icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

wewe28
1. dec 2017

Ahojtke kočky. Tak dnes mám za sebou prvú kontrolu. Bublinka je na správnom mieste, ale srdiečko ešte nebill. Sme podľa veľkosti o dva týždne pozadu, vzhľadom na posunutú ovuláciu. Objednaná som 12.12. a verím, že už bude aj srdiečko biť ako zvon 😘😉

leeshka
1. dec 2017

@wewe28 v ktorom by si mala byt tyzdni?

wewe28
1. dec 2017

Dnes som mala byť 7+1tt podľa poslednej mrchy, ale povedal mi podľa veľkosti 5+2tt

leeshka
1. dec 2017

@wewe28 aj ti povedali odhadovany termin porodu?

krajcovicka
1. dec 2017

@wewe28 neboj, všetko bude v poriadku...ovu bola posunutá a nabudúce bude i ❤

deniska14
1. dec 2017

Ahojte snazilky, mala by niektora zaujem, 3 balenia nove neotvorene....kyseliny listovej min. mesiac pred otehotnenim by sa uz mala uzivat 🙂....stalo ma to 11e ...predam za 5e, ze aspon vlhcene kupim malemu 🙂
https://najmama.aktuality.sk/clanok/236704/kyse...

linsss
1. dec 2017

@wewe28 uvidis vsetko bude oki 🙂 drzim palceky :-*

wewe28
1. dec 2017

@leeshka zatiaľ nie, asi až toho 12.12., bo to mi vraj dá aj tehotenskú knížku. Ale ak sa to takto posunulo, bude to asi koniec júla.

wewe28
1. dec 2017

@krajcovicka jasné, ďakujem 😘

wewe28
1. dec 2017

@linsss ďakujem 😘

extempore
1. dec 2017

@wewe28 ja som ti to hovorila, že tú ovuláciu si mala neskôr.. :D

wewe28
1. dec 2017

@extempore hej...tak skúsená to žena 😀😉👍🏻

extempore
1. dec 2017

@wewe28 ále, choď :D to bolo jasné podľa toho, aké slabučké si mala na začiatku tie testy... to proste nemohlo byť toľko DPO koľko si uvádzala...som proste dobrá :D
hlavne, nech je všetko ok

wewe28
2. dec 2017

@extempore ja viem...tiež som už potom myslela, že to bude menej a včera to lekár potvrdil. A si úžasná 😉 Ďakujem, verím že bude.

mimiqa
2. dec 2017

@wewe28 aaahhoojjj tak bude 🐷🤣😙

olafienko
4. dec 2017

Baby myslite ze duphaston ovplyvnuje libido? Racionalne neviem preco by mal, ale to je pecka-v dobrom zmysle

sticker
krajcovicka
4. dec 2017

Ahojte dievčence, hlásim 3 dpo ( asi) a musím povedať, že sme si až tak tvrdohlaho nedávali pozor... no uvidíme, či ...
Včera ma mužíček mojkal a hovorí s radosťou, mami uvedomuješ si že budúci rok budeme kočíkovať? Konečne optimizmus a sľubné návrhy z jeho strany ☺️.

olafienko
4. dec 2017

Dnes do mna rypal otec a brat ze chce byt ujo uz... Keby vedeli ako sa mi to zle pocuva. My asi vyzerame ako mladi karieristi, vylety, ...ze nechceme este. Ale to nie je pravda, ale nic na to nemozem povedat 😔

leeshka
4. dec 2017

@olafienko preco na to nemozes nic povedat? ja by som povedala ako sa maju veci....

olafienko
4. dec 2017

@leeshka nechcem aby vedeli, ze sa snazime. Ktovie kolko to bude trvat a pre mna by to teda bolo horsie...

leeshka
4. dec 2017

@olafienko ja len teda mam skusenost ze ked clovek spomenie ze sa snazi a napr sa nedari tak ludia prestanu rypat, je to predsalen taka osemetna situacia uz potom...

olafienko
4. dec 2017

@leeshka no tak o rok uz asi poviem ako sa veci maju🙂 ale zatial mam pocit ze by mi vadilo keby na to,, cakali,, so mnou, stači ze mne kazdy mesiac z toho šibe🙂

krajcovicka
4. dec 2017

http://www.zenavzene.sk/e-shop/shop/pocatie-ziv...
Dievčence, čo na to poviete... čítala som o štítnej žľaze, čo môže spôsobovať potraty a našla som toto... mne sa furt nedá objednať na tú endokrinológiu, tak reku, keby niečo, či sa netreba poistiť... ja už to nechcem zažiť!

mimiqa
4. dec 2017

@krajcovicka ahoj..ja som po potrate v juli..teraz v novembri som mala vklad teda et a neudrzalo sa.nerozumiem preco.na svoju ziadost som si dala urobit poriadny krvny rozbor a hla..vyskocila mi hodnota stitnej..obvolala som neskutocne vela ambulancii..a jedna mila sestricka mi povedala ze ich lekarka v nemocnici dala vypoved a urobila si svoju sro...si z ba???

mimiqa
4. dec 2017

@krajcovicka ano jodje dolezity no zaroven vela ludi alergicky nanho..moja mama ma so stitnou no jod nemoze....ty ho mozes???

krajcovicka
4. dec 2017

@mimiqa nie od Trnavy... a neviem o žiadnej alergii, tak uvidíme...

mimiqa
4. dec 2017

@krajcovicka ja som mala asi stastie bo volne terminy ked mi povedali marec mozno podaktora ambulancia ze januar aj to im niekto vypadol...a tato lekarka vo stvrtok som volala termin v stredu..som zvedava..bo ako pisrs ta stitna je v tomto potvora...a aku mas hodnotu stitnej???

krajcovicka
4. dec 2017

@mimiqa zatiaľ neviem, výskedky budem mať po 19- tom...

mimiqa
4. dec 2017

@krajcovicka noo dlho to trva..ach..nech vsetko dopadne dobree hlavne...😉

krajcovicka
4. dec 2017

@mimiqa ďakujem 🤗