Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Ahojte baby 🙂 dlhšie som tu nebola ...musela som sa trošku dať do poriadku psychycky po strate drobca 🙂 ... včera som bola na kontrole u dr. a všetko vyzera fajn a o mesiac sa môžeme začať opať pokúšať o bábo 🙂 snáď nám to vyjde čím skôr 🙂
@linsss silno Ti držím palce, nech si opäť šťastná... a nech nie si sama 👶🏻
@adulka1989 teraz to uz vyjde a budete sa uz len tesit!!!!🙂
@mimiqa urcite len dobre!!len sa nenatahuj! Moja svagrina bola viackrat na vklad a az ked poctivo lezala ze max.na wc isla tak az vtedy to vyslo. Nech drahy volaco ukuchti a desiate si vedia spravit🙂 par dni to nejako daju;) myslim na teba kazdy den a modlim sa aby sa vam to babatenko podarilo. Ja som dnes bola u znamej pre nejake oblecko tak hladam miesto v skrini:D
@simka2433 dakujem aj vam prajem vsetko dobre
@wewe28 nebud smutko 🙂 skuus nato jeden mesiac nemysliet neocKavat a ono to pride veri mi ....je mi luto ze to tento mesiac nevyslo ale mozno ked sa prestanes sledovat tak vtedy to pride. Ja som si tiez nasla dve ciarky ked som vymazala kalendarik plodnych dni vyhodila ovu testy a prestala riesit .... drzim palceky 🙏
Daakujem krasne 😘
@wewe28 je mi to ľúto, ale určite to príde a možno práve tak, ako Ti hovorí linss.✊🏻
@linsss @krajcovicka tak prvý raz som mala aspoň trocha nádej. ja ovu testy nerobím (skúšala som jeden mesiac) a milujeme sa takmer stále bez ohľadu na to kedy je ovu. Preto tomu nerozumiem. Asi nie je niečo v poriadku.
@susinka2901 ahhoojj moja..kde si sa mi zatulala 😘
@simka2433 Ja ho mám tiež. Fantastická vec na spanie. Bez neho sa len prehadzujem hore -dolu a nevyspím sa... Moja polovička sa zatiaľ nesťažuje, ale asi preto, že myslí na dobro drobca. Tak snáď vydrží...

@simka2433 to je super no u nas je trosku problem a trva snazenie uz dlhie ako 4 roky teraz ma caka iui