Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@krajcovicka milacku silno drzim palceky snad coskoro budu //
@linsss ďakujeeem, dnes som bola potešená dobrou správou, už je v mojom vnútri všetko v poriadku a krásne pripravené! Môžme sa pustiť do práce, no akurát mám po ovu...
@krajcovicka vaazne bola si u doki? To je suuper tesim sa 🙂 snad v januari sa to tu pekne rozbehne ...ja est3 stale nemam MS od kyretu :(
@linsss niekedy nepríde ms, ale hneď ovu
Ahojte dievčence, nejako nám to tu stíchlo, predvianočný zhon? 😅
Ja som 6 dpo a ako inak bolí na podbruško a prsia, veď prečo nie, zas mám nad čím dumať 😂.... A vy ako?
@krajcovicka och 6 dpo je najhorší čas, už sa človek sleduje,ale na test ešte veľmi skoro. Tak nech ti rýchlo beží cas a máte pod stromček krásny dar 😊
@krajcovicka ahhoojjjj...mas aj jemne pichanie v podbrusku?? To by bolooo faajjnn... 😉...ale este skoro 6 dni...
@krajcovicka áno presne vieme 😁 a chces aj testovať,či čakať do ms?
@tamarka9 asi budem 😁... to napätie nad testom a škúlenie... nieje nad to 😂
@krajcovicka toto presne 😁 aj mňa to celkom bavilo,doteraz chodím do skupiny duch na teste a okukujem to tam 😉
@krajcovicka nevadiiii...ved skus o par dniii testnut..tak ked nevydrzime 😉
Ja neviem... aj vy ste také šľahnuté jak ja? Ráno zdobím medovníčky... hovorím si: idem dať prať, nech mi to odsýpa, kuknem deťom do izby, hmmm prezlečiem im periny, tak som vyupratovala celú izbu, idem vyhodiť do smetiaka haraburdy z ich izby, kurnik aké skvelé počasie, ide sa na okná... okná vyumývané, odbášam sieťky do záhradného domčeka. Pozerám, čo máme taký bordel po dvore... bycikle, kolobežka, kýbel so zhnitými jablkami ( ktoré mal zlikvidovať muž) na stred chodníka, záhradná sprcha záhadne presunutá len z kúta do iného kúta ( mala byť uskladnená pri bazéne). Z vistérie listová spúšť... na stred chodníka bubon s hadicou na polievanie, hneď vedľa snežná lopata......... tak mi to nedalo všetko som to upratala a bežala som poskladať prádlo. Zabehu som sa najedla pri maľovaní sa a fijús do roboty... mám tlaky v maternici, jak keby mi ju malo roztrhnúť a potom sa nerozčuľuj... muž mi v aute hovorí, čo si tak ticho, ja na to, lebo sa mi chce! ( ináč by som na neho asi navrieskaka ... je to tu PMS 😂
@krajcovicka ja den pred mrchou by som aj vrazdila...vtedy ani kuknut nik nemoze na mna 🤣
@mimiqa vraj na to pomáhajú banány a magnézium 😂😂😂
@krajcovicka babany nemozem..magnezium jem aj bez toho koli krcom..bo behavam...ja radsej sa vyhybam konverzacii 🤣😂😁
@krajcovicka inak neviem co su babany ale nemozem ich 😅😄..
@mimiqa och ten rýchlošťuk 🤣🤣🤣...🍌🍌🍌🍌
@krajcovicka mi vrav..take hluposti co ja som schopna napisat...🤣nevadi...my sa chapeme😉

dnes som zobrala maminu na koncert modlitbičky (Rúfus), spievané detským zborom, a pri tejto som si pomyslela, že tie naše nebudú opustené...viem že trošku od témy. ale musím ju sem skopírovať. peknú nedelu ešte všetkým 😘
MODLITBA ZA OSAMELÉ DETI
Ty Otče všetkých oteckov,
Ty všetkých matiek Matka.
Teraz Vás prosím o všetko:
Vzhliadnite na dieťatka,
ktoré tu láska nechcela
a na svet prišli samé.
Vezmite môjho anjela.
On nech ich stráži.
Amen.
Ahojte dievčence, ako sa máte?
@kvetinka29 moze byt aj ked ja som mala taky den po ovu a o 6 dni potom bol tiez taky,treba si kazdy den robit nie hned z ranneho mocu tak po 10 h ....a teraz ti vychadza ovu?ci vies na kolky den mavas
@sonazitnanova robila som test dnes cca o 18.00 hod, 12 hod po zobudeni. Nevuem na kolky den by som mala mat ovu, lebo som dllllho ziadnu nemala, mala som velke problemy s cyklom, preto som uzivala duphaston a potom clostil, ten som vcera dobrala a vo stvrtok idem k dr. na sono.

@krajcovicka ja mám úplne nefunkčnú, normálne odpálenú štítnu žľazu a nemala som vôbec problém 2x otehotnieť, vynosiť ani porodiť.. ale každý sme asi indivindi