icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

adulka1989
8. nov 2017

@simka2433 to je super no u nas je trosku problem a trva snazenie uz dlhie ako 4 roky teraz ma caka iui

linsss
9. nov 2017

Ahojte baby 🙂 dlhšie som tu nebola ...musela som sa trošku dať do poriadku psychycky po strate drobca 🙂 ... včera som bola na kontrole u dr. a všetko vyzera fajn a o mesiac sa môžeme začať opať pokúšať o bábo 🙂 snáď nám to vyjde čím skôr 🙂

krajcovicka
9. nov 2017

@linsss silno Ti držím palce, nech si opäť šťastná... a nech nie si sama 👶🏻

ingush
9. nov 2017

@linsss drzim palce aby to vyslo a bolo vsetko ok ☺️

simka2433
9. nov 2017

@mimiqa kontrola..;) leziis??🙂

simka2433
9. nov 2017

@adulka1989 teraz to uz vyjde a budete sa uz len tesit!!!!🙂

mimiqa
9. nov 2017

@simka2433 ano ano...len take bezme ze navarim..urobim desiatu a obcas umyjem tanier..inak lezim..mam pichanie zo spodu od vcera...dufam ze len dobree..a ty??

simka2433
9. nov 2017

@mimiqa urcite len dobre!!len sa nenatahuj! Moja svagrina bola viackrat na vklad a az ked poctivo lezala ze max.na wc isla tak az vtedy to vyslo. Nech drahy volaco ukuchti a desiate si vedia spravit🙂 par dni to nejako daju;) myslim na teba kazdy den a modlim sa aby sa vam to babatenko podarilo. Ja som dnes bola u znamej pre nejake oblecko tak hladam miesto v skrini:D

mimiqa
9. nov 2017

@simka2433 dakujem....ale citim sa dobreee az mocc😘a ty??? Kociarik uz??

simka2433
9. nov 2017

@mimiqa to ma tesi ze sa citis dobre psychika robi tiez svoje;) kocar uz mame asi mesiac ale je v skatuliach aj s vajickom🙂 tusim som vam aj fotky posielala🙂 tento sme si kupili🙂

adulka1989
9. nov 2017

@simka2433 dakujem aj vam prajem vsetko dobre

wewe28
10. nov 2017

Ahojte. Tak oko som sa obávala...dnes mala prísť mrcha. Mrcha síce nikde, ale test biely. Dva testy rôzne mi v pondelok ukázali ducha a dnes nič. Tak namiesto tehotenstva budem riešiť zasa rozhádzaný cyklus. Som z toho smutná 😢

linsss
10. nov 2017

@wewe28 nebud smutko 🙂 skuus nato jeden mesiac nemysliet neocKavat a ono to pride veri mi ....je mi luto ze to tento mesiac nevyslo ale mozno ked sa prestanes sledovat tak vtedy to pride. Ja som si tiez nasla dve ciarky ked som vymazala kalendarik plodnych dni vyhodila ovu testy a prestala riesit .... drzim palceky 🙏

linsss
10. nov 2017

@krajcovicka
@ingush

Daakujem krasne 😘

mimiqa
10. nov 2017

@simka2433 pre tu tvoju futbalistku uolne uzastny..este miesto pre loptu 😙🤗

krajcovicka
10. nov 2017

@wewe28 je mi to ľúto, ale určite to príde a možno práve tak, ako Ti hovorí linss.✊🏻

simka2433
10. nov 2017

@mimiqa :D tu budem nosit dole:D no vcera mala zase svoj den islo jej jak zadarmo:D ani tatino uz nefungoval a to jej hral aj na steelke uspavanky🙂 nas maly podnajomnik tam ma kopu miesta tak saskuje:D

mimiqa
10. nov 2017

@simka2433 nech vie kto je tu panom 😂😁

wewe28
10. nov 2017

@linsss @krajcovicka tak prvý raz som mala aspoň trocha nádej. ja ovu testy nerobím (skúšala som jeden mesiac) a milujeme sa takmer stále bez ohľadu na to kedy je ovu. Preto tomu nerozumiem. Asi nie je niečo v poriadku.

simka2433
10. nov 2017

@mimiqa :D to iste som aj ja povedala:D este je len v brusku ale cvici s nami kvalitne:D

mimiqa
10. nov 2017

@simka2433 pockaj neskor...ked kopne a necha tak vystretu nozicku xixi...😂🤗

alilka
autor
10. nov 2017

@wewe28 jaaaaj a ja som tak verila..po zobudení po nočnej som hneď "bežala" na koňa že aké máš spravy..😏 tak ale zasa ešte na nemáš tak kľudne čiarka ešte môže nabehnut 😉

simka2433
10. nov 2017

@mimiqa maminka moja mi to hovorila ze ja som len paprcky vystrkovala:D takze duufam ze nasa Ninka bude po mne:D lebo tatino vraj lubil do rebra kopat:D

wewe28
10. nov 2017

@alilka ďakujem...všetky ste také zlaté, ale moja nádej sa dnes ráno rozplynula. Neverím tomu, že by ešte nabehla. Skôr budem mať asi iný problém, lebo stále som nafučaná a to bruško cítim 😕

mimiqa
10. nov 2017

@simka2433 mna moja krpata neuveritelne aaa kolko krat vystrela ruku som citila jej prsteky zohnute...nadherny pocit...dufam ze to znova zazijem......a ja som inak ina tapa...nemam ani jeden test doma no rozumies mi???a to chcem testovat cez vikend..😂

mimiqa
10. nov 2017

@susinka2901 ahhoojj moja..kde si sa mi zatulala 😘

simka2433
10. nov 2017

@linsss mne tiez dve ciarky ukazalo az ked som so vsetkym sekla🙂

simka2433
10. nov 2017

@mimiqa :D:D ty si exot:D ale nie ze sa budes trtulit do lekarne! Zober mobil a zavolaj drahemu nech ti spravi zasobu testov🙂 a nie je to skoro uz cez vikend?

simka2433
10. nov 2017

@mimiqa mne moj drahy kupil ten kojenecky vankus tak som okolo neho omotana jak hadica:D cakam kedy zacne frflat ze ten vankus objimam viac jak jeho:D

ejuska2586
10. nov 2017

@simka2433 Ja ho mám tiež. Fantastická vec na spanie. Bez neho sa len prehadzujem hore -dolu a nevyspím sa... Moja polovička sa zatiaľ nesťažuje, ale asi preto, že myslí na dobro drobca. Tak snáď vydrží...