icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

krajcovicka
2. nov 2017

@ingush však, to je desné ticho, ja nakúkam a nič...

ingush
2. nov 2017

@krajcovicka no áno, od včera sa sem kukam a nikto nic ... normalne som zyvslejsia jak na FB :P

krajcovicka
2. nov 2017

Ja ani nemám o čom písať... v utorok sme boli u rodičov na návšteve, tesne pred odchodom prišla sestra z pôrodnice.... nemohla som sa na malého ani pozrieť... ušla som do vedľajšej izby a plakala som, v tom ma našiel syn a hovorí, mami veď neplač, veď máš nás... ja viem a Ďakujwm Ti Bože...

ingush
2. nov 2017

@krajcovicka och :( viem si predstavit ze to muselo byt pre teba velmi tazke, ale aspon vidis akeho uzasneho synceka mas ❤ ja ti drzim palce aby sa Vam cim skor zadarilo a malo to uspesny a stastny koniec 🙂 🙏

krajcovicka
2. nov 2017

@ingush ďakujem 😘

zuzikboc
2. nov 2017

@ingush Ďakujem, dúfam, že sa pridám k tebe v tehuľkovaní 😉 V lekárni mi pani dala Gaviscon žuvacie tablety, vraj sa môžu aj v tehotenstve, ale ešte som si ho nedala, ani nečítala leták. Ja som mala problém so záhou len raz, kým som čakala dcéru, preto dúfam, že je to dobré znamenie. U nás mal s pálením problém mm, má laktózovú intoleranciu 😉

ingush
2. nov 2017

@zuzikboc no tak dufam ze aj u mna je to preto 🙂 zajtra uvidime co mi povie lekarka 🙂 som si vedoma toho ze na ultrazvuku nebude nic este ale z krvi snad zisti dobru novinku :D moj manzel to preziva horsie jak ja :P

alilka
autor
2. nov 2017

Babule dnes sa pália sviečky za našich anjelikov-za nenarodené deticky..😢 tak si ich večer zápalme..kľudne aj s plačom..ja som ten plač absolvovala včera .😢

krajcovicka
2. nov 2017

@alilka už neplačme, veď oni nás milujú a chránia, aj keď ich nevidíme...
no aj tak plačem...

zuzikboc
2. nov 2017

@ingush Joj, ten môj, keď videl, aká som bola ráno rozhodená zahlásil, že už aj tie testy robia nekvalitné 😄 Vraj, keď za to už vyhodíš toľké peniažky, mali by ti ukázať to, čo chceš a zariadiť, aby to aj bola pravda 😂 No chlapi...

ingush
2. nov 2017

@zuzikboc :D no podarený :D

susinka2901
2. nov 2017

@mimiqa ahoj moja uz som dobrala vsetky nasadene lieky cez vikend mi ma dojst mrcha a potom sa chystam na kontorolny ster. Horminalny profil mam v poriadku,ovulacia prebieha normalne,stitna zlaza je ok. Cize je to vsetko na dobrej ceste 😉
A ty ako? 😉

mimiqa
2. nov 2017

@susinka2901 jeeeejjj sikulkkkaaaa....ja som po odbere..v utorok mam vklad 😘

susinka2901
2. nov 2017

@mimiqa budem na teba mysliet aby to vyslo 😘

mimiqa
2. nov 2017

@susinka2901 ty hlavne sa daj uuplne dokooy..pi alchimelku....aa papaj kyselinu listovu...😘

wewe28
2. nov 2017

@alilka včera sme si poplakali asi viaceré. Ja už týždeň chodím so slzami v očiach....včera to bolo presne 5 mesiacov, čo odišla moja milovaná maminka a ja som sa akosi doteraz s tým nevyrovnala. Mám pocit, že čím dlhšie to je, tým viac ma to bolí 😢

krajcovicka
2. nov 2017
sticker
ingush
2. nov 2017

@wewe28 moja mamka zomrela nahle pred rokom a je to rovnako tazke pre mna aj teraz... nebola len mamkou bola zaroven aj naj kamoskou ❤️ Prajem vela sil aby si sa s tym naucila zit lebo 😞 bohuzial nic ine nevieme, ta bolest nepomynie len si na unzvykneme

wewe28
2. nov 2017

@ingush Ďakujem...ja viem. Nezabudneme nikdy, len si zvykneme na ten pocit 😢

zuzikboc
2. nov 2017

@ingush Tak neviem, či sa ešte oplatí zajtra testovať 🙁Teraz mi na papieri ostal hlien, ale ako bol predtým krémových biely, teraz bol jemne sfarbený do hneda, akoby v ňom bolo trošku krvi. Nechápem, som len 24 DC, na mrchu je ršte aj na moje krátke cykly (26 dňovky) zavčasu 😳

ingush
2. nov 2017

@zuzikboc mozno ze to nie je to 🙂 niektore zenybzvyknu spinit aj ked uz su tehu takze... samca tu snad este nejake je ja ti drzim silonpalce ✊️✊️✊️

meissa
2. nov 2017

@zuzikboc
Kym nepride MS sanca je stale 🙂 Drzim ti prsty. Ja mam cykly 29-33 takze kludne mozem cakat az do buduceho piatka. Neskutocne ako sa tie dni vlecu 🙂
Drzim ti prsty nech MS nepride 🙂

zuzikboc
2. nov 2017

@ingush Teraz, po cca dvoch hodinách už nie je nič, tak ešte stále dúfam, že to bolo uhniezdenie a drobček tam predsa len je. A tak som si povedala, že kým nepríde pravá mrcha, je tam stále šanca 😊 Aj moja polovička ma ukľudňuje, lebo keď som mu to hovorila, už som si stihla aj porevať 😛

zuzikboc
2. nov 2017

@meissa Ďakujem, ešte stále dúfam. Ja ti držím palčeky, aby ti vyšli // bez akýchkoľvek stresov 😉

zuzikboc
2. nov 2017

@meissa
@ingush
Babule, ešte možno blbá otázka, ale pokiaľ mrcha nepríde a ozaj to bolo až teraz uhniezdenie, po akej dobe robiť test? Ako rýchlo po uhniezdení stúpa hcg? Viete poradiť? 😊

wewe28
2. nov 2017

@meissa som na tom rovnako. Tiež čakám do konca budúceho týždňa a je to nekonečneeeee....

meissa
2. nov 2017

@zuzikboc
// by ti test mohol ukazat teoreticky uz teraz podla mna 🙂

zuzikboc
2. nov 2017

@meissa Dnes bol dnes ráno negatívny. Len som čítala, že hcg sa začína tvoriť až po uhniezdení, preto ma zaujímalo, že ak by to dnešné špinenie bolo uhniezdenie, za koľko by hcg mohlo stúpnuť tak, aby ho test zachytil 😉

ingush
3. nov 2017

@zuzikboc v tomto ti ja neviem poradit ☹ nevyhnam sa v tom

krajcovicka
3. nov 2017

@zuzikboc za dva tri dni najskôr...