icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alilka
autor
25. nov 2017

@krajcovicka nás stále čaká niečo zaujímavé 😁 ja som včera neodolala a večer testla..😂 no povedz či niesom posahana 😁😁 a nech sa páči môžem si krásne namyslat 😂😂🙃🤓

krajcovicka
25. nov 2017

@alilka to je tehotensky? Ja nevuem, ale ja tam niečo vidím...

alilka
autor
25. nov 2017

@krajcovicka áno tehotenský 🙃 sák to že niesi sama kto tam čosi vidi..😋 no ale je to vôbec možné?veď som možno 8dpo keď vobrc..😆

krajcovicka
25. nov 2017

🙏🙏🙏 musí to byť pravda!

alilka
autor
25. nov 2017

@krajcovicka no uvidíme čo bude..o pár dní sa to rozlúskne 😉 keď nebudem budem sklamaná ale aj sa na to pripravujem..nechce sa mi veriť že tak na prvý šup by sa zadarilo..

krajcovicka
25. nov 2017

@alilka to bude napätieeeeee...

extempore
25. nov 2017

@alilka Ty nestresuj, si len 8 DPO.. mne prvý prvý test ukázal slabulinkú čiaročku až 9-10 DPO...

extempore
27. nov 2017

@alilka no ako? sme zvedavéééé 🙂 aspoň teda ja som zvedavá strašne :D

ejuska2586
27. nov 2017

@alilka Aj ja tam vidim. A je to mozne. Ja som mala tiez dusika na 8DPO.

ejuska2586
27. nov 2017

@alilka Pozri, trošku som ho zosvetlila a je to krásne vidieť 🙂 Silno držím palce.

linsss
27. nov 2017

Baby ja vam tak zaavidim ale tak v tom dobrom slova zmysle..vsetkym zelam krasne tehulkovanie...ja sa uz neviem dockat MS kedy dostanem po kyrete uz je to skoro mesiac a stale nic :( aa hned ako to bude mozne sa zacneme opat snazit

alilka
autor
27. nov 2017

@extempore
@ejuska2586 ďakujem baby..viem že je tam..no že bol tam..😁 včera som robila jeden urobil mi toto..1.foto ..a večer ďalší a tam dom tiež videla..a dnes na testoch nič..to blbé testy podľa mňa budú .bt zatiaľ takto..hlien mám divný akoby riedsi biely ovulacny či aký..len sa nenatahuje..ale už ani brucho ma nebolí..čakám ms..🤔

krajcovicka
27. nov 2017

@alilka možno neboli chybné tie včerajšie, ale možno pochybili dnešné....!

ejuska2586
27. nov 2017

@alilka Uvidime. Nechame sa prekvapit 🙂

extempore
27. nov 2017

@alilka na tom druhom teste je podľa mňa jasná druhá čiara.. a to ja som skeptik :D

emasss111
27. nov 2017

@alilka ahoj, sledujem tvoj nie najľahší boj o bábätko a strašne moc moc ti držím palce 😇 a akože ja na tých testoch vidím jasného ducha 👍 ach, keby ti to tak vyšlo, fakt ti to prajem z celého ❤

alilka
autor
27. nov 2017

@extempore skôr sa to tam akoby rozpilo alebo neviem..no dnes už na nich nič nebolo..😉 nevadí idem ďalej..ja sa nevzdám. 😁
@emasss111 ďakujem krásne 😉 nieje lahky môj boj ale verím že čoskoro sa už budem tešiť zo zdravého tehotenstva a na všetko zle už zabudnem..😉 poznám svoj presný cieľ a nezastavím sa kým ho nedosiahnem..s pomocou Boha to dúfam dáme 😉

linsss
27. nov 2017

Babyy dnes som 27 den po kyrete a teraz vecer sa mi objavil ruzovy vytok ..myslite ze uz to je zaciatok MS ? Pobede ma strasne pichlo v podbruaku...

krajcovicka
27. nov 2017

@linsss asi áno, aj mne sa to tak spustilo...

wewe28
28. nov 2017

Tak som mala dome ešte jeden test...nedalo mi to, aby som porovnala či je čiarka ešte silnejšia. A dnes už to vyzerá takto 😀

krajcovicka
28. nov 2017

@wewe28 tak tento je ako z reklamy!

alilka
autor
28. nov 2017

A ja čakám ms..brucho ma už boli nenormálne 😊 ideme ďalej 😉

leeshka
28. nov 2017

@wewe28 fiii najkrajsia ciarka...! U doktora si uz bola? Ktory si tyzden?

krajcovicka
28. nov 2017

@alilka akú dlhú luteálku mávaš, veď ešte si ken 10 dpo.... prečo by už mala prísť...

alilka
autor
28. nov 2017

@krajcovicka kedy ako..tých 11,12, Max 13 dní..zväčša 11..

linsss
28. nov 2017

@wewe28 suuuper tesim sa stebou :-*

wewe28
28. nov 2017

@leeshka ešte nie. V piatok idem na prvú kontrolu. Podľa MS 6+5tt, ale myslím že to bude menej kvôli posunutej ovulácii.

krajcovicka
28. nov 2017

@alilka ešte stále Ti môžme držať palce! Keď nie teraz, tak inokedy...🙃🙂🙃

linsss
28. nov 2017

@krajcovicka a prosim dostala si ju hned ? Lebo dnes uz ziaden vytok :( boze uch nech pride a moze zacat snazilkovanie

alilka
autor
28. nov 2017

@krajcovicka ďakujem si zlatusik 😉 ale považujem už tento cyklus za páse 😁 škoda zajtra mám narodky som dúfala že bude pekný darček 😁