Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Test, nie šesť 😹
Tak baby ja som po histeroskopii polypu prave som sa zobudilana a konece mozem ist dalsi cyklus na liecbu clostylom pri mojm PCO... tesim sa strasne.moc a dufam ze zaberie.. co si zena koli dietatu musi vytrpiet je neskutocne..
@natalia11111 tak hor sa na to, nech sa rýchlo zotavíš a potom, nech sa rýchlo zadarí!
Takže dnes som si volala o výsledky krvy na hcg serum po potrate, či tam nezostal a je negatívne... to nola posledná bodka k vylúčeniu kyretáže... som spokojná...
prosím Vás napisete mi niektorá z vas co je vlastne alchemikový čaj , ako a kedy ho piť , a či ho môžem začat uživať aj teraz po kyrete. Ďakujem
@linsss práve teraz po kyrete je výborný,pomôže maternici sa zregenerovať. Dávaj si ho 3x denne, myslím že môžeš aj cez ms,no ja som ho vtedy nepila. Keď sa začnete snažiť,vtedy ho môžeš piť do ovulácie,tiež pekne pripraví výstrelku maternice. Ale nakoľko spôsobuje sťahy,po ovulacii sa už nesmie.
@linsss v kazdej lekarni 🙂
@linsss aj v obchodoch s čajmi a dokonca aj v niektorých potravinách...
No baby. 1DC.za mnou ukazkovy 28dnovy cyklus, skoda ze bez ovulacie😀
takže mám dnes ešte upgrade toho všetkého. Mrcha samozrejme do rána neprišla....brucho bolí tak, že mi to strieľa do krížov. Cca o 10tej sa mi začala točiť hlava a stále viac. Tak som si urobila kávu...upila som si a o chvíľu som išla pozdraviť tetu záchodovú misu. Kúpila som si test ešte posledný raz a práve ho ocikala....čakám na výsledok....som zvedavá.
@wewe28 ked ti mam povedat uprimne sledovala som tvoje prispevky a tiez som myslela ze nic z toho, mne sa to iste stalo cca pred 2 mesiacmi, nakoniec prisla ms po 6-7dnovom meskani. Je to uzasne ze to vyslo, normalne si ma potesila 😀 uz nech len krasne silnie a je vsetko v poriadku 😉
@ajka32 ja sama som tomu už neverila, i keď som vedela že s mojim telom sa čosi deje....niečo iné. Ale keďže testy boli negatívne, tak som myslela že to predsa len bude niečo iné. Keby mi dnes nebolo tak zle, tak ten test ani nekúpim...ale celé mi to bolo čudné a môj mi hovoril, že isto som v tom...tak som testla a vôbec som toto nečakala.

@wewe28 práve som na Teba myslela.... sest si znova neskúšaka? Žiaden si tu nezavesila, veď my by sme radi poškúlili, či je ozaj taký biely...