Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Dievcata prajem Vam uspesny snazilkovy rok 2018 👶😉🙂
@kaya88 ja vidím pekného ružového dušíka, ba až čiaročku! 😘🎇😘
@krajcovicka ďakujem 😇 aj ja ju vidím na živo je troska silnejšia ta čiarka a na dennom svetle úplne viditeľná... Ja sa ešte radšej neteším po 6 rokov snaženia žeby motyka vystrelila? Pozajtra testnem znova ale občas cítim podbrusko akoby som mala ms to je normálne?
@kaya88 áni úplne normálne, neboj sa! ✊🏻🙏🏻👶🏻🙏🏻✊🏻
Dievčence, ktoré máte skúsenosti s inofolicom, bolelo vás podbruško po ovu? Mne to robí už druhý cyklus. Dnes som 2 dpo a mám napätie a pichanie v maternici ako pred ms, aj minulý cyklus mi to tak robilo, len nie tak skoro....
@lilucha supeeer, gratulujem, nech len rastie! A čiaročka silnie!
Ďakujem by som sa veľmi tešila ☺
@krajcovicka pri infolicu som nic take nepocitovala ..ale uz ho ani neberiem ....ale 5.1. By som mala.dostat MS a vcera a dnes ma poriadne pichlo v podbruskuuu.....dufam ze to znamena nieco dobre 🙂
@linsss prajem Ti to !!! Nech je to šťastný začiatok úspešného roka!
@linsss neskúšala si testovať?
@krajcovicka testovala som predvcerom a test bol cistyy ..aa bojim sa tesfovat ze tam nic nebude a zbytocne sa stresovat ..skusim este pockat aj ked to je strasne tazke :D aaale dakujem za palcekyy
@krajcovicka ja som mala po inofolicu bolesti. Podobne ako opisujes. U mna to uz bolo tehu potom. 🙂
@ingush ďakujem za povzbudivú odpoveď 🤗
Snivalo sa mi, ze mam brusko... Do piateho mesiaca som nevedela, ze som tehu... Akurat mam plodne dni, ale sme obaja chori jak psi takze snazilkovanie asi nebude :/// tak asi az dalsi cyklus....
Novy rok...ja zacinam novy cyklus. Idem si nasadit gynex.Dufam,ze MS nepride a budem sa tesit z pozitivneho testu 🙂 P.S. (obdivujem vsetky zeny,ktore sa snazia viac ako rok a este im nepreskocilo ) 😉
Ja zacinam stvrty mesiac a mam pocit,ze sa vsetko toci len okolo roznych faz cyklu. Nadavam,ze ma bolia prsia...ked nebolia rozmyslam preco ma nebolia. Sledujem kde ma pichne...ako ma to pichne. A moj chlap podla mna nikdy nevedel o zenskom tele a jeho procesoch tolko ako v tomto obdobi :D
Prosím vás máte niekto skúsenosti s kvapkami gynex alebo inofolicom
@adulka1989 ja teraz beriem druhý cyklus inofolic
@krajcovicka tak to dúfam že už ms nedostaneš a inšpiruješ nás a cítiš niejake zmeny
@adulka1989 stále cítim pichanie a pobolievanie v ľavom vaječníku a v maternici, mám citlivé prsia... a ešte mnoho ďalších príznakov, čo si dokážem i nahovárať 😂😂😂😂. Ďakujem 😘
@krajcovicka možno su pravdivé koľko ostáva do ms
@adulka1989 veeeeľa, som len 3 dpo asi 😂

@ikonica u nás nie..my sme nemali problém s počatím..veď vieš..