pýtala niečo, čo môžu aj tehotné 😎 Posledných päť dní je zúfalých, či jem, alebo nejem, pijem či nepijem, stále sa mi odgrgáva a páli ma z toho, tak dúfam že to má tú najkrajšiu príčinu 😉

ingush
2. nov 2017

@zuzikboc ja som so žáhou nemala nikdy problem ale posledný cca týždeň ma páli pomaly nonstop... uz neviem co s tym... dali ti daco co mozu aj tehu ? ja som 15 dni DPO, takze uvidim co bud elebo ja na tehu teste mam ciarku sice svetlu nie taku silnu ako ta druha ciarka ale mam tak snad sa zadarilo 🙂 drzim palceky aby sme boli obe spokojne 🙂