icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alilka
autor
15. nov 2017

@krajcovicka ako ja som kedy si riešila tiez takéto veci..ale aj napriek tomu že je veriaci neviem či to nieje proti viere..noo a keď ti tak povedal tak očividne na niečo narážal..😁 taakzd vieš čo to znamená?😁 Suuuup urobiť tehu test 😁

krajcovicka
15. nov 2017

@alilka ale nepreháňaj... včera som robila a bol biely... si ma zblbla.
Aj ja som sa veľmi bála, či robím dobre, keď som bola u neho prvýkrát... no keď som asi dva týždne čakala na jeho telefonát, lebo mi mal volať ohľadom vyriešenia jednej záležitosti, tak som sa jedno ráno počas prechádzky so psami Boha pýtala, či robím správne, či je to jeho človek a poprosila som ho o znamenie, že ak áno, tak nech mi už zavolá... a neuveríš o mi presne v tom čase tej modlitby zavolal, odvtedy viem, že nejdem proti Bohu. Na druhý deň znova pri rannej modlitbe som sa Boha opäť pýtala, či je to na dobrej ceste a či robím dobre a čo sa stalo? Kuknem na oblohu a tam obrovská holubica z oblakov, nikdy som nič také nevidela, dokonca i nohy bolo zreteľne vidieť... jediné čo ľutujem, že som nemala mobil so sebou....
Včera som sa toho pána pýtala a nepriamo mi povedal, že robí i exircizmus a to môže len s Božou pomocou, ináč by to nedokázal...

alilka
autor
15. nov 2017

@krajcovicka aké zblbla 😂 určite tam nič nebolo,?😁 Kolko si už po ovu?a príznaky sú stále?,😁 To áno exorcizmus by nemohol len tak..ja tiež idem 4.12 ku tomu farárovi exorcistovi..som ozaj zvedavá čo to bude..je pravda že ma láka ísť aj tej pani keď som bola naposledy v čase tehu a ona mi povedala že mám čím skôr vyhľadať farára,že mám rodinný kliatba má sebe..ale že budúci rok porodim..od vtedy som sa tým vlastne začala zaoberať..len neviem či by som urobila dobre keby som k nej opäť šla..nechcem sa už otvárať ničomu zlému hoc je to cez bielu mágiu 🤔

krajcovicka
15. nov 2017

@alilka ten pán nerobí bielu mágiu...

krajcovicka
15. nov 2017

@alilka ja neviem 8- 10 dpo, nemám šajn... dnes som bola na krv kôli hcg seru po dva týždne po potrate som ho mala ešte zvýšené.... zajtra mám volať, tak v podstate ani nemusím testovať.

alilka
autor
15. nov 2017

@krajcovicka no tak to áno..a vieš koľko si mala naposledy?

ajka32
15. nov 2017

@krajcovicka a dal si ten pan za to zaplatit? Lebo ked ma ozajstny dar od Boha nikdy za to nevezme peniaze, povedal mi to jeden knaz, exorcista tiez. A ttiezby nemal cistit od negativnej energie.

krajcovicka
15. nov 2017

@alilka tuším mi povedala 18, niečo...

krajcovicka
15. nov 2017

@ajka32 to čistenie od zlej energie, to je moje pomenovanie, on nikdy nepomenuje to čo robí.... to je taká moja predstava, toho čo sa deje... platila som 15 eur za hodinu a boli sme dvaja, i keď je to dar od Boha, niečo jesť musí a určite má i rodinu a veľa cestuje do rôznych miest... neviem, mne to príde prirodzené sa poďakovať takto...

wewe28
15. nov 2017

@krajcovicka moja, vôbec nie si blázon a ani si to nikto z nás nemyslí. Každý sme nejaký a ak tomu veríš, tak je to len tvoja vec. Hlavne, aby ti to pomohlo a cítila sa lepšie...nič nie je viac !!! Takže len pekne rob to, čo považuješ za správne. Ja držím palce, aby ti to pomohlo a ty si konečne donosila zdravé dieťatko ✊🏻

krajcovicka
15. nov 2017

@wewe28 ďakujem, maj pekný deň a dúfam, že už dostaneš odpoveď, na čom si... ako sa cítiš a koľko mešká? Ja by som mala dostať asi najskôr v nedeľu... to podbruško ma stále bolí...

