Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@brunettka89 jasné, ja viem. Ďalší urobím až na konci týždňa niekedy, aby som videla nejaký rozdiel 😉
@wewe28 nebidrží... a ani my....
Baby otázka som 35 DC, menštruáciu mávam obyčajne 30-32DC, tento mesiac mi robili folikulometriu s tým, že mi moc pomaličky rastu vajíčka a nasadia mi lieky.... a mám sa zastaviť keď dostanem kramy ale tie nikde, ráno som sa testovala test čistý ako sneh :( ak by som bola tehu už by to malo ukázať nie? Avšak vaječníky mi už ide roztrhnúť ako bežne pred menštruáciou len stále nič. V stredu asi skočím na vyvolávačku 😔
Ja sa ospravedlňujem, ale dnes píšem ako analfabet...
@krajcovicka ajo myslela si, že ja nevydržím?
@krajcovicka ja asi tiež 😀
tento cyklus idem vyskúšať conceive gel:D /neskutočné čo všetko sme schopné vyskúšať/ ale mám vážny problem:D mne sa tak ťažko vstáva v poslednej dobe, podla mna ked otehotniem, budem vstávať už len na kŕmenie a cikanie😂
uááám. pekny den zeny

ahoj holky, tak dnes jsem vstala do rana kdy MS opet nikde. Ale prave jsem zacala spinit. ☹ a to uz jsem si vazne zacala namyslet, ze to ted konecne vyslo. ☹ no tak snad priste. uz jsem si zacala delat plany, jakej to bude krasnej vanocni darek atd... no jo, priste se radeji nebudu tesit i kdyz budu mit 4 dny zpozdeni. Jsem tak rada ze je tu tato skupina, jste jediny komu se muzu sverit. 🙂 Dekuji!
@alash nabudúce to isti príde... krásne prekvapenie...
@julianka007 síce hopkáš, ale si hore ☺️. Ja keď som otehu, tiež to bolo takéto rozskákané... a naopak, keď tam bola ideálna krivka tak prišla ms...
@ajka32 ak chcete ja ho mam doma z balenia chybaju asi 2 tuby .....predam lacno ak by niekto mal zaujem
@julianka007 ahoj, podľa grafu to vyzerá tak, že ovuláciu si mala až trinásty deň. Merala si poctivo? Stáva sa ti, že mávaš aj anovulačné cykly? Ak by si chcela, mám doma jeden celkom nový teplomer špeciálne na meranie bazálnej teploty, meria na dve desatinné miesta. Kúpila som si ho keď sme plánovali druhé dieťatko, ale podarilo sa nám na prvý šup 🙂 Tak by som ti ten teplomer podarovala, kiežby ti priniesol šťastie. Napíš mi do správy.
@honey7777 to mě mrzí, je to děs. Já jsem děsně naivní, vždy si ještě myslim, že třeba jo. Prostě doufám a namýšlim si příznaky abych sama sebe utvrdila v tom, že určitě jsem v tom. 🙂 No blbá jsem. Ale tak už jsem si dnes poplakala a jdeme dál. No aspoň se můžu těšit na hory, takhle bych se na ně bála jet, abych si něco na lyžích neudělala a neublížila si. 🙂 No to dáme! Časem nám to všem určitě vyjde. 🙂
@krajcovicka kiežby to bolo ako si to mala ty, ale neviem .. začínam mať také slabé bolesti v podbrušku... Tak neviem či to nieje predzvesť MS.. 😒
@extempore neviem teraz kedy bola. Nejako pomaly mi stúpala teplota.. 8.som mala pozitívny ovulacny test... Vymazala som ho z grafu, pretože mi FF oznacilo ovulku na ten 9DC... A vtedy určite nebola... anovulacny cyklus som ešte nemala... Vždy mi teplota pekne vyskočila po ovulke...
Dnes ma strašne pichá v pravom boku...mám obavy. Je to normálne? bože ja asi do toho 1.12. nevydržím. Toto bude ešte dlhé čakanie 😢
@alilka este nie... teda na 100% to neviem kym nepride mrcha... som po 3 tyzd. PN s pasovym oparom a v pondelok som nastupila do prace, tak sa vraciam do starych kolaji... necham sa prekvapit co prinesie cas... pocas choroby som sa moc nechcela snazit, ani velmi chut nebola.... tak sa trosku pecistim a ide sa dalej ;)
idem uz drichmat lebo rano nevstanem..obcas si vas precitam co mate nove aj ked nereagujem... celkom sa mi paci, ze som sa zbavila zavislosti na konovi 🙂))
@wewe28 ahoj, bolesti su normalne, ja som mala tiez a aj teraz sem tam mavam. Lekarka mne osobne povedala ze akonahle jeden cely den nebudem citit bolesti podbrusku tak mam prist. Takze podla mna tie bolesti su odtoho ze sa fazulka ako si ju nazvala uhniezduje tam kde ma 🙂 drziim palce ✊

@wewe28 Tak zalezi hlavne kedy bola ovulácia, ja som mala až 20 dc a ešte v deň MS biely test až ten 30 dc bola taká slabucka, ale postupne silnela, skús sa testnut zase za 2 dní, hcg stúpa obden, ale verím a držím palce 🙂