Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@krajcovicka viem, že výsledky boli iné...ale tak keď hovoríš ako sa cítiš. Možné je všetko, ale jasné že nechcem robiť plané nádeje. Ja som si ich už veru nerobila. Ešte teraz akosi neverím.
@krajcovicka to ze si nemusela ist na kyret je vyborne...treba skusat zas....vela lekarov sa zhoduje stym ze kludne zacat hned bo maternica je pripravena...drzim palec 😘
@krajcovicka to chápem po tom všetkom. som zvedavá ako sa to bude vyvíjať 😉
Človek nemusí v živote urobiť veľké dielo, niekedy stačí aby vytvoril niečo drobunké a z toho vznikne veľká láska na celý život. Verím že každá sa dočkáme malej Palculienky, či Janka hraška. Niekto plodí, niekto tvorí, ja dnes len takto, keďže je muž na lyžovačke a nabudúce, verím tomu, to moje tvorenie nebude len z látky, ale z lásky!
@wewe28 nooo Wewe, ako??? Držíme Ti palce
@krajcovicka @mimiqa ahojte. tak som to skúsila, ale zdá sa mi rovnaká stále
@wewe28 počkaj, keď zaschne, neboj, bude to dobre... možno iná značka by Ti ukázala úplne inak...
@krajcovicka idem o chvíľu na nákup, tak skúsim aj inú značku, či tam aspoň čosi vybehne. Tak mrcha neprišla a ani sa nechystá podľa všetkého...tak stále dúfam, že je to pravda a že bude všetko ok.
@wewe28 mne sa zda kustik tmavsia, aki hovori @krajcovicka, mozno inu zna ku treba skusit ;)
@wewe28 keď zaschne bude určite výraznejšia, možno neurobíš zle, keď kúpiš digitálny a ten Ťa uistí! ✊🏻😘
@krajcovicka možno...len tento mesiac som už toľko peňazí vyhodila za testy 😕 je mi už ľúto ďalšie drahé testy kupovať 😉 no uvidím
@mimiqa ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻
@krajcovicka dakujem 😉😘
@wewe28 hej ten je najsilnejsi a to ti poviem ze nebol...to mam streda,stvrtok,piatok a dnes sobota....oni sa zmenili..vcera som mala ducha uz som bola zufala a dnes ciarka...testy uz budem mat ine akurat isiel mi kupit drahy....mozno mi donesie tie iste 😁 to ma piksne.....ach tuuu krv uz nech mam za sebou....termin by bol koniec jula zaciatok agusta....zeby sme sa stretli?😉

@krajcovicka áno viem, pamätám si na to keď si potratila, asi je lepšie to nechať na prírodu, telo si to musí uložiť na pôvodné miesto a do pôvodného stavu všetko asi samé 🙂 ale možno predsa len ťa tento mesiac prekvapí a vybehnú dve čiarky na teba 🙏