icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alilka
autor
31. dec 2017

@ikonica u nás nie..my sme nemali problém s počatím..veď vieš..

meissa
31. dec 2017

Dievcata prajem Vam uspesny snazilkovy rok 2018 👶😉🙂

chuchu86
31. dec 2017

@alilka - neviem koľko môžem byť dpo, keďže nesledujem.

kaya88
1. jan 2018

Ahojte žienky tak koľkým to meska hmm? Mne týždeň a test takýto 🙄 vidíte tam niečo?

krajcovicka
1. jan 2018

@kaya88 ja vidím pekného ružového dušíka, ba až čiaročku! 😘🎇😘

kaya88
1. jan 2018

@krajcovicka ďakujem 😇 aj ja ju vidím na živo je troska silnejšia ta čiarka a na dennom svetle úplne viditeľná... Ja sa ešte radšej neteším po 6 rokov snaženia žeby motyka vystrelila? Pozajtra testnem znova ale občas cítim podbrusko akoby som mala ms to je normálne?

krajcovicka
1. jan 2018

@kaya88 áni úplne normálne, neboj sa! ✊🏻🙏🏻👶🏻🙏🏻✊🏻

krajcovicka
1. jan 2018

Dievčence, ktoré máte skúsenosti s inofolicom, bolelo vás podbruško po ovu? Mne to robí už druhý cyklus. Dnes som 2 dpo a mám napätie a pichanie v maternici ako pred ms, aj minulý cyklus mi to tak robilo, len nie tak skoro....

lilucha
1. jan 2018

Ja mám tiež slabú čiarku ešte nezosilnela tak neviem či je to pozitívne

krajcovicka
1. jan 2018

@lilucha supeeer, gratulujem, nech len rastie! A čiaročka silnie!

lilucha
1. jan 2018

Ďakujem by som sa veľmi tešila ☺

pepusa1
1. jan 2018

@lilucha je pozitivny nevadí že je čiarka slabšia lebo si este malo ale je ju vidno 🙂

linsss
1. jan 2018

@krajcovicka pri infolicu som nic take nepocitovala ..ale uz ho ani neberiem ....ale 5.1. By som mala.dostat MS a vcera a dnes ma poriadne pichlo v podbruskuuu.....dufam ze to znamena nieco dobre 🙂

krajcovicka
1. jan 2018

@linsss prajem Ti to !!! Nech je to šťastný začiatok úspešného roka!

krajcovicka
1. jan 2018

@linsss neskúšala si testovať?

linsss
1. jan 2018

@krajcovicka testovala som predvcerom a test bol cistyy ..aa bojim sa tesfovat ze tam nic nebude a zbytocne sa stresovat ..skusim este pockat aj ked to je strasne tazke :D aaale dakujem za palcekyy

wewe28
1. jan 2018

@lilucha podľa mňa už pekný dušík...ja som mala ešte slabšiu a hľa 😀

angelika1992
1. jan 2018

Ahojte, 27.12. S
som mala pozitivny ovu test s bolestami.prestalo to dnes pocitujem mierne bolesti v podbrusku, sem tam to citim v pravom vajecniku.k tomu mam aj biely vytok.neviem co mam ocakavat.asi len cakat do 11.1.kedy ma prist MS.dufam ze nam to teraz vyslo 🙏🙏🙏

lilucha
1. jan 2018

@wewe28 to je super gratulujem dúfam že aj ja sa budem tešiť 😉

ingush
2. jan 2018

@krajcovicka ja som mala po inofolicu bolesti. Podobne ako opisujes. U mna to uz bolo tehu potom. 🙂

krajcovicka
2. jan 2018

@ingush ďakujem za povzbudivú odpoveď 🤗

ikonica
2. jan 2018

Snivalo sa mi, ze mam brusko... Do piateho mesiaca som nevedela, ze som tehu... Akurat mam plodne dni, ale sme obaja chori jak psi takze snazilkovanie asi nebude :/// tak asi az dalsi cyklus....

meissa
2. jan 2018

Novy rok...ja zacinam novy cyklus. Idem si nasadit gynex.Dufam,ze MS nepride a budem sa tesit z pozitivneho testu 🙂 P.S. (obdivujem vsetky zeny,ktore sa snazia viac ako rok a este im nepreskocilo ) 😉

meissa
2. jan 2018

Ja zacinam stvrty mesiac a mam pocit,ze sa vsetko toci len okolo roznych faz cyklu. Nadavam,ze ma bolia prsia...ked nebolia rozmyslam preco ma nebolia. Sledujem kde ma pichne...ako ma to pichne. A moj chlap podla mna nikdy nevedel o zenskom tele a jeho procesoch tolko ako v tomto obdobi :D

adulka1989
2. jan 2018

Prosím vás máte niekto skúsenosti s kvapkami gynex alebo inofolicom

krajcovicka
2. jan 2018

@adulka1989 ja teraz beriem druhý cyklus inofolic

adulka1989
2. jan 2018

@krajcovicka tak to dúfam že už ms nedostaneš a inšpiruješ nás a cítiš niejake zmeny

krajcovicka
2. jan 2018

@adulka1989 stále cítim pichanie a pobolievanie v ľavom vaječníku a v maternici, mám citlivé prsia... a ešte mnoho ďalších príznakov, čo si dokážem i nahovárať 😂😂😂😂. Ďakujem 😘

adulka1989
2. jan 2018

@krajcovicka možno su pravdivé koľko ostáva do ms

krajcovicka
2. jan 2018

@adulka1989 veeeeľa, som len 3 dpo asi 😂