icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

dadka1582
29. dec 2017

@lilucha ka si myslimm ze si tehu 😍😍😍 len skus opakovat testiikk po 2 dnoch ci ciarka zosilnie? A kolko dni po ovulacii si si robila testik? 🙂 ja tiez cakam a odratavam dni kedy si mozem urobit test... 🙂

krajcovicka
29. dec 2017

@lilucha ja si myslím, že máš dôvod na radosť! ❤️

meissa
29. dec 2017

@krajcovicka nase tehulky by mali otestovat tu sodu 🙂 Uz zaciname mat pekne velku vzorku 🙂

krajcovicka
29. dec 2017

@meissa tehuľky do toho 😂

mimuska18
29. dec 2017

Prepáčte že sa vám tu votriem 😀 skúšala som teraz ráno ten test zo sódou len tak pre srandu lebo už nemám doma normálny test dnes má prísť ms a ono to vôbec nešumelo 😂 nakoľko je to dôveryhodné? Nevie niekto? Chcela som skúsiť aj synov moč že ako to bude reagovať ale odmietol sa mi vycikať do kelimku 😂no čo vám poviem😅 chlap 😅

adulka1989
29. dec 2017

@mimuska18 ja som to tiež skúsila zo srandy podľa mňa a to je blbosť mala som rovnaký výsledok

adulka1989
29. dec 2017

@mimuska18 možno keby to skúsila niejake tehulka tak by sme vedeli aspoň pri nej ako to reagovalo

wewe28
29. dec 2017

baby, ja som skôr čítala že pri tehu je to domáci recept ako zistiť pohlavie 😀 ak šumí - chlapec, ak nešumí - dievča 😂 ale neskúšala som. Jedna známa to skúšala a vyšlo jej to 😉

adulka1989
29. dec 2017

@wewe28 áno niekde píšu že na určenie pohlavia a inde zas vraj na tehotenstvo aj tak si myslím že je to mýtus ale aspoň je sranda počkám si na skutočný test

wewe28
29. dec 2017

@adulka1989 tiež si myslím, ale tak sranda musí byť 😉

krajcovicka
29. dec 2017

@wewe28
@adulka1989
@mimuska18
Dievčence, ja som to skúšala minulý cyklus a tehu som nebola a šumelo to. V neskoršom štádiu sa tým určuje pohlavie ( pri chlapcovi je to brutálne búrlivé šumenieee, ale v rannom to podľa mňa môže tiež indikovať zmeny v tele, čiže tehotenstvo...

adulka1989
29. dec 2017

@krajcovicka neviem čítala o zubnej paste že je to mýtus nakoľko telo vypudzuje rôzne chemické látky a od toho aj záleží či šumi pasta alebo nie preto si myslím že aj pri sode to tak bude no netvrdím že to nemôže biť pravda ale viac je to pravdepodobne že to skutočné nieje ale šak stále skúšam e Všetko haha

alilka
autor
29. dec 2017

@krajcovicka žeby som to aj ja skúsila?😂😂

adulka1989
29. dec 2017

@alilka hihi skús bude sranda

krajcovicka
29. dec 2017

@alilka skús, ale najlepšie z ranného!

alilka
autor
29. dec 2017

@krajcovicka tak jedine keď tak zajtra..keď budem stíhať 😁😁

lilucha
29. dec 2017

Už mi mešká asi dva týždne a test som si robila tak pred troma dňami skusim zase či už bude silnejšia 🙂

krajcovicka
29. dec 2017

@wewe28 ahoj testy prišli, ďakujem Ti krásne... ale som rozčarovaná.... stalo sa niekomu, že by počas ovulácie bol pozitívny tehu test? Lebo som jeden skúsila, či neduchuje a aby som mala na porovnanie jeden negatívny a vyšiel pozitívny...

krajcovicka
29. dec 2017

Tak toto je ten nevydarený tehu test počas ovu!

lilucha
29. dec 2017

A nie je to ovulačny test

krajcovicka
29. dec 2017

@lilucha nie tehotenský

rula
29. dec 2017

@krajcovicka to kto Ti poslal, aj ja chcem take nevydarene testy, asi by sme Ti mali zagratulovat, waw, to je prekvapko

wewe28
29. dec 2017

@krajcovicka tak to je iná haluz 😀 zlatík, nemám s nimi skúsenosti nakoľko som ich už nestihla použiť, keďže som zostala tehu skôr než dorazili. A čo ak si tehu? možné je všetko 😂

wewe28
29. dec 2017

@rula už nemám 😂 sú objednané cez ebay a niektoré ich mali a v poho. A tak zadara....Len aby ozaj nebola tehu 😂

wewe28
29. dec 2017

@krajcovicka som Ti písala, že posielam aj z tehu bacilkami 😂 tak možno sú infikované 😂😂

krajcovicka
29. dec 2017

@rula
@wewe28
Tehu určite nie som, teplota nízka- ovulačná a krčok mám vysoko mäkký a otvorený, je to zaujímavé, ale určite nie tehu... 😂😂😂 ale pilne pracujemeeee

wewe28
29. dec 2017

@krajcovicka škoda 😒 Tak skús neskôr ešte jeden...je ich tam dosť 😀

krajcovicka
29. dec 2017

@wewe28 to teda je, ďakujem 😘

tamarka9
29. dec 2017

@krajcovicka ja by som skúsila ešte jeden,toto je riadna haluz 🤔

krajcovicka
29. dec 2017

Skúsim 😜