Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@alilka to je tehotensky? Ja nevuem, ale ja tam niečo vidím...
@krajcovicka áno tehotenský 🙃 sák to že niesi sama kto tam čosi vidi..😋 no ale je to vôbec možné?veď som možno 8dpo keď vobrc..😆
🙏🙏🙏 musí to byť pravda!
@krajcovicka no uvidíme čo bude..o pár dní sa to rozlúskne 😉 keď nebudem budem sklamaná ale aj sa na to pripravujem..nechce sa mi veriť že tak na prvý šup by sa zadarilo..
@alilka to bude napätieeeeee...
@alilka Aj ja tam vidim. A je to mozne. Ja som mala tiez dusika na 8DPO.
@alilka Pozri, trošku som ho zosvetlila a je to krásne vidieť 🙂 Silno držím palce.
Baby ja vam tak zaavidim ale tak v tom dobrom slova zmysle..vsetkym zelam krasne tehulkovanie...ja sa uz neviem dockat MS kedy dostanem po kyrete uz je to skoro mesiac a stale nic :( aa hned ako to bude mozne sa zacneme opat snazit
@extempore
@ejuska2586 ďakujem baby..viem že je tam..no že bol tam..😁 včera som robila jeden urobil mi toto..1.foto ..a večer ďalší a tam dom tiež videla..a dnes na testoch nič..to blbé testy podľa mňa budú .bt zatiaľ takto..hlien mám divný akoby riedsi biely ovulacny či aký..len sa nenatahuje..ale už ani brucho ma nebolí..čakám ms..🤔
@alilka možno neboli chybné tie včerajšie, ale možno pochybili dnešné....!
@alilka Uvidime. Nechame sa prekvapit 🙂
@extempore skôr sa to tam akoby rozpilo alebo neviem..no dnes už na nich nič nebolo..😉 nevadí idem ďalej..ja sa nevzdám. 😁
@emasss111 ďakujem krásne 😉 nieje lahky môj boj ale verím že čoskoro sa už budem tešiť zo zdravého tehotenstva a na všetko zle už zabudnem..😉 poznám svoj presný cieľ a nezastavím sa kým ho nedosiahnem..s pomocou Boha to dúfam dáme 😉
Babyy dnes som 27 den po kyrete a teraz vecer sa mi objavil ruzovy vytok ..myslite ze uz to je zaciatok MS ? Pobede ma strasne pichlo v podbruaku...
@linsss asi áno, aj mne sa to tak spustilo...
@wewe28 tak tento je ako z reklamy!
@alilka akú dlhú luteálku mávaš, veď ešte si ken 10 dpo.... prečo by už mala prísť...
@krajcovicka kedy ako..tých 11,12, Max 13 dní..zväčša 11..
@alilka ešte stále Ti môžme držať palce! Keď nie teraz, tak inokedy...🙃🙂🙃
@krajcovicka a prosim dostala si ju hned ? Lebo dnes uz ziaden vytok :( boze uch nech pride a moze zacat snazilkovanie
@krajcovicka ďakujem si zlatusik 😉 ale považujem už tento cyklus za páse 😁 škoda zajtra mám narodky som dúfala že bude pekný darček 😁

@krajcovicka nás stále čaká niečo zaujímavé 😁 ja som včera neodolala a večer testla..😂 no povedz či niesom posahana 😁😁 a nech sa páči môžem si krásne namyslat 😂😂🙃🤓