Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@luscyn ja som bola v piatok a už fazuľke bilo srdiečko. Idem ešte vo štvrtok. A cítim sa dobre...momentálne ako keby som ani tehu nebola. Inak na prvej kontrole som bola keď podľa ms som bola už v 8 týždni, ale podľa ultrazvuku sme o dva týždne pozadu. Zrejme kvôli posunutej ovu. Tak uvidíš ako pochodiš 😉 No vidieť už bolo, len nebola ešte akcia srdiečka.
@wewe28 to je supeeer ❤️❤️❤️
@krajcovicka áno, bol to super pocit 😘
@kvetinka29 no ze vraj test sa ma robit od 10 do 18 hod ja som vydz tak ked som prisla z roboty okolo 15 ....rob kazdy den test a uvidis ci zosilnie a vlastne na sone ti povie dr.ci bola ci bude
@sonazitnanova dnes som si robila dalsi ovu test a tak isto silny. Zajtra idem na to sono tak uvidim co mi povie.
@kvetinka29 kvetinka ale to co si davala vcera este nie je pozitivny ovutest.... ale to uz asi vies ze testovacia musi byt rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna... ovu este len bude...
@kvetinka29 ja mam taky ako si ty davala skoro po cely cyklus a asi dva dni v mesiaci mam megasilny....
@kvetinka29 áno najlepšie ti dr.povie kedy bude ovu
Jaj zeny...otazka mozno od veci,ale k snazeniu zaiste patri....chut na sex zo strany partnera...Ako riesite/neriesite snazenie sa "na povel" u vasho muzskeho pokolenia.Touto otazkou som sa nemala nikdy dovod zaoberat,lebo vsetkeho bolo tak akurat podla chuti a nalady...no v poslednej dobe,teda odkedy sa akoze snazime,mam silny dojem,ze moj muz tuto snahu bojkotuje....pritom velmi chce mat dieta...no staci mu uz menej,ako kedisy...a na slaka vzdy ma chut len tak okrajovo okolo ovulacie...odkedy chceme,tak neviem,ci sme sa do ovu vobec trafili.Akykolvek naznak z mojej strany je pre neho stress...riesit,neriesit...akoze nechat to plynut je okej...len uz nemame 25...dakujem za kazdu skusenost...
@kvetinka29 ahoj no ako s ovu dr.potvrdila?
@alilka ano,presne tak,ako vravis...tiez si myslim,ze je to o chuti a mam pocit,ze chlapi zasadne odmietaju byt v tomto ti druhi...resp.maju radi ten pocit,byt nad vecou...ibaze fakt dlhsi cas podla mna miname to spravne obdobie...stve ma,ze viem,kedy to cca je a ten cas "premrhame"...ale taktiez viem,ze ak by som si diktovala kedy,malo by to opacny efekt...zial....tak mi neostava nic ine,len dufat,ze snad raz sa trafime sj podla chuti aj podla obdobia....
Baby vcera konecne prvykrat po kyretazi sme sa zacali naplno snazilkovat. Snaad coskoro si konecne najdeme 2//
@ikonica
@sonazitnanova baby tak mali ste pravdu, dr. povedala ze este tak tri dni a ze teraz cez vikend sa mame snazit, takze ovulka to este nebola, dnes som neskusala ovu test, nebolo kedy, ale zajtra vyskusam aky bude.
@linsss držím palce ❤️
Baby po poslednej tabpetke fuphastonu kedy by sommala dostat menzes? Beriem na upravu cyklu(15-24dc) aby mi nemeskal... Ale uz je to tyzden a nic🙄 test vcera negativny🙄
@kvetinka29 no len sa snažte aby ste to neprepasli.....aj ja som mala takto naposledy cez víkend 😉držím palce
@olafienko Mne dosiel menzes po duphastone na 10. den co mal dojst na 3-4. den
@kvetinka29 no asi aj mne tak dojde.. Diky za skusenosť🙂.
Novy mesiac...nova sanca 🙂 Ovulka zrejme za mnou. Teraz uz len cakat co sa bude diat. Zda sa mi,ze ide mesiac za mesiacom akosi rychlo od kedy sme sa zacali snazit. Ms, ovu, cakanie. Ms, ovu, cakanie a dookola to iste. Aj vam to tak pripada?
@olafienko a akú máš bt, akebo krčok? Možno čochvíľa príde...
@krajcovicka zlatá🙂 nesmejte sa mi ale napriek viacerym pokusom, netuším ani kde mam krčok, vobec neviem nahmatať 😅 ostava mi len čakať😀 a dakujem za podporu😉
😝, ale nesmejem sa, si zlatá, ja s tým nenám problém, lebo ja mám maternicu otočenú dozadu, tak ja hocikedy 😂
@krajcovicka aj ja ju mám otočenú dozadu 😀 ani som doteraz o tom nevedela. Tento týždeň pošlem toe testy. už ich mám doma, ale akosi som nestíhala 😒
@wewe28 jeej Dik, si zlatá...
@krajcovicka obálka nachystaná, hádam sa mi podarí to aj zajtra poslať 😉
@wewe28 ďakujem 😘😋😘😍

@luscyn tak to je super 😉 aj si sa už objednala na nejakú kontrolu?