Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@tamarka9 ja práveže z mávam pred ms bolest prs ktorý teraz nemám a vždy ma bolí pravý vajecnik ale hnusnym spôsobom ..no teraz tiež nič..jediný raz ma nebolel pred ms a to vo februári keď som bola tehu..ale kto ho vie..skúšala som ovulacny testy ale ten dnešný je úplne bledý takže tehu som takmer vylúčila keďže ovu test by mal v tehu tmavnut..
@tamarka9 ja neviem ja som už z toho celého domiesana..veľmi som sa tento mesiac na to úpla lebo mi ovuloval správny vajecnik a yz mi z toho asi sibka na hlavičku 😁 no príznaky nemám jediné to ze má neboli ten vajecnik ale on sa kľudne ešte môže ozvať..možno je znudený tak kašle na to 😂😂 ja som 5dpo mala pokles bt že vraj to mohol byť ip ak by hej tak testy už mali začať reagovať 😁 a ak nie tak zasa ani príznaky nemám z čoho mať. 😁😁 Ty mavas akú dlhú lf?
@lala1501 no kuk zas ten môj graf a to som dnes merala o 10tej lebo som išla spať 6.30 ráno po nočnej..na ms je ešte skoro..či?a ako brat tu teplotu keď je nižšia a pritom meraná o kolko hodín neskôr?
@tonjadabik2 tak vyzera to asi dobre ze? Ked teplota stupa...no drzim pste nech dalej sa drzi vysoko..
@tamarka9 no Dakujem..uvidime co bude dalej
@alilka po nočnej ani merať nemusíš, to máš podľa mňa celé rozhádzané, tak to radšej vymsža a uvidíš ďalšie ranné meranie...
@tamarka9 ano neviem preco chodievam v noci ale chodievam a ked aj nie v noci tak idem napr o 5 rano a to idem ako matoha ani o sebe poriadne neviem takze to ma test vobec nenapadne Urobit😂 Ano aj ja nam moc drzim palce vsetkym !! Keby bol tento vikend ten nas osudny! 🙂Ja uz sa spolieham len na to pichanie tahanie tlaky a palenie v podbrusku na lavej strane ze to bolo uhniezdovanie ✊️🙂
@tamarka9 ale ani sa nepytaj!! Nakoniec som ho neurobila bola som na wc 4x za noc !!! A 5x som sa zobudila na to ze mi treba curat okolo 5:20 a si vravim to uz je nic ked som tolko krat bola!!takze zajtra rano na sto pro testujem a uz od 7 nevypijem ani deci vody lebo toto je uz moc! Som taka nasrata 😂😂
Baby už tretí ten má boli slabina ľavá až do boku mi to ide..nemáte niektorá s tým skúsenosti?veľmi nepríjemné to je..
mna zacina tahat napravo bud ovulka v mojom pripade alebo baby spominali aj ze citili tehotenstvo nazaciatku tak.

@tamarka9 naraz sme si mapisali akurat som sa ta na to pytala 😂Dakujem za odpoveed no budem hladam mini mini dusika 😂A ak nic tak este skusim cez vikend .. ja nestresujem nebojim sa testov ked som neni tak jednoducho vyjdu negativne a tym ze ci ho spravim alebo nespravim nic uz nezmenim 🙂🙂