icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

updatevani
11. feb 2018

@ikonica moze byt alergia/intolerancia na laktozu, pripadne celiakia alebo crovnova choroba...
....ano je to dobre ak ta hned netrepe hormonmi 🙂

ikonica
11. feb 2018

@updatevani skus si doplnat bcka.... milgama alebo aspon bkomplex forte.. mozno troaku priberies.. je to dobre aj na ovulu... hlavne pyridoxin....

ikonica
11. feb 2018

@alilka pisala si ze beries pyridoxin... kolko denne?

updatevani
11. feb 2018

@ikonica bekomplex beriem teda zacala som brat minuly tyzden, pyridoxin? to som nevedela pojdem si to kupit teda..dakujem 🙂

ikonica
11. feb 2018

@updatevani no teraz citam zaujimave veci o nom... ale vlekarni maju len 20 mg a to je pramalo.... objednala som v uk... ak zvladas anglictinu, nacitaj si nieco na temu pyridoxine and fertility

alilka
autor
12. feb 2018

@ikonica ahoj. Ja som vzala len posledné čo som mala doma pár dní..beriem femibion a tam je všetkého dostatok..popri Tom berem aj acidum folikum,dala som si pichnúť B12,zinok,vitamín E, alchemilku..aké teraz som bola u dr a tá mi povedala nech acidum folikum dám už preč že ti je vysoká dávka už kys.listovej že ten femibion stačí .a aj vitamín E vylúčiť lebo je v ňom..

bea0802
12. feb 2018

@linsss Dakujem stara nemocka 🙂

bea0802
12. feb 2018
updatevani
12. feb 2018

@ikonica cakam na odber😣 mam stres😫

krajcovicka
12. feb 2018

@updatevani mne pomáha, keď sa na to pozerám, vtedy sa nemyknem...✊🏻✊🏻✊🏻

ikonica
12. feb 2018

@updatevani
@krajcovicka ja sa pozeram inde a pohoda.. pred odberom rano vypijem pol litra vody...

olafienko
12. feb 2018

mna zrejme z duphastonu strašne svrbia prsia :( už druhý mesiac, predtým som také nenažila. minulý mesiac som sa aspon tesila ze to nieco dobré znamená / 2čiarky/,ale teraz už viem že nie:( ale som rada ze vcera mi priatel oznámil sám od seba ze sa ide objednat na spermiogram, bez akéhokolvek nútenia z mojej strany (až o mesiac je to rok, dovtedy som nechcela riešiť to až tak) najhoršie že potom mam na prsiach ,,modriny,, ja sa doškriabem z podoby

meissa
12. feb 2018

Mna trosku mrzi,ze na Slovensku riesia neplodnost az po roku snazenia. Predsa len nie sme uz najmladsi (35,40). Mozno keby nam urobila vysetrenia hned zisti kde je problem a cely proces by bol rychlejsi. Baby ako to funguje so spermiogramom? Posiela na to gynekolog?

olafienko
12. feb 2018

@meissa to si môžte poriešiť aj v nejakom súkromnom centre, nie je to také drahé🙂

meissa
12. feb 2018

@olafienko
Aha...ja sa v tom velmi nevyznam 🙂

updatevani
12. feb 2018

@krajcovicka
@ikonica ja som lezaala nepozerala, aj tak so mnou myklo :D pila som vodu pred tym aj potom...aj tak mi bolo nevolno proste som šiši :D...vysledky budem mat o tyzden 🙂

olafienko
12. feb 2018

@meissa ani ja až tak velmi, ale čo ide priatel, povedal že videl niečo ,,fertil,, na budove pri ružinovskej nemocnici, lebo blízko robí. a že tam pôjde sa dohodnúť, predpokladám že tak 30 eur vyjde bežný spermiogram. dnes som tak rozmýšlala, čo budem robiť, keď sa dozvieme niečo zlé🙄 ale na to nechcem myslieť

ikonica
12. feb 2018

@updatevani to len jeden odber ti robia?

ikonica
12. feb 2018

@meissa mojho mm poslal obvodak za urologom a urolog na spermiogram.. platili sme v r. 2016 25€ a tohto roku uz 40 €😲

sonazitnanova
12. feb 2018

@updatevani ja pri odbere krvy uz tiez mavam vseliake stavy mam pocit ze sa mi ide krutit hlava zavrate mozno si clovek sam vsugeruje ale kedysi som nemala.problem mohli pichat a brat kolko chceli 😁

updatevani
12. feb 2018

@ikonica no dnes len jeden, este by sa nieco malo? potom by som mala ist na stery

updatevani
12. feb 2018

@ikonica pockaj to ked posle mojho manzela na spermiogram to sa bude platit ? 😲 mam nedostatky v tomto ospravedlnujem sa vam 😕

ikonica
12. feb 2018

@updatevani ja som bola na sti odbery v tyzdnovych odstupoch...

zalezi kam vas posle na spg...my sme boli v adle..odporucam kosicku tkanivovu banku. jedna baba tu davala spg manzela taky podrobny ze dovidopo a neplatila nic... a my sme sa za 40 eciek dozvedeli pocet, vitalitu, % poskodenych a este nejaku integritu akrozomu...proste malo info... ten z tej banky mal aj ine parametre ako morfologia a protilatky voci vlastnym speriam...

updatevani
12. feb 2018

@sonazitnanova ja som mala stres stale 😖 :D

updatevani
12. feb 2018

@ikonica aha dakujem no uvidime ako to bude dalej... co mi povie, lebo mam si prist osobne o tyzden pre vysledky, ved vlastne aj stery hned bude brat, tak mi isto povie aj dalsi postup...no mam zmiesane pocity 🙄 ...ked mi da len listocek a nepovie kam konkretne mame ist tak zajdem do adly 🙂

ikonica
12. feb 2018

@updatevani chodte radsej do tych kosic... mozno vas zoberu.. adla je draha...

updatevani
12. feb 2018

@ikonica mojho manzela ja do KE nedostanem :D ...neznasa to tam... to si radsej zaplati v ADLE ako ho poznam
...mimochodom naposledy sa mi tam podarilo vyblokovat majitela a osobne pre mna prisiel, ze si mam preparkovat auto 😂 a ze ked nebudem dlhsie ako hodinu a pol tak mozem byt na jeho mieste :D (to len tak na pobavenie) :D

sonazitnanova
12. feb 2018

@updatevani tak zostava uz len dufat ze bude dobre 😉

ikonica
12. feb 2018

@updatevani ja len ze... ten spermiogram tam nie je taky rozsiahly... ale aspon zakladne info v adle dostanete...

och uz nech je pondelok ... uz nech viem na com sme....

updatevani
12. feb 2018

@ikonica jaaaj dakujem uz chapem...som to nepochopila najprv...

....uvidime ci nan vobec pojde...moze byt chyba vo mne 🤨😒...

...uz nech je dalsi tyzden