icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

waleri17
7. jún 2017

@tamarka9 naraz sme si mapisali akurat som sa ta na to pytala 😂Dakujem za odpoveed no budem hladam mini mini dusika 😂A ak nic tak este skusim cez vikend .. ja nestresujem nebojim sa testov ked som neni tak jednoducho vyjdu negativne a tym ze ci ho spravim alebo nespravim nic uz nezmenim 🙂🙂

alilka
autor
7. jún 2017

@tamarka9 ja práveže z mávam pred ms bolest prs ktorý teraz nemám a vždy ma bolí pravý vajecnik ale hnusnym spôsobom ..no teraz tiež nič..jediný raz ma nebolel pred ms a to vo februári keď som bola tehu..ale kto ho vie..skúšala som ovulacny testy ale ten dnešný je úplne bledý takže tehu som takmer vylúčila keďže ovu test by mal v tehu tmavnut..

tamarka9
7. jún 2017

@waleri17 urcite uz moze ukazat. Ja som posledne tehu robila presne vtedy test a bola jemna ciarocka,aj kocky tu hned videli. Ale aj nemusi,skus uz po 19.00 nepit,nech to co najviac koncentrovane ☺

tamarka9
7. jún 2017

@alilka jaj moja ale ved si len 8 dpo,mozno este ani uhniezdenie nebolo,tak co moze test zachytit. Len cakaj,teraz este nie je cas na testy. No tak vlastne priznaky mas 😉

alilka
autor
7. jún 2017

@tamarka9 ja neviem ja som už z toho celého domiesana..veľmi som sa tento mesiac na to úpla lebo mi ovuloval správny vajecnik a yz mi z toho asi sibka na hlavičku 😁 no príznaky nemám jediné to ze má neboli ten vajecnik ale on sa kľudne ešte môže ozvať..možno je znudený tak kašle na to 😂😂 ja som 5dpo mala pokles bt že vraj to mohol byť ip ak by hej tak testy už mali začať reagovať 😁 a ak nie tak zasa ani príznaky nemám z čoho mať. 😁😁 Ty mavas akú dlhú lf?
@lala1501 no kuk zas ten môj graf a to som dnes merala o 10tej lebo som išla spať 6.30 ráno po nočnej..na ms je ešte skoro..či?a ako brat tu teplotu keď je nižšia a pritom meraná o kolko hodín neskôr?

tamarka9
7. jún 2017

@alilka ano verim ti,ze teraz ked je ten spravny vajecnik,tak si na to viac upnuta,tiez by som bola. Snad ti rychlo tych par dni ubehne,nech vies na com si. Ja mam lf 14 dni,v nedelu pride rozhodnutie...a ty?

tonjadabik2
7. jún 2017

Ja dnes zatial 6dpo

tamarka9
7. jún 2017

@tonjadabik2 tak vyzera to asi dobre ze? Ked teplota stupa...no drzim pste nech dalej sa drzi vysoko..

alilka
autor
7. jún 2017

@tamarka9 ja čo som si spätné rátala tak tie 2mesiave prvé som mala 11-12 dní potom som bola tehu. A po tom mimomaternicovom som zatiaľ mala len jeden mesiac a tam mi vyšlo 12..čiže sa budem riadiť už po tom mimomaternicovom..čiže 12 😁

tonjadabik2
7. jún 2017

@tamarka9 no Dakujem..uvidime co bude dalej

tamarka9
7. jún 2017

@alilka cize tiez v nedelu? Fu bude to tazky vikend,ale velmi drzim palce!

alilka
autor
7. jún 2017

@tamarka9 no to bude .síce ja piatok sobota robím tak aspoň nebudem stále na to mysliet. 😁 Aj ja tebe držím prsty ,zaslúžime si tie čiarky a úspešne tehu 😉

krajcovicka
7. jún 2017

@alilka po nočnej ani merať nemusíš, to máš podľa mňa celé rozhádzané, tak to radšej vymsža a uvidíš ďalšie ranné meranie...

