icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alash
28. feb 2018

@dadka1582 velmi gratuluji!!! Krásná zpráva, dvojčátka, to je skvělé! 🙂

alash
28. feb 2018

jolky, píšu o radu, zítra bych měla jít k doktroce na oultrazvuk o potvrzení. Měla bych být 6tt+3. Začala mi natékat sliznice v nose. Furt mám pocit jak když mám plnej nos. Muže to být jeden z těhotenských příznaku? Nebo si myslíte, že alergie či normální rýma?

krajcovicka
28. feb 2018

@alash niektoré ženy to majú ako tehotenskú nádchu, ja zas napríklad často kýcham, ale nádchu nemám...

alilka
autor
28. feb 2018

Baby ja som v nedeľu dojrdla duphaston .dnes som 12dpo a druhý deň len slabo špinim aj to len pri krčku..tmavo hnedý hlien..mali ste to niektorá?

alash
28. feb 2018

@krajcovicka dakujem za odpoved, velmi doufam ze je to tak, nerada bych byla chora. Vim ze by to nemuselo byt to nejlepsi co me ted potka. Uplne se toho desim, nerada bych aby to nejak ovlivnilo prcka. ☹ tak pevne doufam, ze je to ta "tehotenska nadcha".

janciqa
28. feb 2018

@alash ano...moze to byt aj tehu priznak...poznala som dievca, ktore malo upchaty nos cele tehu a potom neskutocne chrapala...horsie ako nejaky stary dedo 😀

alash
28. feb 2018

@janciqa 😀 tak to bude mit manzel desnou radost! 😀

janciqa
28. feb 2018

@alash to ano 😀 ...teda ked to bude aj tvoj pripad...akurat som si spomenula na dievca ktore lezalo pri mne v porodnici...to bol horor ako chrapala...fakt horsie ako moj muz...a ten je v chrapani majster...dokonca sestricky z oddelenia chodili k nam na izbu pozriet ci tam nemame schovaneho nejakeho chlapa 😀 😀 😀

nela6
28. feb 2018

Holky mne sa datuje tehotenstvo od 31.12.2017...ltt som stihla temu 🙂)) je tu niekto tiez taky?

extempore
28. feb 2018

@alilka Ja už priam túžobne očakávam správy o tvojom tehotenstve... 🙂 nech už to je

krajcovicka
28. feb 2018

@extempore aj ha 😍

extempore
28. feb 2018

@krajcovicka založme skupinu 🙂

alilka
autor
28. feb 2018

@extempore 😁😁 zlatá si..😁😁 ale neviem či to bude tento cyklus 😁

extempore
28. feb 2018

@alilka no tak hlavne už čím skôr... :D nedrž nás v napätí...

krajcovicka
28. feb 2018

@extempore akú?

chuchu86
1. mar 2018

Ahojte
Kuknite na test, dnes ráno robený.
Ovulka bola na 16-17 dc,dnes som 28 dc

krajcovicka
1. mar 2018

@chuchu86 ja vidím ružového dušíka ✊🏻

chuchu86
1. mar 2018

@krajcovicka - je tak strašne ťažké tomu veriť, už pomaly 2 roky sa snažíme 😥

linsss
1. mar 2018

@chuchu86 aj ja vidím dusíka 😍

krajcovicka
1. mar 2018

@chuchu86 silno držím palce, nech je to zdravé tehu!

chuchu86
1. mar 2018

@krajcovicka - ďakujem
Ja tomu zatiaľ neverím, skúsim o dva,tri dni test

alilka
autor
1. mar 2018

@chuchu86 aj ja vidím..,😉 ale skús iný test. Ten dr Max toto robí poslednú dobu vždy .pokazili sa riadne.. aleeee držím prsty 😉

chuchu86
1. mar 2018

@alilka - ďakujem
A ktorú si mám kúpiť?
Ktory odporúčas?

veronika2703
1. mar 2018

@chuchu86 ak si chces byt 100% ista tak clearblue digitalny 🙂

alilka
autor
1. mar 2018

@chuchu86 teraz tie mamatesty chvália a jednoznačne pepino neduchuje .hoc má menej farbivá 😁 clearblue je zbytočne dráhy 😉

alilka
autor
1. mar 2018

@chuchu86 pozri môj z teraz... poloinfarkt mám za sebou..😁

alash
1. mar 2018

no ahojte devcata, tak prave jsem dosla od lekarky. Podle me jsem v 6+3tt tak jsem doufala ze bude neco vidno. Ale to co jsem videla, tak to me zarazilo. Uz jsem si poplakala a pomalu mi to dochazi. Pres rok se snazim s manzelem a pak mi povi ze tam jsou dve? Takze cekame s manzelem dvojcatkama, oboum prej tluce krasne srdicko. 🙂 Já myslela, že me budou omývat!

chuchu86
1. mar 2018

@alilka - krásny ružový duch 😊😉

krajcovicka
1. mar 2018

@alash to je úplná nádhera! Gratulujeeeeeem ❤️❤️👶🏻👶🏻

alash
1. mar 2018

@krajcovicka velmi pekne ti dekuji, jen jsem stale v šoku! 😀 sedim v robote v kancli a nechapu. Jsem zvedava na manzela. 😀 noooo, kdyz uz tak uz! 😀