icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

ingush
12. nov 2017

@wewe28 ja by som na tvojom mieste isla k lekarke a ona ti to bud potvrdi alebo vyvrati 🙂 dufam ze potvrdi ze je to tehu len su zle testy 😝

wewe28
12. nov 2017

@ingush mám to v pláne, ale tento týždeň sa tam ask nedostanem. Takže čakám čo sa bude diať. Tiež by to tak bolo...ta túžba je strašná.

ingush
12. nov 2017

@wewe28 drzim palce aby sa zadarilo a aby to bolo vytuzene babo ✊🙏

wewe28
12. nov 2017

@ingush ďakujem, zlatá 😘

linsss
12. nov 2017

@wewe28 mojik podla mba he to vsetko len vysledkom stresu a nervozity...viem je to razke sa uvolnit neriesit lebo sama stym bojujem ale musime zabojovat a ukludnit sa !!!

wewe28
12. nov 2017

@linsss práveže po dlhom čase som sa cítila v pohode. Nič som neriešila, v práci bez stresu, milovali sme sa takmer stále. Ale teraz som už veru začala stresovať, že čo sa zasa deje. Už som bola v tom, že tie cykly sú ok...no zjavne nie. Ale obávam sa tých bolestí bruška, aby to nebola cysta alebo tak. Nikdy som toto nemala. Som z toho jednoducho mimo. Ale máš pravdu - chce to kľud a nohy v teple 😀

linsss
12. nov 2017

@wewe28 nechcem byt hnusna ..ale ked mne vysiel pozitivby test tiez som v tom case prestala nervacit a stresovat a ako som dopadla? Skoncila na operacnom stole. Straaasne vela robi psychyka ..nestaci byt ok navonok ale aj vo vnutri .....ti co nechcu ti maju a my co sa denno denne modlime nam nie je dopriate ....

wewe28
12. nov 2017

@linsss jasné, chápem a mrzí ma čo sa ti stalo. A aj keď si myslím že som v pohode, vo vnútri tomu asi tak nie je...lebo to veľmi chcem už.
Hej, presne včera som to riešila...že niektorá ani nechce a príde k tomu ako slepý k husliam a ženy, ktoré
potom túžia nemajú to šťastie. Tak kde je tá spravodlivosť?

dzamajka
12. nov 2017

@krajcovicka dakujem krasne...chlapcek v auguste 4roky a dievcatko v auguste 2roky...mozno to niektorym pride sebecke,len ja si nemozem pomoct,je to silnejsie ako ja...ta tuzba je neskutocna a ja nechapem,co sa deje,preco priroda takto strajkuje....

krajcovicka
13. nov 2017

@dzamajka sme na tom rovnako 🤗

krajcovicka
13. nov 2017

@wewe28 ahoooj, kúpila si test? Testovala si?

wewe28
13. nov 2017

@krajcovicka kúpila, ale bol biely ako
som hovorila. Ale aj tak sa cítim zvláštne 😒

krajcovicka
13. nov 2017

@wewe28 tak to nechápem, uvidíme, čo sa bude diať...

alilka
autor
13. nov 2017

@krajcovicka a ty ako??ako sa cítiš?stále tehotné?😁😁

krajcovicka
13. nov 2017

@alilka cha, cha... dnes pichanie a bolenie, normálne som myslela, že tuším už dodtanem... každý deň mám kyselinu a dnes mi bolo ťažko z kávy... krásne si to vieme nahovárať 😂

alilka
autor
13. nov 2017

@krajcovicka toto je ozaj balada 😂😂 uvidíš či ty ozaj nebudeš tehotná. No a ak áno tak ja prosím ťa hneď po tebe keďže nám to tak ide vždy spolu rovnako ,😂😂

wewe28
13. nov 2017

@krajcovicka ani ja to nechápem...dnes mi je ešte divnejšie. Tak čakám 😏

krajcovicka
13. nov 2017
sticker
wewe28
13. nov 2017

@krajcovicka čože?

krajcovicka
13. nov 2017

@wewe28 to je predsa čakajúci zajac...

wewe28
13. nov 2017

@krajcovicka a ja že zadúmaný 😂

alilka
autor
13. nov 2017

@wewe28
@krajcovicka zadumano čakajúci 😂😂

krajcovicka
13. nov 2017

Dobrú noc dievčatá...

