Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Tak dnes som bola lekarky a ani potom ako mi to ona povedáa stale neverim ze som tehu 🙏 uz len verit ze vsetko dotiahneme do uspesneho stastneho konca ☺️😍
Mna tyzden boleli vajecniky. A posledne tri dni ma bolia prsia. Test bol negativny. Ako ja prezijem ten tyzden do MS....to teda neviem :D
@krajcovicka jooj. Nebooj bude

@olafienko a Ty sa máš ako?
@susinka2901 ahhoojjj..ako sa mame?? Aky bol vikendiikkk a hlavneee pripravena na tehulkovanie??? Uz uz nech je vsetko u vas v poriadku
@krajcovicka celkom optimisticky. Mna prevalcuje len to ak mi dlho meška a aj tak dostanem, lebo vtedy si uz nahovaram. Este mam dva cykly aby to mol byt vianocny datcek😝 o tri tyzdne idem na reventivku na gyndu a asi mi uz da nieco na pravidelnejsi cyklus. A ty?
@krajcovicka ale rozmyslam ze zacnem brat ten infolic, recenzie su velmi dobre. Ty uz si to skusala?
@olafienko ja som to skúsila pred posledným tehu a rozmýšlam, že si objednám dve balenia a začnem užívať, možno aj pre muža...
Ináč sa mám celkom dobre, no nie je dňa, aby som si nespomenula a posmútila, ale asi by som s tým mala prestať, nech sa môžu v nebíčku kľudne hrať...👼🏻👼🏻... v stredu idem na kontrolu, či sa maternica po menzese dočistila sama, alebo budem predsa len musieť ísť na kyret, ale verím, že nie!
@krajcovicka ja mám novu dr..a tá mi to tiež odporučila. Ten inofolic .nerozhadzal ti cyklus?a koľko denne si pila?
@mimiqa ahoj moja mala som navsetvu prisla kamoska s 3 rocnym drobcom tak som sa vyhrala a vyblaznila s nim.Male sidlo,vsade chcel byt a robit to co teta Zuzka 😂...a snazit sa zacneme asi az dalsi cyklus. Chceme pockat na vysledky so sterou a ak budu negativne potom zacneme. Teraz som si nasla novu zalubu robim vselico mozne so sisiek.A vytvorila som nove forum pre snazilky ktore to tento rok uz asi nestihnu. A este som chytila chripku tak cajisckujem momentalne. A ty ako? 💙
@susinka2901 ja ideeemm na vklad v utorok 😉....co robis zo sisiek??
@mimiqa take rozne ozdoby na stromcek,venceky na dvere,stol a male vence ako dekoraciu na vianocny stol 😉...uz mam aj prvy predany 😉
@susinka2901 sikulka velika....
@alilka ja len sáčok denne a cyklus frčal...
@alilka už som objednala aj mužovi po dve krabičky, asi mu to budel dávať potajomky 😂😂😂, nech to zbytočne nekomentuje...
@krajcovicka čo si mu objednala? folandrol?my máme doma ešte nejaké z februára 😂 nebude môcť jeho nútiť. Spg mal Okey,tak jeho riešiť nebudem..len seba .keď som bola pri novej dr bola som 12dc,robila mi aj sono a ani jedno vajko nevidela. Cize ja zasa asi anovulak..dnes som 15dc..tak počkám na ms a objednám ten inofolic..
@alilka ja len už pre istotu, veď on má spermiogram určite dobrý, nemali sme problém otehu, ale podporiť vitamínmi určite neuškodí, nech sú kvalitné 🤤
@krajcovicka veď tak tak..myslela som na to že s otehu problém nemáte..a vyšetrenia krvi a tak nemáš?
@alilka ešte nie... v stredu uvidím, čo mi odporuší...
@krajcovicka drzim palce. Takze teda pomohlo myslis? Asi zajtra objednam napilylke 24 maju za 13🙄
Dnes 25 DC a ráno som neodolala a urobila som si test. Ale bol totálne biely. Ja už asi ničomu nerozumiem...stále ma bolí podbruško. Žeby nejaké prechladnutie? Máte skúsenosť?
@olafienko ja som našla kdesi za 11.90€ 😁
@krajcovicka a ten inofolic sa môže aj počas tehu ak by náhodou..či len do ovu sa to pije?
@alilka @krajcovicka - to by aj mňa celkom zaujímalo. Tiež som premýšľala o tom inofolice.

https://www.modrykonik.sk/group/9982/ ak by ste mali záujem a tiez sa vám zle orientuje v týchto diskusiách a nechce sa vám listovať 10 strán do zadu pridajte sa ku nám 🙂