waleri17
7. jún 2017

@tamarka9 no lenze ja aj ked menej pijem tak chodim cez noc aj dva krat curat cize ked sa zobudim nikdy to neni ten celonocny moc 😕.. ale tak hadam ak sa to ma ukazat tak sa ukaze 🙂🙂

tamarka9
7. jún 2017

@waleri17 to vazne v noci tak casto chodis na wecko? Hm...tak ked uz budes riadne tehu,tak mozes testovat z hocijakeho. Uvidime rano,som zvedava asi tak ako ty,dufam baby
@alilka ze aspon jednej sa nam zadari ,aj ked teda najlepsie vsetkym ☺

waleri17
7. jún 2017

@tamarka9 ano neviem preco chodievam v noci ale chodievam a ked aj nie v noci tak idem napr o 5 rano a to idem ako matoha ani o sebe poriadne neviem takze to ma test vobec nenapadne Urobit😂 Ano aj ja nam moc drzim palce vsetkym !! Keby bol tento vikend ten nas osudny! 🙂Ja uz sa spolieham len na to pichanie tahanie tlaky a palenie v podbrusku na lavej strane ze to bolo uhniezdovanie ✊️🙂

lala1501
7. jún 2017

@alilka no ale ak si dobre spala tak nevadi ze si tak neskoro merala a teplota moze klidne takto skakat na ms ke este skoro zajtra ti isto stupne.to jedine ze by si mala kratku lf ale z predchadzajuceho merania vies ze nemas

misdan
7. jún 2017

@waleri17 drzim ti palce! Moze uz ukazat..;)

waleri17
7. jún 2017

@misdan dakujem ti velmi pekne snad ukaze 😘Dam vediet 🙂

tamarka9
8. jún 2017

@waleri17 akoooo?

waleri17
8. jún 2017

@tamarka9 ale ani sa nepytaj!! Nakoniec som ho neurobila bola som na wc 4x za noc !!! A 5x som sa zobudila na to ze mi treba curat okolo 5:20 a si vravim to uz je nic ked som tolko krat bola!!takze zajtra rano na sto pro testujem a uz od 7 nevypijem ani deci vody lebo toto je uz moc! Som taka nasrata 😂😂

tamarka9
8. jún 2017

@waleri17 pocuj ale to nie je normalne,bola si na nefrologii? Vie o tom tvoj obvodak? Ist 5x v noci na zachod nie je v poriadku...no ja ani testovat nemusim,mam vsetky priznaky ms (teda necitim uplnel nic). V tehu o tomto case vzdy bolo nieco,aj to tak citim ze nic tento mesiac.

alilka
autor
8. jún 2017

Baby už tretí ten má boli slabina ľavá až do boku mi to ide..nemáte niektorá s tým skúsenosti?veľmi nepríjemné to je..

tryromy
8. jún 2017

mna zacina tahat napravo bud ovulka v mojom pripade alebo baby spominali aj ze citili tehotenstvo nazaciatku tak.

waleri17
8. jún 2017

@tamarka9 na nefrologii nie ale bola som par krat na urologii ale tam bolo vsetko v poriadku.. ale to len teraz cca posledny tyzden tak chodim inak nie aj led sa mi stane ze v noci idem ale vacsinou len raz ale toto je brutal no nechapem...

alilka
autor
8. jún 2017

Baby neodolala som šak jasné 😂😂 ale čisto od veci ten test..odráža sa..čo myslíte?

lala1501
8. jún 2017

@alilka a teplota ako dnes ?ja som takyto test este nikdy nemala to si v lekarmi kupila normalne ?

alilka
autor
8. jún 2017

@lala1501 áno to je clerblue..teplota dnes 37.1

lala1501
8. jún 2017

@alilka no pekne moja som vravela ze stupne😍 tak uz len neklesne drzim ti palce aby si ro dalaaaaaaa

tamarka9
8. jún 2017

@alilka no nic tam ja nevidim,tam by sa take plusko malo urobit? Hlavne ze teplota sa drzi ☺