Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@krajcovicka no áno, od včera sa sem kukam a nikto nic ... normalne som zyvslejsia jak na FB :P
Ja ani nemám o čom písať... v utorok sme boli u rodičov na návšteve, tesne pred odchodom prišla sestra z pôrodnice.... nemohla som sa na malého ani pozrieť... ušla som do vedľajšej izby a plakala som, v tom ma našiel syn a hovorí, mami veď neplač, veď máš nás... ja viem a Ďakujwm Ti Bože...
@krajcovicka och :( viem si predstavit ze to muselo byt pre teba velmi tazke, ale aspon vidis akeho uzasneho synceka mas ❤ ja ti drzim palce aby sa Vam cim skor zadarilo a malo to uspesny a stastny koniec 🙂 🙏
@ingush ďakujem 😘
@ingush Ďakujem, dúfam, že sa pridám k tebe v tehuľkovaní 😉 V lekárni mi pani dala Gaviscon žuvacie tablety, vraj sa môžu aj v tehotenstve, ale ešte som si ho nedala, ani nečítala leták. Ja som mala problém so záhou len raz, kým som čakala dcéru, preto dúfam, že je to dobré znamenie. U nás mal s pálením problém mm, má laktózovú intoleranciu 😉
@alilka už neplačme, veď oni nás milujú a chránia, aj keď ich nevidíme...
no aj tak plačem...
@mimiqa ahoj moja uz som dobrala vsetky nasadene lieky cez vikend mi ma dojst mrcha a potom sa chystam na kontorolny ster. Horminalny profil mam v poriadku,ovulacia prebieha normalne,stitna zlaza je ok. Cize je to vsetko na dobrej ceste 😉
A ty ako? 😉
@susinka2901 jeeeejjj sikulkkkaaaa....ja som po odbere..v utorok mam vklad 😘
@mimiqa budem na teba mysliet aby to vyslo 😘
@susinka2901 ty hlavne sa daj uuplne dokooy..pi alchimelku....aa papaj kyselinu listovu...😘

@ingush Teraz, po cca dvoch hodinách už nie je nič, tak ešte stále dúfam, že to bolo uhniezdenie a drobček tam predsa len je. A tak som si povedala, že kým nepríde pravá mrcha, je tam stále šanca 😊 Aj moja polovička ma ukľudňuje, lebo keď som mu to hovorila, už som si stihla aj porevať 😛
@zuzikboc za dva tri dni najskôr...

@ingush však, to je desné ticho, ja nakúkam a nič...