Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@sonazitnanova noo ale tak to pri tých ovulacnych má byť..keby si merala bt bola by si na jasnom 😁
@alilka no ved uvidime lebo ja mavam vzdy na druhy den uz slabsiu ciarku tak som a toho vedla tak este zajtra 😁pre istotu
@alilka vies co ja tu teplotu raz som merala.ale mne sa to neda vzdy som.zabudla.
@sonazitnanova to je len otázkou pár dní kým si človek zvykne 😁
@alilka vies co pri mojich detoch by som si asi nezvykla vzdy som najskor vstala az potom som si uvedomila 😁
Ahojte Babi,
Máte skúsenosť že 10 dní pred očakávanou mrchou začnete cítiť že prsia sú citlivé?
Koľko Vám ostal v tele pregnyl zienky? Ja som dneska 6 deň po pichnuti 5000j a test je biely ako sneh :/ nie je to skoro ?
@alilka to už si 10 dpo? ✊🏻✊🏻✊🏻
@krajcovicka nie ešte len 9dpo dnes .😁 Ale 10 dní po pregnyle .
Baby mam strasne bolesti pri ovulacii, asi 3 cyklus uz ....su tak 2 dni...ma to niektora z vas? 🤔
@updatevani uz beries ten inofolic?
@ikonica nie nie nic neberiem 😣 cykly predtym som citila ale nebolo to az tak horzne ako teraz, ...tento cyklus som zacala brat len kyselinu listovu znova a aj D,C,B a magnezium plus pila som caj z alchemilky...no je to dnes hrozne od obeda trpne mi az lava noha, prudke pohyby, vstavanie a sadane su zabijak som len v pololahu 😣
@alilka silno držím palce😘😘😘😘
@updatevani mna to tak bolelo ked som ho brala.. ale brala som tento mesiac a nebolo to take hrozne... tak neviem... mozno skoc v pondelok k dr ci sa ti tam neformuje cysta....
@zuzka1120 ja vidím!
@alilka neviem presne kolko po ovu som kedze som si nerobila testy. V pondelok som dostala pregnyl a bolesti som mala dva dni po injekcii potom uz nie. Teraz mam len na hrudi miesto prs dva velke balvany :D a chcela som sa testnut reku ze este tam bude ciarka tak nech mam aspon jeden tehu test pozitivny :D :D trosku psychicka podpora :D ale nebol ani maly dusik .. no som zvedava.. to cakanie teraz bude strasne
@ikonica nemozem ist v pondelok..spytam sa ked pojdem pre vysledky zo sterov...ale dnes uz to je ok nic ma neboli tak neviem 🤔
@krajcovicka ahooj. Tak si mala pravdu 🙂 teraz idem od lekara a vsetko je v poriadku 🙂 A prekvapko mame dvee ❤❤❤ uz aj srdiecka im bijuuu vsetkooo . Tak som neskutocne stastnaaa
@dadka1582 jeeej to sa teším! To je nádherné prekvapenie! Nech len pekne rastú!!!

@alilka mne sa to nezda lebo dnes uz sa citim v pohode ovu som.skor pocitovala vcera tak nechapem