Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@veronika2703 a co vysetrenia neboli ste na ziadnych?ak sa budete alebo snazite viac ako 6 mesiacov treba zajst k doktorovy
@adulka1989 aj ten som mala:D ten mi cyklus vratil do starych kolaji ale inak nic🙂 chuti ako cierny pelendrek cize uplne hnusne:-/ ale vies co? Tusim mi pomohlo ked som uuplne rezignovala prestala brat vitaminy prestala som testovat a vtedy sa zadarilo
@adulka1989 no ja som zatiaľ absolvovala bežnú preventívku, tam vyzerá že je všetko OK. Manžel bol na spermiograme, ktorý vyššiel v poriadku, až na zvýšenú prítomnosť leukocytov... navyše môj lekár povedal, že pol roka sa snažiť to je nič, mám počkať do ďalšej preventívky a ak to nevyjde, potom sa to bude riešiť.
Ahojte, strašne sa nudím, sedím v čakárni od 7:00, nie a nie sa dočkať... som zvedavá, čo mi dr. Zas zistí, dúfam, že mám už maternicu vyčistenú....
@krajcovicka držím prsty..možno ti práve ohlási aj ovulku keďže sme taký deň cyklu 😁 a vy vhupnete hneď do toho..😉 daj vedieť 😊
@alilka Ty si zlatá, a už sa snažíte o stošesť?
@krajcovicka no snažíme 😁 sexujeme stále tak ci onak..tak uvidíme..dnes ma akosi bolia vaječníky..ale obe..aby náhodou som nezistila ktorý by mohol ovulovat 😁
Nemáte prosím skúsenosti s podobným prípadom ako som opísala o dva príspevky vyššie Tamarke?
Som už zúfalá,pomoc prosíim
@zuzka1120 No, ono máš buď brutálne posunutú ovuláciu, alebo tam bude nejaká hormonálna nerovnováha. Ak ti tak dlho mešká, išla by som k lekárovi, nech sa pozrie, či nemáš nejakú cystu, alebo niečo podobné.
@zuzka1120 Hej, ďalšia príčina by mohla byť aj tehotenstvo.
@lenakiss
@ejuska2586
Robila som ho ešte týždeň- dva dozadu.
Len boli vždy negatívne tak som to už vzdala.
Skúsim spraviť zajtra ráno tehu. Ale včera som bola na ultrazvuku a lekár nevidel tehu ...
Ďakujem za odpoveď 😘
@krajcovicka máš už niečo nové, či ešte čakáš?
@wewe28 no dostala som sa tam až o 11.00.... maternica je čistá, výstelka vraj kvalitná...12mm, že sa môžme začať snažiť. Len ešte pôjdem na krv, keďže na poslednom odbere som hcg mala ešte zvýšené.vypýtala som si lístky na tie vyšetrenia, ako prebieha vyšetrenie na endokrin. ?
@krajcovicka suuuuper..tak ty si už teda po ovu?keďže máš už výstrelky takú..
Na endokrinologii tá objednajú na krv následne po pár dňoch po výsledky..urobí usg a koniec 😁
@krajcovicka tak aspoň nejaké pozitívne správy...to je super 😉
@alilka oki, dik, to, že mám po ovu, to som tušila...
@krajcovicka len moja ovu nikde .aaach..zasa sa zatulala..😏
@alilka necháva len na seba čakať, aby stála za to!
@krajcovicka kiež by si pravdu mala. Ale obávam sa že nie 😎
@krajcovicka tak to sú dobré správy,veľa šťastia pri ďalšom snažení,hlavne nech vyšetrenia máš rýchlo za sebou,lebo najhoršie je čakanie...
@simka2433 ja sa nesledujem nikdy som nerobila ovu testy a nemeram teplotu a ani na to nemyslim ze nasilu je to na dlhsie pisanie ak by ta zaujimalo tak napisem do spravy
@adulka1989 ja som bola tiez taka na zaciatku ale ked som videla ze staale nic tak som zacala merat teplotu aj ovu testy robit v naadeji ze sa trafime.. no ptm mi z toho zacalo cvirikat tak som s tym sekla a konecne v juni sa zadarilo🙂 no zacali sme sa snazit koncom oktobra..

@simka2433 a co poviete na kvapky gynex su lepsie ako inofolic aj ja uvazujem vo vybere ci najlepsie nic ja mam cyklus pravydelny tiez 28 dnovy