icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

dana90
17. nov 2017

@meissa ahoj do ovulky?ja co som citala tak sa moze stale 6dni v tyzdni dve salky za den a siedmi den pauza...zacala som ho pit lebo som vysadila hak a chcem vyskusat ci pomoze na upravu cyklu

mimiqa
17. nov 2017

@wewe28 nerataj...vzdy som bola v tom ze mam ovu 12ty den...nakoniec podla ultrazvukov 14ty den...ovu bola urcite posunuta....dnes si si robila test??

meissa
17. nov 2017

@krajcovicka
@wewe28
Aj ja kludne kupim :D

meissa
17. nov 2017

@dana90
Skus poriadne prestudovat. Tento caj ti vraj moze sposobit potrat. Preto sa pije len do ovulky. Pretoze potom nikdy nevies ci nie si tehotna.

krajcovicka
17. nov 2017

@meissa ja som čítala aj tak aj tak, v knihe zdravie z Nožej lekárne sa píše, že čaj z rebríčka a alchemilky je dobrý proti potratom...

dana90
17. nov 2017

Tak mi mame dve deti a tretie neplanujeme...viem ze to sem nepatri ale ja som reagovala na alchemilku....ja len chcem vyskusat ci mi upravi cyklus lebo ked som neuzivala hak tak som musela chodit kazdy mesiac na vyvolavacku a z hak som sa necitila dobre tak som vysadila po 4rokoch...a pocitam s tym ze zasa to budem musiet riesit vyvolavackami tak skusam alchemilku

wewe28
17. nov 2017

@krajcovicka @alilka @tamarka9 ďakujem kočky, trocha ste ma ukludnili 😘

wewe28
17. nov 2017

@mimiqa asi bola posunutá...dnes som nerobila, nechám to až na zajtra ráno.

mimiqa
17. nov 2017

@wewe28 vyborne 😉😘..potom napiissss.....

wewe28
17. nov 2017

@meissa jedno balenie
som už sľúbila. Tak ak budeš chcieť to druhé...pošlem. Keď dorazia sa dohodneme 😉

mimiqa
17. nov 2017

@alilka takze aj ty tehu?? Ako baby uzastneeeee.....letne deticky..krasne vianoce....vsetko dobreee a za chvilku 👶

alilka
autor
17. nov 2017

@mimiqa nieeee ja niesom tehu..

alilka
autor
17. nov 2017

Baby teraz ovu test..😮😮 vec som 27dc..😔 fakt som celá divná 😝tak neskoro ovu ešte nebola..

mimiqa
17. nov 2017

@alilka tak ovu test....tu vidim dnes tehu pozitivne tak reku aj ty....vyjde to..drzim palec

wewe28
17. nov 2017

@alilka a tehotenský si neskúšala by the way?

alilka
autor
17. nov 2017

@wewe28 ja som nemala tento cyklus ešte ovu..viem to lebo bt je stále dole..a včera som skúsila jeden tehu z toho čo mi prišli,ale úplne len za účelom či nerobia kanáliky alebo neduchuju..😁

wewe28
17. nov 2017

@alilka jasné, to som tu síce čítala že meriaš...ale tak či náhodou 😀 A bol biely?

krajcovicka
17. nov 2017

@alilka tak hor sa s chuťou do toho!

tamarka9
17. nov 2017

@alilka že by až teraz prichádzala ovu? Merias aj bt ešte? Tá by ti to mala potvrdiť že ak prebehne? Lebo silnie ten test ovulacny, niečo sa deje určite.

alilka
autor
17. nov 2017

@wewe28 áno bol krásne biely. 😁
@krajcovicka tak tak..včera bol sex a potom uvidíme kedy..😁
@tamarka9 áno meriam..bt stále dole..hoc tento mesiac kus štrajkovala..ale stále je dole..určite sa dačo deje..snáď..

tamarka9
17. nov 2017

@alilka a ona vystúpi až keď ovu prebehne ze? No tak super, dúfam že vybehne a možno sa vám v takomto podivnom cykle najlepšie zadarí 😉

alilka
autor
17. nov 2017

@tamarka9 áno..tak uvidíme..teraz je len prvý mesiac ck sa po operácii možné snažiť. A ani neviem ktorý vaječník ovuluje..na jednom mi už chýba ten vajcovod..🤔

mimiqa
17. nov 2017

@alilka ked nemas vajcovod nerozmyslala si nad ivf???

krajcovicka
17. nov 2017

@alilka Ty to dáš i bez ifv....😁
Ja mám tento cyklus taký divný, každú chvíľu mám pocit, že dostanem, stále ma pobolieva maternica, celá som zdutá... predpokladám, že ma čaká bolestivá ms...

wewe28
17. nov 2017

@krajcovicka alebl žiadna 😀😉

ja197
17. nov 2017

@krajcovicka moja skúsenosť po kyrete, prvá ms po 7 týždňoch po vyvolávačke, slabá taká klasická, tento posledný cyklus pocity asi ako ty, stále bolesť, meškanie 3 týždne, brucho ako v 4 mesiaci nonstop a keď sa to spustilo som myslela že zomriem, krvi som stratila toľko že som musela každý deň piť červené víno a obrovské množstvo sladkého lebo som padala z nôh od tej straty krvi, menzes nekonečných 7 dní, prvých 5 bez zmeny intenzity, modlila som sa aby to už konečne skončilo...takže som pochopila že až teraz, 4 mesiace po potrate som sa konečne vyčistila úplne aj keď doktorka hovorila že je všetko čisté 🙂

alilka
autor
17. nov 2017

@mimiqa vôbec..vajcovod mi vzali pri mmt koncom marca..to bol tretí cyklus čo sme sa snažili..hneď potom sme uvažovali nad iui lebo som myslela že ťažko otehu s jedným vajcovod .iui nám vôbec neodporúčali že máme nás mieru dobre výsledky..tretia ms od mimomaternicoveho už nedošla..znova som otehu..ale dopadlo to zle..plodík sa zakliesnil do zvyšku vajcovodu z polky a z polky do maternice..rástol zdravo ale ohrozoval má..museli ho odsať a z časti odrezať z maternice. To bolo 8.8..teraz nám povedali že sa už môžme snažiť..hoc názori lekárov sa líšia.. každý hovorí iné. Takže nad ivf neuvažujeme vôbec..stojí to veľa peňazí, množstvo liekov atď..tak dúfam že sa podarí..😉
@krajcovicka verím že dáme aj bez toho 😁 no ja som teda ozaj zvedavá ako to s tebou bude. 😉

krajcovicka
17. nov 2017

@wewe28 to asi ťažko, veď v stredu som hcg mala negat. takže týmto milým smerom sa to uberať asi nebude, hoc by som nebanovala keby ....

mimiqa
17. nov 2017

@alilka stymi nazormi myslis ako viacerych lekarov si sa pytala???

krajcovicka
17. nov 2017

@ja197 ja som tentokrát kyret nepodstúpila a prvú ms po potrate som mala riadnu, ale pekne som sa dočistila, takže to moje telo dokázalo samé bez zásahu doktorov...