icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

waleri17
9. jún 2017

@tamarka9 no to bol rapid clear sprosty test uplne mu trvalo kym nasiakol ten moc no otras uz si taky nikdy nekupim...

ikonica
9. jún 2017
sticker
tamarka9
9. jún 2017

@waleri17 ja mam dobru skusenost s kazetovymi testami. Woman secret a dr max. Naozaj maju vela farbiva a dobre ukazuju...

tonjadabik2
9. jún 2017

@tamarka9 dakujem kupim

katy082
9. jún 2017

@alilka aj ja tam nieco vidim 🙂 mysli pozitivne lebo sanca tam je 🙂

alilka
autor
9. jún 2017

Baby nech sa páči..všetky 3testy po kope .spodný dr Max robený teraz..ten neoklames 😁😁 konciiiim 🙄

katusikkk
9. jún 2017

@alilka Nebud smutna.To preto ,aby sme si uzili posledny volny mesiac z leta.Mam takeho tusaka,ze tento mesiac sa nam vsetkym zadari.🙏

alilka
autor
9. jún 2017

@katusikkk tak mňa asi sotva..2mesiace do zadu som mala mimomaternicove a vzali mi vajcovod..teraz bude ovulovat vajecnik bez neho..😞 práve preto som taká .no nič neurobim..

katusikkk
9. jún 2017

@alilka teda asi divna otazka,ale to sa ovuluje raz z praveho,raz z laveho,alebo ktoremu sa chce?
Ja uz nie som zas najmladsia,tak tiez by som chcela hned a nikdy by som neverila,ze je to taka veda 👶

alilka
autor
9. jún 2017

@katusikkk tak najmladšia niesom ani ja..a to vôbec..deti nemám..len x potratov a mimomaternicove..a u mňa zo 4mesiacov raz ovuloval ten kde teraz nemam vajcovod..takže ako to je?

tamarka9
9. jún 2017

@alilka no ved este nezufaj,ved je este skoro, este si len 10dpo, nie? To aj keby si bola tehu,este vôbec nemusi byt vidno na teste nic. Klidek a kym nepride mrcha, verime 🙂

misdan
9. jún 2017

@alilka nic to moja, aj tak je skoro na testy..pockaj pekne este do dna D a potom.uvidis..este nie je nic stratene, tfu tfuj

tamarka9
10. jún 2017

Kocky vsetky testujete,ja,som doma nemala tehu test,no dako mi nedalo. Bola som na nakup,tak som zbehla do lekarne a teraz ocikala,cize nie ranny moc. Ms ma prist zajtra,no nechce sa mi verit ze nepride. Drzte palce,ja,mam mrakoty ☺

alilka
autor
10. jún 2017

@tamarka9 jeeeej to je krásny test 😉 vidíš a vraj tehu niesi lebo nemáš príznaky..nech sa páči 😁 gratulujem. 😉 Koľko DPO si už?

tamarka9
10. jún 2017

@alilka no je to divne ze priznaky nie su,inokedy uz prsia boleli ako slak. Som dnes 13dpo. Ty 11?

alilka
autor
10. jún 2017

@tamarka9 áno ja 11..od zajtra cakam ms..

tamarka9
10. jún 2017

Nic nepride,nemoze ☺podla mna si skoro testovala,este nestracaj nadej ☺

alilka
autor
10. jún 2017

@tamarka9 žiadne skoro..neklamme si zbytočne 😊 prosto to nevyšlo..ovu test je biely už by aj tak niečo bolo ak by..a aj tehu test nič..vidíš ako vyzerá test v tehu. 😊 Sa kukni na svoj 😉

tamarka9
10. jún 2017

@alilka no lenze ja som 13dpo. Ty si testy robila 10dpo. Ja som predvcerom rano cikla na ovu (11dpo) a bol takmer uplne biely,ta druha ciarka ako duch. Nechcem davat nadeje,jasne,ale zase ani zufat este...

ikonica
10. jún 2017

@tamarka9 pfiiiiha... vyzera to dobreeee...

@alilka este pockaj... nehadz flintu do zita, kym nedosla mrchana

ikonica
10. jún 2017

@alilka ja uz ciarku vidim vsade.. ak na tvojom poslednom.. len ju vidim nejaku tensiu... uz mi asi prepina.,.

alilka
autor
10. jún 2017

@tamarka9 to myslíš vážne?ako to je možné?a teraz si ovu neskúšala?😊
@ikonica aaaale zlatko si zlata ale nič na tom teste nieje. hoc by som si to tam ozaj priala..😉

tamarka9
10. jún 2017

@alilka neviem ako je to mozne,no napriklad predchadzajuce tehu som tiez mala silnejsiu ciarku na ovu teste,no nebol pozitivny. Nebola rovnako silna ako kontrolna. Az potom,co meskala ms bola silnejsia. Isla som teraz ciknit na ovu,bol posledny. Ciarka je silnejsia,no stale nie tak silna ako kontrolna,ani zdaleka. Podla mna skus tehu este zajtra,alebo az pondelok rano.

alilka
autor
10. jún 2017

@tamarka9 no ja to isté s tým ovu a tehu mi ukázal mikro ducha až 14dpo..ale tak to nebolo zdravé tehu ..Ved pozri aká bieda ten ovu..supnni sem aj tvoj nech kuknem 😁😁

tamarka9
10. jún 2017

@alilka zahodila som ho,keď sa mala zobudí,môžem skúsiť vyhrabať z koša. Každopádne presne takto vyzeral môj v 11dpo. To si dnes robila? Ranný moč?

alilka
autor
10. jún 2017

@tamarka9 dobré tie vyhrábane z koša sú naj 😂😂😂 áno dnes ale nie ranný teraz o 12tej..

tamarka9
10. jún 2017

@alilka paci sa tu je,skoro rovnaky ako tehu ☺

waleri17
10. jún 2017

@tamarka9 jeeej moja to je uplne suupeeer gratulujem tesim sa ze ti to vyslo 😘🤰

katusikkk
10. jún 2017

@tamarka9 gratulujeeeeem 😀

misdan
10. jún 2017

@tamarka9 uuzasne, gratulujem!!! 🙂