icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

krajcovicka
6. nov 2017

@olafienko a ide sa do toho...

wewe28
6. nov 2017

Dnes mám strašné kŕče v bruchu, že len chodím kontrolovať či mrcha (ale len čistý vodový výtok mám) neprišla a nafúknutá som, že mám problém opasok zapnúť...a to je u mňa čo povedať 😀 Bože, ja tak chcem aby to vyšlo.

krajcovicka
6. nov 2017

🙏

ingush
6. nov 2017

@wewe28 držím palce aby to bolo tak 🙂

wewe28
6. nov 2017

@ingush ďakujem....veľmi by som sa tomu potešila. Tak ako každá z nás. Uvidíme.

krajcovicka
6. nov 2017

@wewe28 kedy znova testuješ?

wewe28
6. nov 2017

@krajcovicka ja neviem. Nemala som doma testy, ale nedalo mi to a dnes som kúpila keď som videla toto. Na jednej strane chcem počkať a na druhej neviem či to vydržím. Tak možno ráno...ak nepríde mrcha, lebo brucho strašne bolí a nafúknutá som ako v piatom mesiaci tehotenstva. Ale hlien mám iný ako štandardne....

extempore
6. nov 2017

@simka2433 teda nič v zlom, ty si asi unikát, ale prvorodička začína cítiť pohyby najskôr v 20tt aj to len slabulinké a ty to tu opisuješ ako poriadne kopance. Čo budeš, preboha, robiť v takom ôsmom mesiaci? 😀😀😀

simka2433
6. nov 2017

@extempore to by som aj ja rada vedela... ale hovorim si radsej nech sa vrti kolko chce akoby som tu mala byt v strese preco sa este nehybe. Ked som sa pytala mojej maminki a tiez manzelovej tak sme obaja boli az moc aktivni od 5mesiaca. Takze to ma asi v genoch🙂Ale toto rozhodne nie su slabe pohyby...

krajcovicka
6. nov 2017

ty vieš, čo cítiš... teším sa s Tebou a nebudeme tu riešiť pohyby a zaužívané pocity podľa literatúrnej predlohy...

krajcovicka
7. nov 2017

Literárnej... až teraz čítam, že aká blbosť...

simka2433
7. nov 2017

@krajcovicka to vobec nevadi podstatu si vystihla uplne presne🙂 tiez to nemam rada ked sa ludia ,,drzia'' toho co si nastuduju a ked sa stane ze realita je niekedy ina tak si o tebe myslia ze ti sibe.. ja som stastna za kazdy ťukes od nej🙂 a tebe drzim moc moc palce aby sa ti babatko podarilo co najskor a uz sa len a len tesila!!!!

krajcovicka
7. nov 2017

@simka2433 ďakujem Simka 😘

ejuska2586
7. nov 2017

@extempore
@simka2433 Kocky, ja som tiez len 20 tyzden a bublinky sa objavili uz okolo 18tt. Teraz je to uz intenzivnejsie... Takze asi to nie je u kazdej prvorodicky fixne od 20tt.

simka2433
7. nov 2017

@ejuska2586 ja si myslim to iste ze u kazdej to je rozne. Niektora to citi viac ina menej ale vobec natom nezalezi hlavne ze je babatko zive a zdrave. 🙂 ja som len odpovedala mimiqe na otazky ohladne drobca🙂a vznikla z toho takato debata. Ale zase aspon je tu vzruso:D

mimiqa
7. nov 2017

@simka2433 ahoojjj ....ako ziaci posluchaju??? Futbalistka kopka??? Aaa byvalo ti zle ako zvtacala si zo zaciatku??? Ja idem na ten vklad...aj sa bojim aj tesim....