sticker
olafienko
14. nov 2017

Ja som vcera vecer prvykrat kvoli tomu plakala do vankusa. Tie oci co mam dnes. Ale pomohlo🙂 mne ani nevadi ze si rok pockam napriklad kym budeme mat babatko, mne vadi ako sa mi okolo toho tocia cele dni a myslienky🙄 minule som si pozerala nejake mudre rady, a tam baba ze:hlavne na to vobec nemysli, uzivaj si to a bud v pohode. Nam sa podarilo hned prvy mesiac. Tak si hovirim ze noo prvymesiac to veru ani ja som na to nemyslela😀pekny den baby, idem pracovat😂

sharpey
14. nov 2017

@olafienko ahoj čítam koment 🙂 presne ako píšete že keď sa na to nemyslí tak príde k tomu...my sme sa pol roka nieže snažili ale chceli sme tak sme sa milovali na plno...testovala som každý mesiac a nič... Prišlo obdobie vzdoru medzi nami... Pomilovali sme sa viac krát ale som neriešila test nejak som nechcela už k tomu prísť a náhle bum meškalo to... Napadlo mňa test z ničoho nič a prekvapenie 🤰 no ono asi je v tom pravda ze psychika veľa robí 🙂 čiže nečakane je najkrajšie lebo šok tam bol a otecko sa teší na dcérku 🙂 tak držím palce

krajcovicka
15. nov 2017

@alilka dobré ránko, no čo robí teplota?
@wewe28 ahoj zmenilo sa niečo v Tvojom čakaní?
Dievčence, ja som bola včera u toho liečiteľa a bol to zážitok....

alilka
autor
15. nov 2017

@krajcovicka ahoj ,😉 neviem som dnes 25dc .ivu testy negatívne ,teplota dole ale je záhada že keď meram v noci okolo 3tej tak je hore keď meram už ráno tak je už dole..stále mám dosť silný hlien citim sa áko pocikana..hlien je hustý..nechápem to celé..kedy vôbec čakať ms?do frasaaa...
A ty ako?tehu príznaky idú ďalej?u liečiteľa?akého?

wewe28
15. nov 2017

@krajcovicka Ahoj. Zatiaľ sa nič nezmenilo. Mrcha v nedohľadne, nafučaná som stále, výtok biely, včera už toľko bruško nebolelo, ale skôr také šteklenie (neviem to ani opísať) a stále som v brucu cítila ako mi buší srdce...samozrejme moje. Tak čakalm čo sa bude diať. U akéko liečiteľa si bola? Nejaké zmeny u teba?

krajcovicka
15. nov 2017

@wewe28
@alilka
Ten pán je veriaci človek a má nesmierny dar od Boha. Na včerajšom sedení to prebiehalo tak, že nás najprv očistil od zlej energie, ktorú nám naposielali ľudia ( nám totiž veľa ľudí z dediny nepraje a závidí)... ale on nikdy ten problém, čo odstraňuje nepomenuje konkrétne, vždy veľmi váži slová...
A potom sa zameral na moju maternicu. Ukázaj mi na ľavom boku, že tam nám ženský problém.... prikladá ruky( no nikdy sa nedotkne).... ja som zavrela oči a vždy keď to začal robiť, tak ma rozbolela maternica a smerom z prava do ľava som cítila také ťahanie, niečo akoby sa tam krútilo a tábolesť kulminovala v ľavej strane akoby v jednom bode... tento proces robil asi na štyrikrát... medzi tým sa rozprávame, čo cítim... nemyslite si prosím o mne, že som blázon, keď verím tomu, ale viem, čo som cítila...
Teraz spätne, keď nad tým uvažujem, presne na tom mieste, kde poukázal na problém som v poslednom tehu cítila v 8 tt strašnú vŕtavú bolesť- bála som sa, či to nebude mimomaternicové, v tom týždni som bola i u dr. Bábätko tam bolo krásne, zdravé. V 9 tt som už žiadne bolesti nepociťovala, lenže bábätko od toho 8 tt už nenarástlo.... ja neviem, je to náhoda? Pýtala som sa, že kedy tam mám znova prísť a muž povedal že prídeme niekedy v decembri a v januári... a ten pán nám hovorí... to by bolo neskoro, teraz je to na dobrej ceste a potrebujem, aby sa to dostalo na správne miesto a šibalsky sa usmial.( no hovorím, každá odpoveď, je akoby v hádankách). Tak som sa objednala znova o týždeň... záhadne mal voľný termín...

krajcovicka
15. nov 2017

@wewe28
@alilka
Keby ste mali ešte nejaké otázky, napíšem do IP, nechcem to tu pohlcovať svojimi výlevmi.... aby to tu ženy nepoburovalo.