Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
jolky, píšu o radu, zítra bych měla jít k doktroce na oultrazvuk o potvrzení. Měla bych být 6tt+3. Začala mi natékat sliznice v nose. Furt mám pocit jak když mám plnej nos. Muže to být jeden z těhotenských příznaku? Nebo si myslíte, že alergie či normální rýma?
@alash niektoré ženy to majú ako tehotenskú nádchu, ja zas napríklad často kýcham, ale nádchu nemám...
Baby ja som v nedeľu dojrdla duphaston .dnes som 12dpo a druhý deň len slabo špinim aj to len pri krčku..tmavo hnedý hlien..mali ste to niektorá?
@krajcovicka dakujem za odpoved, velmi doufam ze je to tak, nerada bych byla chora. Vim ze by to nemuselo byt to nejlepsi co me ted potka. Uplne se toho desim, nerada bych aby to nejak ovlivnilo prcka. ☹ tak pevne doufam, ze je to ta "tehotenska nadcha".
@alash to ano 😀 ...teda ked to bude aj tvoj pripad...akurat som si spomenula na dievca ktore lezalo pri mne v porodnici...to bol horor ako chrapala...fakt horsie ako moj muz...a ten je v chrapani majster...dokonca sestricky z oddelenia chodili k nam na izbu pozriet ci tam nemame schovaneho nejakeho chlapa 😀 😀 😀
Holky mne sa datuje tehotenstvo od 31.12.2017...ltt som stihla temu 🙂)) je tu niekto tiez taky?
@extempore aj ha 😍
@krajcovicka založme skupinu 🙂
@extempore akú?
@chuchu86 ja vidím ružového dušíka ✊🏻
@krajcovicka - je tak strašne ťažké tomu veriť, už pomaly 2 roky sa snažíme 😥
@chuchu86 silno držím palce, nech je to zdravé tehu!
@krajcovicka - ďakujem
Ja tomu zatiaľ neverím, skúsim o dva,tri dni test
@chuchu86 ak si chces byt 100% ista tak clearblue digitalny 🙂
no ahojte devcata, tak prave jsem dosla od lekarky. Podle me jsem v 6+3tt tak jsem doufala ze bude neco vidno. Ale to co jsem videla, tak to me zarazilo. Uz jsem si poplakala a pomalu mi to dochazi. Pres rok se snazim s manzelem a pak mi povi ze tam jsou dve? Takze cekame s manzelem dvojcatkama, oboum prej tluce krasne srdicko. 🙂 Já myslela, že me budou omývat!
@alash to je úplná nádhera! Gratulujeeeeeem ❤️❤️👶🏻👶🏻
@krajcovicka velmi pekne ti dekuji, jen jsem stale v šoku! 😀 sedim v robote v kancli a nechapu. Jsem zvedava na manzela. 😀 noooo, kdyz uz tak uz! 😀

@dadka1582 velmi gratuluji!!! Krásná zpráva, dvojčátka, to je skvělé! 🙂