wewe28
15. nov 2017

@krajcovicka v podstate tak rovnako. Nič sa nezmenilo. Dnes mešká 5 dní...tak uvidíme ako dlho sa bude so mnou ešte zahrávať 😀

krajcovicka
15. nov 2017

@wewe28 tak to by ma už nasr... keby to nebolo tehu a ovulka náhodou nebola posunutá?

wewe28
15. nov 2017

@krajcovicka ja už vôbec nič neviem 😀😀😀 som z toho jeleň

alilka
autor
15. nov 2017

@wewe28 niesol sama..aj ja zo seba som jeleň..🤔 25,DC a ovulka ešte nebola .no už ani určite nebude..🤔

krajcovicka
15. nov 2017

@wewe28 ako ja...😂

julianka007
15. nov 2017

Takto vyzerá môj graf teraz... Čo myslíte, kedy bola ovulka... A čo ten divný veľký pokles... Tento cyklus mám nejaký divný....

krajcovicka
15. nov 2017

@julianka007 no teoreticky to môže byť i uhniezdenie, alebo neboli zmenené podmienky pri meraní? A ovu, neviem... ale azda je dobre, alebo až ten 11 dc.

julianka007
15. nov 2017

@krajcovicka no práve neboli... Meriam vždy vo viac menej rovnakú dobu... Niekedy neskôr max. pol hodinku. Podstivo meriam pred vstávaním... Aj mne vychádza ťa ovulka tak na 11DC hlavne keď bol pozitívny ovu test, tak 14DC by bolo už riadne neskoro... Aspoň podľa mňa...

alilka
autor
15. nov 2017

@julianka007 aj podľa mňa bola ten 11dc..pokles môže byť inplantacny..ale príde mi to dosť skoro .ale ja mávam bežné pokles c cykle po ovu..a keď som bola tehu myslím že ani som pokles zasa nemala..😁 ale ja som celá taká naopak 😂😂

julianka007
15. nov 2017

@alilka
@krajcovicka ďakujem za názor... Meriam už rok, ale takéto skoky teploty a pomaly vzrast BT po ovulke som ešte nemala...

ja197
15. nov 2017

@krajcovicka
@alilka dievčatá ja len k tej vašej téme o liečiteľoch, aj ja chodím k jednej pani, či už so ženskými vecami alebo hocijakými inými, vždy keď mi položí ruky na choré miesto tak cítim obrovské teplo z jej rúk, priam pálenie 🙂 ale odo mňa pani nikdy nič nechce, vždy jej musím natlačiť aspoň 5 eur, aby som mala dobrý pocit 🙂 takže ja vám verím že je to možné a podľa mňa to nieje proti cirkvi a bohu, však tí ľudia sa nám snažia pomôcť 🙂 inak taká pikoška, pani ku ktorej chodím dokáže pomôcť a aj už pomohla obrovskému množstvu ľudí, len vlastnej rodine a sebe pomôcť nedokáže, vtedy tie jej "schopnosti " jednoducho nefungujú 🙂

wewe28
15. nov 2017

@krajcovicka Zasa ma začalo mega bolieť brucho...ale výtok stále rovnaký. Ak sa do rána nerozbehne, tak už fakt neviem...šak ma to takto nebavííí 😖

krajcovicka
15. nov 2017

@wewe28 to Ti verím...

tamarka9
15. nov 2017

@wewe28 pekne sa to s tebou zahráva,každý deň sledujem,či nepridás niečo nové,musí to byť o drzku. No keď ťa už boli aj brucho,tak snáď sa to niekam pohne,stále verím že k tehu...

dlucy
15. nov 2017

@julianka007 U mna to prave znamenalo uhniezdenie presne na 7DPO 🙂

wewe28
15. nov 2017

@tamarka9 no to veru hej...tento mesiac špeciálne. Moje telo si so mnou robí čo chce 🎷🎼...napadá ma u toho pesnička od Elánu 😀. Ja už ti fakt neviem. Cykly som veru mala rozhádzané, ale takéto stavy som ešte nemala. Tiež by si mala pravdu.

linsss
15. nov 2017

Lebo kazda z nas si zasluzi obdiv

julianka007
15. nov 2017

@dlucy no kiež by to bolo tak aj u mňa... Ale neviem... Nebolo v tomto cykle moc priestoru na snaženie... Chlap na služobkach....😂😂🤣🤣😃😃😃

wewe28
16. nov 2017

a tej potvory nikde

sticker