Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Ahojte prosim poradte mi. v sobotu som mala dostat MS, no neprisla..hned v ten den som si robila test a aj vcera rano a mi vysiel pozitivny tehotensky test clearblue. sucasne som si vsak robila aj klasicke testy, avsak tie vysli negativne.. nechapem preco kedze tie boli citlivejsie ako clearblue...okrem toho som dnes zacala krvacat..co to moze znamenat?
@veronika2703
Ja som to mala tiez minuly mesiac a bolo biochemicke
Ahojte baby. Tak s radostou oznamujem,ze som tehotna. Dnes som 5t4d a bola som u lekarky,ale este nevidela srdiecko. Na kontrolu idem 3.1. dufam ze bude vsetko v poriadku....
Ahojte snažilky 🙂
Už 2 týždne čitam vaše komentáre, príspevky, skúsenosti, pretože sme sa s priateľom rozhodli že chceme bábo. Tak som sa vyzbrojila ovulačnymi prúžkami, ktore som poctivo testovala každý deň a tento mesiac sme šli na to 🙂 Počas mesiaca, v deň ovu som zbytočne svojho chlapa nestresovala, proste ak to ma výjst tak to výjde a užívali sme si. Dnes, skoro po 2 týdňoch čitania na fóre som sa zaregistrovala, pretože by som rada uvítala Váš názor či náhodou si umelo nevytváram tehotenské príznaky.🙂
Teraz k údajom. 26.11. som mala prvý DM, OVU som mala 09.12. (potvrdene testom). Už týždeň pozorujem drobne zmeny na sebe. Začalo to, že som cítila uštipnutia na lavej strane boku. (neviem definovať či to bol vaječník ale bolo to po prvý krát u mňa. Nikdy som pred tym nemala také pocity.) To bolo. 20-22 DC, 15-17.12)
Takisto od 20-22 DC mi prestalo chutiť sladké, hoc doteraz som sladkostiam neodolala. Dokonca som si musela kúpiť šmalcovú masť 🙂 ktorú som roky nejedla. A dnes v práci som si spravila 1 kávu ale nevoniala mi, hoc som pol šálky vypila a druhej spravenej kávy som sa ani nedotkla lebo mi hrozne smrdela. Ju a cez víkend a v piatok po práci som bola neskutočne unavená, že som si musela až zdriemnúť.
Tak teraz neviem či si namýšľam, alebo žeby sa naozaj zadarilo? 🙈
Do menštuac. mám 3 dlhé dni a robiť teraz test je ešte skoro, ale celkom by ma zaujímalo či nietorá z Vás mala podobné príznaky.
@martinade Nechcem ti robit falosne nadeje....ale rovnako ako mozes byt tehotna, tehotna byt nemusis. Myslim, ze by si sa mala menej sledovat a pocakt ci ti MS bude meskat a potom si spravit test. Moj osobny nazor je taky, ze na to, aby si pocitovala tolko priznakov je este prilis skoro..... ale drzim palce samozrejme ;)
@martinade ano u mna hej a test mi ukazal uz 6 dni pred ms dve ciarky,druha bola sice este slabsia ale bola,skuste test mozno ukaze.drzim palceky 😘
Dakujem za podporu 😘 Ako vravím mam dlhé min.3 dni čakania 🙂 ale samozrejme sa drzím pri zemi. Ale nejako mi nesedí to štipnutia,pichanie na ľavej strane v 20 DC, ktoré môže (nemusí samozrejme) naznačovať uhniezdenie. Inak len 3 dni do MS ale vôbec sa necítim žeby som ju mala dostať. Ani som vobec nezačala špiniť... No uvidím zapar dni. Dakujem za podporu 🙂
Ahojte dievčatá, ovulku som mala 13.12./14.12 cca. , 13.12. bolesť podbruška silná, plus pozitívny ovu test ( prvýkrát mi vyšiel pozítivny, že teda boli 2 čiarky rovnako silné). Avšak keďže môj muž nebol doma, tak sme sa tulkali iba 10.12 a 11.12 naplno a potom až 16.12. O bábätko sa snažíme už 14 mesiacov. Podĺa vysledkov som ja v poriadku, partner bol na spg a tiež mu vyšiel super. Nemôžem povedať, že by som sa nejako na to upla. Ale už ma to dojíma, a je mi z toho smutno. Od Pondelku mám bolesť podbruška..... Som 24DC a mávam 30-31 dnove cykly . ach tak veľmi by som si priala keby ten menzes neprišiel toho 28.12. ... Ake su dalsie postupy, ked su obaja zdravi a nedari sa im? Obaja mame 26 rokov. :( :-/
@martinade už kľudne môžeš testnúť...✊🏻✊🏻✊🏻
@martinade drzim palce aby to bolo tehu. Ja som velky milovnik paradajok a hned na zaciatku som ich zacala odmietal smrdeli mi nechutili a podobne. Vtedy ma manzel “donutil” spravit si testik ktory bol pozitivny. (Ja som uz nemala chut sa vzivat do toho kedze rok a pol takmer dva sme sa snazili). Takze ja si myslim ze testnut kludne mozes 🙂 mozno sa ti tam uz nieco vyrysuje. 🙏✊
@ingush a kedy ti prestali chutiť paradajky? Este pred očakávanou MS? Ja mam 3 dni do MS tak sa ešte odkladam robenie tt.
Ohľadom kávy, zbožňujem kávu, denne vypijem 6-7 šálok, ale dnes iba ráno a v práci som ju nemohla ani cítiť. A v piatok a aj dnes som začala piť vodu, čo v zime pijem maximálne šálku čaju. Takisto ma chytá úvava, hoc som človek ktorý potrebuje 5-6 hodín spanku a potom do noci fungujem bez problémov.
7 dni po ovu som citila par krát uštipnutia, tak neviem co si mam o tom všetko myslieť.
@martinade skor ako mala dojst ms neviem ti presne povedat kolko dni pred, ale paradajky a to ze som spala uz o 8 vecer bolimpulz pre manzela ze si zacal mysliet ze sa zadarilo. 🙂 ked som bola prvy krat k lekarke bola som 2-3 tyzdni aj to len podla krvy cca urcila vtedy lebo vela vidno nebolo. Dufam ze vsetko bude ok a ja by som uz potom tehotensku knizku v piatok mala dostat. Tak dufam ze aj vam sa tak oekne zadarilo 🙂
@emasss111 tak asi si ten test pojdem dnes kúpiť 🙂 kávu nemozem uz 2 den cítiť a dnes rano do práce pri počúvaní metalovej pesničky mi vyhŕkli slzy a bolo mi do plaču 😅 a začínam pociťovať tlaky v maternici... Nieco podobné ako pri MS ale predsaze je to iné, tak len stále po návšteve toalety dúfam, ze neuvidím špinenie....
Jaaaj žienky chýba nám tu už dlho pekný pozitívny tehu test 😁😁
@martinade ja som žiadne zmeny na sebe nepociťovala....aj mne prestala káva chutiť, ale to až po pozitívnom teste...resp. neže nechutí, ale nechýba mi 🙂 a tie tlaky som mala aj ja.....
ďakujem pekne, aj ja tebe držím palce, aby si tam dnes našla dušíka nejakého a ukázala nám ho ;)
babule, komu som to sľúbila tú druhú várku tehu testov. Neviem si ten nick vybaviť, len to že začínal na písmeno M 😀. Pls, prihlás sa mi aby som ich mohla poslať. @krajcovicka tebe v utorok išli poštou 😉Daj vedieť keď dorazia.

@krajcovicka 😘 nie je vôbec za čo