simka2433
7. nov 2017

@mimiqa ziaci uz trochu ano no rodicia niektori vystrkuju rozky:D aale hovorim si ze este chvilu a idem prec🙂 no prve tri mesiace mi bolo otrasne aj som cosi schudla lebo zo vsetkeho co som zbadala ma naplo:( nevracala som ani raz ale bolo mi kvalitne zle. Vlastne raz som vracala ale to zo stresu lebo som zacala spinit a tak som sa vylakala ze som zacala vracat a to sposobilo oddelenie plodoveho vajca:( a skoro som o Ninku prisla. takze aj ostatnym ak mozem poradit je to sice tazke ale nestresujte hned pri prvom probleme lebo si spravite este horsie.. A tebe tfuj tfuj tfuj aby za dva tyzdne svietili kolajnice jak z BA do KE;)

zuzka1120
7. nov 2017

Ahojte, je pozitívny ovulacny test toto prosím?

tamarka9
7. nov 2017

@wewe28 držím palce, kedy chces opakovať test?

tamarka9
7. nov 2017

@zuzka1120 podľa mňa mu kúsok ešte chyba. Alebo bol viac pozitívny pár hodín dozadu a teraz už bledne. Každopádne sa treba snažiť 😉

veronika2703
7. nov 2017

Ahojte. Som tu nová, no mám otázku a hlavne na tie, ktoré užívali Inofolic. S manželom sa snažíme o bábo a teraz je to 4.mesiac čo beriem inofolic. Cyklus mi upravil ako hodiny- 28 dní. Neviem však vycítiť kedy mám ovuláciu. Nikdy som nemala žiadne bolesti. Minulý týždeň som absolvovala preventívku, kde mi lekár ukázal dominantný folikul. Viem, že počas ovulácie by som mala mať hlien, no ani ten nejak nebadám. Dnes som 18 DC, myslíte že ovu ešte neprišla aj napriek presnému cyklu?

mimiqa
7. nov 2017

@simka2433 tak mam sampiona v sebe...tak ho nazval Pan Doktor..takze uz mam prezyvku 😇

wewe28
7. nov 2017

@tamarka9 ďakujem. Nechám to asi na sobotu. v piatok by mala prísť mrcha, ale verím že nepríde. Už druhý deň ma bolí brucho, ale výtok je úplne vodový a priehľadný a celá som taká nafúknutá.

mimiqa
7. nov 2017

@veronika2703 ja sa nevyznam az takto..jedine ze si sama zacnes robit ovu testy....a pri pravidelnom cykle by mala byt ovulka 14 den..tak odporucam taky 12 den sa pomilovat s muzikom...samo okrem toho stale 😘

simka2433
7. nov 2017

@mimiqa tak a teraz ako si ty mne cez leto kazala lezat a nehybat sa tak sa to teraz otocilo;) lahni a ani sa nehni:D max.na zachod inak sa nechaj obskakovat;) trpezlivost ruze prinása;)

simka2433
7. nov 2017

@veronika2703 ja by som ti tiez tie ovu testy poradila.🙂 mne inofolic cyklus rozhadzal:-/ brala som ho 5mesiacov a okrem rozhadzania mi nepomohol v nicom:( z pravidelneho 28dnoveho som mala aj 43dnovy.. ale ty ak ho mas 28dnovy tak podla mna ovu je okolo 14dna;)

extempore
7. nov 2017

@simka2433 inofolic je podľa mňa čisté ryžovanie peňazí na ženách, ktoré zúfalo chcú bábätko... ani jednej z mojich kamošiek nepomohol ☹

simka2433
7. nov 2017

@extempore ja viem akurat o jednej:D nemohla oteh.rok a po prvej krabici sa im podarilo no mne nepomohol absolutne skor uskodil:-/

veronika2703
7. nov 2017

je to asi veľmi individuálne. Ja poznám zopár žien, ktorým pomohol. Ako som spomenula, mne upravil nepravidelný cyklus čo som mala predtým..teraz je ukážkový..Len ma mrzí, že už ho beriem 4 mesiace a zatiaľ nič... :/

mimiqa
7. nov 2017

@simka2433 to vis...na vecery bola..nakupovat..navarila 😅.....xixi...