Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@krajcovicka
@wewe28
Aj ja kludne kupim :D
@meissa ja som čítala aj tak aj tak, v knihe zdravie z Nožej lekárne sa píše, že čaj z rebríčka a alchemilky je dobrý proti potratom...
Tak mi mame dve deti a tretie neplanujeme...viem ze to sem nepatri ale ja som reagovala na alchemilku....ja len chcem vyskusat ci mi upravi cyklus lebo ked som neuzivala hak tak som musela chodit kazdy mesiac na vyvolavacku a z hak som sa necitila dobre tak som vysadila po 4rokoch...a pocitam s tym ze zasa to budem musiet riesit vyvolavackami tak skusam alchemilku
@krajcovicka @alilka @tamarka9 ďakujem kočky, trocha ste ma ukludnili 😘
@alilka tak hor sa s chuťou do toho!
@wewe28 áno bol krásne biely. 😁
@krajcovicka tak tak..včera bol sex a potom uvidíme kedy..😁
@tamarka9 áno meriam..bt stále dole..hoc tento mesiac kus štrajkovala..ale stále je dole..určite sa dačo deje..snáď..
@alilka Ty to dáš i bez ifv....😁
Ja mám tento cyklus taký divný, každú chvíľu mám pocit, že dostanem, stále ma pobolieva maternica, celá som zdutá... predpokladám, že ma čaká bolestivá ms...
@krajcovicka alebl žiadna 😀😉
@krajcovicka moja skúsenosť po kyrete, prvá ms po 7 týždňoch po vyvolávačke, slabá taká klasická, tento posledný cyklus pocity asi ako ty, stále bolesť, meškanie 3 týždne, brucho ako v 4 mesiaci nonstop a keď sa to spustilo som myslela že zomriem, krvi som stratila toľko že som musela každý deň piť červené víno a obrovské množstvo sladkého lebo som padala z nôh od tej straty krvi, menzes nekonečných 7 dní, prvých 5 bez zmeny intenzity, modlila som sa aby to už konečne skončilo...takže som pochopila že až teraz, 4 mesiace po potrate som sa konečne vyčistila úplne aj keď doktorka hovorila že je všetko čisté 🙂
@mimiqa vôbec..vajcovod mi vzali pri mmt koncom marca..to bol tretí cyklus čo sme sa snažili..hneď potom sme uvažovali nad iui lebo som myslela že ťažko otehu s jedným vajcovod .iui nám vôbec neodporúčali že máme nás mieru dobre výsledky..tretia ms od mimomaternicoveho už nedošla..znova som otehu..ale dopadlo to zle..plodík sa zakliesnil do zvyšku vajcovodu z polky a z polky do maternice..rástol zdravo ale ohrozoval má..museli ho odsať a z časti odrezať z maternice. To bolo 8.8..teraz nám povedali že sa už môžme snažiť..hoc názori lekárov sa líšia.. každý hovorí iné. Takže nad ivf neuvažujeme vôbec..stojí to veľa peňazí, množstvo liekov atď..tak dúfam že sa podarí..😉
@krajcovicka verím že dáme aj bez toho 😁 no ja som teda ozaj zvedavá ako to s tebou bude. 😉
@wewe28 to asi ťažko, veď v stredu som hcg mala negat. takže týmto milým smerom sa to uberať asi nebude, hoc by som nebanovala keby ....
@ja197 ja som tentokrát kyret nepodstúpila a prvú ms po potrate som mala riadnu, ale pekne som sa dočistila, takže to moje telo dokázalo samé bez zásahu doktorov...

@meissa ahoj do ovulky?ja co som citala tak sa moze stale 6dni v tyzdni dve salky za den a siedmi den pauza...zacala som ho pit lebo som vysadila hak a chcem vyskusat ci pomoze na upravu cyklu