icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

sonazitnanova
18. feb 2018

@alilka mne sa to nezda lebo dnes uz sa citim v pohode ovu som.skor pocitovala vcera tak nechapem

alilka
autor
18. feb 2018

@sonazitnanova noo ale tak to pri tých ovulacnych má byť..keby si merala bt bola by si na jasnom 😁

sonazitnanova
18. feb 2018

@alilka no ved uvidime lebo ja mavam vzdy na druhy den uz slabsiu ciarku tak som a toho vedla tak este zajtra 😁pre istotu

sonazitnanova
18. feb 2018

@alilka vies co ja tu teplotu raz som merala.ale mne sa to neda vzdy som.zabudla.

alilka
autor
18. feb 2018

@sonazitnanova to je len otázkou pár dní kým si človek zvykne 😁

avy
18. feb 2018

@alilka to je noo 😂už aj cez víkend vstávam pol hod pred budíkom 🤣😂

sonazitnanova
18. feb 2018

@alilka vies co pri mojich detoch by som si asi nezvykla vzdy som najskor vstala az potom som si uvedomila 😁

zuzka1120
19. feb 2018

Lapačky duchov, vidíte tam niečo prosím?
Či si zas namyslam...? 🙄😊

arthemiis
19. feb 2018

@zuzka1120 ja tam nič nevidím ale držím palce niekedy aj na fotke menej vidno ako na živo 🙂

alash
19. feb 2018

@zuzka1120 ja tam neco vidiiim. 🙂 tak nevim. Ale uz taky vidim carky vsude. 😀

chuchu86
22. feb 2018

Ahojte Babi,
Máte skúsenosť že 10 dní pred očakávanou mrchou začnete cítiť že prsia sú citlivé?

ikonica
22. feb 2018

@chuchu86 ja som to mala aj dva tyzdne pred ms... proste od ovulu so ms prsia jak kamene... a asi to bolo zvysenym prolaktinom...

arthemiis
24. feb 2018

Koľko Vám ostal v tele pregnyl zienky? Ja som dneska 6 deň po pichnuti 5000j a test je biely ako sneh :/ nie je to skoro ?

alilka
autor
24. feb 2018

@arthemiis ja ja som asi 6dni po mala test biely..a ďalší deň tam znova niečo vykuklo 😁 dnes som 11dni po a test z ranného moču bol biely..ale aspoň tých 10 dní sa odporúča netestovat 😉 ovu si mala kedy po pregnyle?

krajcovicka
24. feb 2018

@alilka to už si 10 dpo? ✊🏻✊🏻✊🏻

alilka
autor
24. feb 2018

@krajcovicka nie ešte len 9dpo dnes .😁 Ale 10 dní po pregnyle .

updatevani
24. feb 2018

Baby mam strasne bolesti pri ovulacii, asi 3 cyklus uz ....su tak 2 dni...ma to niektora z vas? 🤔

ikonica
24. feb 2018

@updatevani uz beries ten inofolic?

updatevani
24. feb 2018

@ikonica nie nie nic neberiem 😣 cykly predtym som citila ale nebolo to az tak horzne ako teraz, ...tento cyklus som zacala brat len kyselinu listovu znova a aj D,C,B a magnezium plus pila som caj z alchemilky...no je to dnes hrozne od obeda trpne mi az lava noha, prudke pohyby, vstavanie a sadane su zabijak som len v pololahu 😣

krajcovicka
24. feb 2018

@alilka silno držím palce😘😘😘😘

ikonica
24. feb 2018

@updatevani mna to tak bolelo ked som ho brala.. ale brala som tento mesiac a nebolo to take hrozne... tak neviem... mozno skoc v pondelok k dr ci sa ti tam neformuje cysta....

krajcovicka
24. feb 2018

@zuzka1120 ja vidím!

arthemiis
25. feb 2018

@alilka neviem presne kolko po ovu som kedze som si nerobila testy. V pondelok som dostala pregnyl a bolesti som mala dva dni po injekcii potom uz nie. Teraz mam len na hrudi miesto prs dva velke balvany :D a chcela som sa testnut reku ze este tam bude ciarka tak nech mam aspon jeden tehu test pozitivny :D :D trosku psychicka podpora :D ale nebol ani maly dusik .. no som zvedava.. to cakanie teraz bude strasne

alilka
autor
25. feb 2018

@arthemiis no veď jasné že testy nie..keďže po pregnyle by boli pozitívne. 😂😂 Ja tiež tak..v utorok poobede mi pochli pregnyl a vo štvrtok ráno o druhej presne 36 hodin po som mala hrozne bolesti..

updatevani
25. feb 2018

@ikonica nemozem ist v pondelok..spytam sa ked pojdem pre vysledky zo sterov...ale dnes uz to je ok nic ma neboli tak neviem 🤔

arthemiis
25. feb 2018

@alilka no ja sa cítim ako keby som mala menzes neskutočne boľavé prsia a kríze aach to čakanie má zabije :D

alilka
autor
25. feb 2018

@arthemiis prsia bolia už aj mna a riadne. Ale ja som už 10dpo a 12dni po pregnyle..dnes som dojrdla duphaston a čakám ms. ,🤔

arthemiis
26. feb 2018

@alilka tak tebe sa to už blíži držím palce 💕 mna ešte čaká 6 dni s dufikom :D

dadka1582
27. feb 2018

@krajcovicka ahooj. Tak si mala pravdu 🙂 teraz idem od lekara a vsetko je v poriadku 🙂 A prekvapko mame dvee ❤❤❤ uz aj srdiecka im bijuuu vsetkooo . Tak som neskutocne stastnaaa

krajcovicka
27. feb 2018

@dadka1582 jeeej to sa teším! To je nádherné prekvapenie! Nech len pekne rastú!!!