icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

linsss
28. nov 2017

@alilka drzim silno palceky 🙂

krajcovicka
28. nov 2017

@linsss no po mesiaci a keď som začala špiniť, tak sa to rozbehlo naplno... No možno máš aj ovu...nedala si teplotu?

tamarka9
28. nov 2017

@wewe28 krásny test a krásne tehulkovanie prajem,nech sa ti vyhnú vsetky nepríjemnosti 😊

linsss
28. nov 2017

@krajcovicka nemerala som ale zacalo ma boliet v podbrusku tak pravdepodobne sa rozbieha

tamarka9
28. nov 2017

@alilka aj ja ti silno držím palce,bolesť brucha neznamená nic,kým mrcha nedôjde. Ale však vieš 😉

krajcovicka
28. nov 2017

@linsss tak nech Ťa pekne prečistí a pripraví ba nový zázrak, uži si ju, lebo tak skoro sa nestretnete, dizaista 😘

tamarka9
28. nov 2017

@linsss kľudne to môže byť rozbiehajú a ms,ja po kyrete na 28 deň som dostala,prvý deň len po troche,tuším tretí sa to poriadne rozbehlo.

linsss
28. nov 2017

@krajcovicka ty si poklad snad mas pravdu :-*

linsss
28. nov 2017

@tamarka9 tak snaad konecne je tu 🙂

wewe28
28. nov 2017

@tamarka9 Ďakujem. Zatiaľ mi bolo zle len keď som mala migrénu. Inak mi nič nesmrdí a môžem jesť všetko 😉

ingush
28. nov 2017

@wewe28 aj ja som sa tesila ze mi nic nebolo pockaj chvilku a mozno pridu nevolnosti 😀 moj manzel miluje arasidy a ja ich teraz ani citit nemozem a ani jeho ked ich jedol 🙈 uz somminule usufila ze pomaly ani sama so sebou neviem vydrzat 😂

bea0802
28. nov 2017

Ahojte baby dnes som sem nakukla ako sa vam dari ....silno vam kazdej drzim palce ci uz stihnete ten rok 2017 ci nie nevadi novy rok nova nadej verim ze sa kazda docka svojho uzlicka myslim na vas casto a prajem vsetko dobre ❤

wewe28
28. nov 2017

@ingush nestraš ma 😀 Musí mi byť dobre, lebo neviem ako by som to v práci potom zvládala 😏

luscyn
28. nov 2017

@bea0802 dakujeme velmi pekne 🙂 tebe sa ako dari? Brusinko rastie? 🙂

ingush
28. nov 2017

@wewe28 no hej to je ten problem :D tie moje povymyslane dovody preco som biela jak stena alebo preco stale predychavam a otvaram okno 🙈😀 u nas to okrem mna a manzela este nikto nevie 🙂 siiiice jasne vie no predsa vy 😁😁😁😁

wewe28
28. nov 2017

@ingush veď to...zatiaľ to verejne nehovorím a v práci tiež nevedia. Našťastie mi teraz nie je zle, ale čo nie je môže byť. Tak uvidím ako dlho si to nechám pre seba 😀

bea0802
28. nov 2017

@luscyn dakujem za opytanie rastie rastie 🙂 nebolo to jednoduche ale vsetko mi zato stoji a verim ze uz to dotiahneme do uspesneho konca 🙏 nas anjelik na nas dava pozor 😇 a celkovo malinka v brusku je velka bojovnicka a nesmierne sa na nu tesime a milujeme ju uz teraz ....tento rok mi vela vzal ale i vela dal a ja som stastna a vdacna verim ze vsetko je tak ako ma byt ❤

luscyn
28. nov 2017

@bea0802 juj, tesim sa s vami, nosit babenko pod srdcom je ten najkrajsi pocit ❤ uzivaj si tehulkovanie, snad aj my budeme cochvila v ocakavani.😊 ak som dobre pochopila, o jedno babenko ste uz prisli?

bea0802
28. nov 2017

@luscyn bohuzial ano v marci toho roku som mala MA v 11tt nezabudnem nikdy ale tym sa nechcem lutovat ...netusim preco sa to deje zenam co tuzia mat deticky a mnoho tazsich chvil si tu niektore vytrpeli ...ale snad ma vsetko v zivote nejaky zmysel ....ja som momentalne stastna a to stastie prajem z celeho srdca kazdej jednej z vas verim ze sa coskoro dockate a budu tu same pozitivne spravy ..tak sa drzte ja sem tam este nakuknem a ozvem sa niekedy nakolko ma zaujimaju vase pribehy a dufam ze sa to tu premenuje na tehulky 2018 ....majte sa baby 😘🙏🤰

luscyn
28. nov 2017

@bea0802 to mi je luto. Tiez som si tym presla. Ale hlavne je, ze uz zoskoro budes drzat v ruke svoju princeznu ❤ drz sa aj ty a uzivaj si kazdy jeden den tehulkovania, je to dar. Maj sa krasne ❤🤰

bea0802
28. nov 2017

@luscyn Dakujem pekne velmi si to vazim ❤ vela stastia prajem no najma zdravia ...

matula12199
29. nov 2017

Ahojte chcela by som sa opýtať , či ste mali ako prvý príznak zápchu skôr ako vám meškala ms, pretože ja zápchy nemávam skôr mávam opačný problém, preto mi je to divné. Ďakujem za odpovede.

dlucy
29. nov 2017

@matula12199 Ja som mavala zapchu, okolo 8DPO som zacala chodit na wc pravidelne a nakoniec ma dva tyzdne prehanalo a opat mam zapchu a tehotna som bola 🙂 takze podla mna to moze znamenat tehu citala som vela clankov o tom.

matula12199
29. nov 2017

@dlucy dakujem tak som zvedava uz len cakt ci pride alebo nie ms 🙂 len som myslela ci to nie je skoro lebo teraz som asi 10DPO

dlucy
29. nov 2017

@matula12199 Neboj sa ked si uz tehu tvoje telo to vie ovela skor ako nam ukaze test 🙂 tak drzim palce 🙂

matula12199
29. nov 2017

@dlucy dakujem 🙂 asi ano lebo test bol negativny ale to je este asi skoro testovat takze uz len cakat aj ked som nedockava 🙂

linsss
29. nov 2017

Baby co myslite tmavohnedy vytok 29 dni po kyrete mozem povazovat za zaciatok MS ? 🙂

alilka
autor
29. nov 2017

@linsss nie..musí byť červená čerstvá krv 😁

linsss
29. nov 2017

@alilka joooj :D ale tak aspon prezvest ze to o chvilu zacne :D

wewe28
29. nov 2017

@linsss neboj, za chvíľu sa to isto rozbehne 😉✊🏻