icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alilka
autor
29. nov 2017

@linsss ja som vždy po zákrokoch mala po 6tuch týždňoch..ako keby po šestonedelí..neskúšala si ovulacny test či to spinenie nieje náhodou ovulacne?ja som vždy mala prv ovu až tak ms..

dlucy
29. nov 2017

@matula12199 zalezi kedy si mala ovulaciu mne ukazal 9 dpo pri oboch tehu.

olafienko
29. nov 2017

Baby ked som sa pytala gynekgicky na sone ci uz som mala ovulaciu ci nevie mi tonpovedat povedala,, neviem, nevidela som zltkovy vak,,.to znamena ze este len bude? Nie dom tela co ani sa nespyta dr ked nerozumie ale to bol cely cas monolog a pani doktorka nevyzerala zanietene:(

alilka
autor
29. nov 2017

@olafienko a kolky DC si?keby ešte ovu nebola videla by to..aj by bola teraz videla by tekutinu..ale ak bola neviem 2-3 dní do zadu ,tak tekutina by tam už nebola ale ani zltkovy vak by nemusel ešte..

olafienko
29. nov 2017

@alilka 13dc.dala mi aj duphaston vaham ci to brat, asi teda idem na to. Ja som stale spominala ze neviem si urcit ovulaciu ze minuly cyklus som podla ovulacnych testov asi ani nemala...(ziadna druha palicka cepy cyklus, nieto dve silne) Ale podla hormonalneho profilu- v lete brana krv povedala ze podla hormonov vtedy ovulacia prebehla. Takze sa ukludnujem. Len je to take zvlastne ked sa clovek snazi 8mesiacov a absolutne nic sa nedeje😲

alilka
autor
29. nov 2017

@korytnacka1981 jaaj neviem či ti chodí moja pošta..😁 nechce mi odoslať ..

linsss
30. nov 2017

@wewe28 joj neviem vc3ra cely den hnedy vytok bolesti uplne jak pri MS a dnes zatial nic :(

alilka
autor
30. nov 2017

@olafienko no bt by si mala merať..keď je to takto určite si musíš nejako dopomôcť .a pozor lebo keď si ešte nemala ovu a začneš brať duphaston,tak ti ovulku zástavy..

wewe28
30. nov 2017

@linsss neboj, rozbehne sa a budete sa zasa môcť začať snažiť 😉

korytnacka1981
30. nov 2017

@alilka všetko prišlo 🙂 neviem, čo je s tou poštou ?

krajcovicka
30. nov 2017

@alilka ahoj, a Ty ako? Už prišla?

alilka
autor
30. nov 2017

@krajcovicka ahoj .jasné 😋 večer som už začala špiniť a dnes v plnom prúde 😁 tadaaaaa 1dc 😋

krajcovicka
30. nov 2017

@alilka no tak Ti prajem rýchly priebeh a úspešný nový cyklus!

alilka
autor
30. nov 2017

Babyyy moje nie žeby som sa chcela chvaaalit,ale chvaaalim sa 😁😁 ahaaa čo som si včera našla v kinder vajíčku ktoré som dostala od drahého k narodkam 😋😋 som šťastná 😍 viac originálny ani nemohol byť 😋

mimiqa
30. nov 2017

@alilka gratulujem 😗😗😗

wewe28
30. nov 2017

@alilka jeeeej, aké super 👍🏻 Gratulujeeeeem! 😉

krajcovicka
30. nov 2017

gratulujeeem @alilka, konečnééé a to si s tým otáľala od rána? Myslím s tým pochválením...💍👰🏻👶🏻💍

krajcovicka
30. nov 2017

@alilka a dodatočne všetko naj k narodeninám, nech dostaneš všetko, po čom Ti srdce túži!👶🏻🧒🏻👧🏼👶🏻

alilka
autor
30. nov 2017

@krajcovicka nie od rána..od včera večera 😂😂😂

tamarka9
30. nov 2017

@alilka no teda, gratulujem, dlhý šťastný život plný detského smiechu vám prajem 😉

ejuska2586
30. nov 2017

@alilka Gratulujem moja. Teším sa s Tebou. Ešte aby sa Vám podaril ten malý voňavý balíček a budete kompletná rodinka. Silno držím palce :-*

olafienko
30. nov 2017

@alilka ja som zabudla dnes zacat duphaston tak idem na to od zajtra 16ty den. Mam mikroskop lady q a paprad uz bola cez vikend, teraz ani naznak. Tak uz kaslem na to ja sa v sebe nevyznam. Ta bt chce trpezlivost. Ktoru nemam. Mozno neskor sa prinutim...😉 inak ja som az takto nepravidelny cyklus pred branim antikoncepcie nemala. Este po vysadeni pol roka sa drzala ale teraz jevto anarchia😀

sticker
alilka
autor
1. dec 2017

@olafienko tá bt je najjednoduchšie vo môže byť ..žiadna trpezlivosť v..k čomu?skôr ti viac trpezlivosti treba k tumu testeru čo máš..ja som z neho nikdy nevedela vyst..😁 no ale tak ty vieš čo si ochotná urobiť preto aby si viac spoznala vlastné telo a cyklus 😉

krajcovicka
1. dec 2017

Ahojte dievčence, ako dlho mávate ovulačné bolesti?

krajcovicka
1. dec 2017

Mňa už bolí podbruško 4 dni a furt čakám, kedy to už skončí....

sticker
meissa
1. dec 2017

Dievcata nikdy ma neboleli prsia. Ani pri prvom tehu ani pred MS. A teraz uz druhy cyklus ma par dni po ovu tak bolia prsia,ze sa na to v noci budim. Trva to tak tyzden. Myslite,ze moje telo zaregistrovalo,ze sme sa zacali snazit? Vobec tomu nerozumiem.

krajcovicka
1. dec 2017

@meissa aj moje telo, keď zaregistrovalo, že sa chcem snažiť a snažím sa, tak sa objavili všakovaké príznaky, teraz ma napr. Bolia prsia od skončenia ms, páli ma záha, bolí ma podbruško.... som furt hladná, tým pádom i priberám 😂... ach jo ... je to náročné! A to ešte len čakám ovulku... čo bude po nej????

ikonica
1. dec 2017

@krajcovicka mna zvykli bolievat po ovu aj dva tyzdne ale po potrate to akosi vymizlo.. minuly mesiac ale boleli intenzivne a po stranach ako pri prvom tehu... uz som si zacala namyslat ze to vyslo... aj miernu nauzeu som mala.. ale mrchana prisla nacas...

krajcovicka
1. dec 2017

@ikonica no presne, ako hovorím, príznaky sú vždy, len tehu to vždy nie je...

alilka
autor
1. dec 2017

Jaaaaj o príznakoch by som sa vedela aj ja krásne rozpisat 😂😂 a vtedy keď neboli to bolo tehu 😂😂 jednoducho si z nás telo strieľa 😂😂