Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@kucusik gratulujem ❤️😘❤️
@krajcovicka dakujem 🙂
1DC, tak definítvne 2017 nič:( gratulujem tehulkám a presúvam sa do 2018🙈
@olafienko ale ten rok ubehol.... azda ten budúci bude pomalší a úspešnejší....
tak aj ja dnes 1dc... poslednych 6 cyklov som mala ukazkovo 26 dnovych... teraz 28... prsia boleli dva tyzdne... jak kamene boli... a aj tak milostiva dosla.. posun asi sposobilo to, ze som par dni bola na prednisone... no nic... rok 2018 je nas 🙂 krasne sviatky prajem babule 🙂 a po ohnostroji snazilkujeme dalej 🙂
Ja mam dnes 27DC, vcera večer som si robila test a vysiel negatívny. Dnes rano som si merala BT a mala som ju 37 v 27DC.
Tak som si prestudovala tie testíky a vcera som testovala testom, ktory ma citlivost 20. Dnes som si kúpila s citlivosťou 10.
Zajtra má milostivá dôjsť ale vôbec sa na to necítim. Tak ja ešte pár dní budem bojovať 🙂
Ostatným babám držím place v boji 2018 🙂
Ahojte dievcata. Prosim cas o radu. Po roku neuspesneho snazenia mi dr nasadil clostilbegyt... som 6 dni po ovulacii a mam bolesti v podbrusku uz 3 dni tak isto ak v krizoch a neskutocne nafuknuta ☹ ked som bola u dr pred ovulkou kukal vajicka.. no mala som dozrete len v lavom vajrcniku a velkost 25 tak ako ma mat... myslite si ze by to mohlo byt tehotenstvom?? Dakujem krasne za kazdu odpoved.🙏
@martinade ako si bojovala? Ešte si testovala?
@dadka1582 držím palce!
@krajcovicka u toho druhého som počula inú story. Ak zašumí bude to chlapec, ak sadne, bude to dievčatko 😀 neviem či funguje, ale na nete sú k tomu aj videá 😀😀😂
Inak zásielka ešte nedorazila?
@wewe28 asi áno, vraj prišli dva balíky, len nie som doma... potom dám vedieť.
@krajcovicka par dni po očakavanej MS sa mi držala BT nad 37 ale potom mi klesla a dostala MS :( takze uz nebol dovod na testovanie
@martinade škoda, teplota nepustí
@krajcovicka tak snažíme sa ďalej 🙂
Ženy keď sa najviac snažíte tak to nevychadza príde to keď to budete najmenej čakat moja osobná skúsenosť už druhý krát 😊😊😊😊
Oprava, tak si to budeme užívať 🙂
Tak dievcata...po pol roku snazenia,po prelieceni sa z ureoplazmy a jednom mesiaci sledovani ovulacie,nam jezisko pod stromcek doniesol darcek v podobe pozitivneho testu. Test robeny s malou dusickou,ked mi meskali uz druhy den,pre istotu pred rodinnou oslavou,ze ci este mozem pit...a neverila som vlastnym ociam 😍😍 Druhy bol o dva dni nesor,ciarka silnie,sem tam pocitujem bolesti v podbrusku,asi je to uz naozaj ono ze? Uz ostava dufat nech vsetko ide tak ako ma😇
@lucsza gratuluhem ✊🏻✊🏻✊🏻👶🏻✊🏻✊🏻✊🏻

@wewe28 asi mne :D