Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@updatevani skus si doplnat bcka.... milgama alebo aspon bkomplex forte.. mozno troaku priberies.. je to dobre aj na ovulu... hlavne pyridoxin....
@ikonica bekomplex beriem teda zacala som brat minuly tyzden, pyridoxin? to som nevedela pojdem si to kupit teda..dakujem 🙂
@updatevani no teraz citam zaujimave veci o nom... ale vlekarni maju len 20 mg a to je pramalo.... objednala som v uk... ak zvladas anglictinu, nacitaj si nieco na temu pyridoxine and fertility
@ikonica ahoj. Ja som vzala len posledné čo som mala doma pár dní..beriem femibion a tam je všetkého dostatok..popri Tom berem aj acidum folikum,dala som si pichnúť B12,zinok,vitamín E, alchemilku..aké teraz som bola u dr a tá mi povedala nech acidum folikum dám už preč že ti je vysoká dávka už kys.listovej že ten femibion stačí .a aj vitamín E vylúčiť lebo je v ňom..
@janciqa
@krajcovicka
@ikonica Dakujem vam

@ikonica cakam na odber😣 mam stres😫
@updatevani mne pomáha, keď sa na to pozerám, vtedy sa nemyknem...✊🏻✊🏻✊🏻
@updatevani
@krajcovicka ja sa pozeram inde a pohoda.. pred odberom rano vypijem pol litra vody...
mna zrejme z duphastonu strašne svrbia prsia :( už druhý mesiac, predtým som také nenažila. minulý mesiac som sa aspon tesila ze to nieco dobré znamená / 2čiarky/,ale teraz už viem že nie:( ale som rada ze vcera mi priatel oznámil sám od seba ze sa ide objednat na spermiogram, bez akéhokolvek nútenia z mojej strany (až o mesiac je to rok, dovtedy som nechcela riešiť to až tak) najhoršie že potom mam na prsiach ,,modriny,, ja sa doškriabem z podoby
Mna trosku mrzi,ze na Slovensku riesia neplodnost az po roku snazenia. Predsa len nie sme uz najmladsi (35,40). Mozno keby nam urobila vysetrenia hned zisti kde je problem a cely proces by bol rychlejsi. Baby ako to funguje so spermiogramom? Posiela na to gynekolog?
@krajcovicka
@ikonica ja som lezaala nepozerala, aj tak so mnou myklo :D pila som vodu pred tym aj potom...aj tak mi bolo nevolno proste som šiši :D...vysledky budem mat o tyzden 🙂
@meissa ani ja až tak velmi, ale čo ide priatel, povedal že videl niečo ,,fertil,, na budove pri ružinovskej nemocnici, lebo blízko robí. a že tam pôjde sa dohodnúť, predpokladám že tak 30 eur vyjde bežný spermiogram. dnes som tak rozmýšlala, čo budem robiť, keď sa dozvieme niečo zlé🙄 ale na to nechcem myslieť
@updatevani to len jeden odber ti robia?
@updatevani ja pri odbere krvy uz tiez mavam vseliake stavy mam pocit ze sa mi ide krutit hlava zavrate mozno si clovek sam vsugeruje ale kedysi som nemala.problem mohli pichat a brat kolko chceli 😁
@ikonica no dnes len jeden, este by sa nieco malo? potom by som mala ist na stery
@ikonica pockaj to ked posle mojho manzela na spermiogram to sa bude platit ? 😲 mam nedostatky v tomto ospravedlnujem sa vam 😕
@updatevani ja som bola na sti odbery v tyzdnovych odstupoch...
zalezi kam vas posle na spg...my sme boli v adle..odporucam kosicku tkanivovu banku. jedna baba tu davala spg manzela taky podrobny ze dovidopo a neplatila nic... a my sme sa za 40 eciek dozvedeli pocet, vitalitu, % poskodenych a este nejaku integritu akrozomu...proste malo info... ten z tej banky mal aj ine parametre ako morfologia a protilatky voci vlastnym speriam...
@sonazitnanova ja som mala stres stale 😖 :D
@ikonica aha dakujem no uvidime ako to bude dalej... co mi povie, lebo mam si prist osobne o tyzden pre vysledky, ved vlastne aj stery hned bude brat, tak mi isto povie aj dalsi postup...no mam zmiesane pocity 🙄 ...ked mi da len listocek a nepovie kam konkretne mame ist tak zajdem do adly 🙂
@updatevani chodte radsej do tych kosic... mozno vas zoberu.. adla je draha...
@ikonica mojho manzela ja do KE nedostanem :D ...neznasa to tam... to si radsej zaplati v ADLE ako ho poznam
...mimochodom naposledy sa mi tam podarilo vyblokovat majitela a osobne pre mna prisiel, ze si mam preparkovat auto 😂 a ze ked nebudem dlhsie ako hodinu a pol tak mozem byt na jeho mieste :D (to len tak na pobavenie) :D
@updatevani tak zostava uz len dufat ze bude dobre 😉
@updatevani ja len ze... ten spermiogram tam nie je taky rozsiahly... ale aspon zakladne info v adle dostanete...
och uz nech je pondelok ... uz nech viem na com sme....
@ikonica jaaaj dakujem uz chapem...som to nepochopila najprv...
....uvidime ci nan vobec pojde...moze byt chyba vo mne 🤨😒...
...uz nech je dalsi tyzden

@ikonica moze byt alergia/intolerancia na laktozu, pripadne celiakia alebo crovnova choroba...
....ano je to dobre ak ta hned netrepe hormonmi 🙂