icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alilka
autor
2. mar 2018

@janciqa myslím si to..

janciqa
2. mar 2018

@alilka a nebola si na pohotovosti? Mozno je to len nejake ine krvacanie ako pisali dievcata pred tym....verim ze babu sa nic nestalo...silno drzim palce a modlim sa nech to nie je ako si myslis

sticker
chuchu86
2. mar 2018

@alilka - je mi to ľúto.
Ale pamätáš sa na vločku?
Ona taktiež krvácala a keď išla za dokim, doki našiel na ultrazvuku bábo s bijucim srdiečkom.
Nádej umiera posledná 😊😉

kvetinka29
2. mar 2018

@chuchu86 Aj ja vidim na tomto teste slabeho dusika

chuchu86
2. mar 2018

@kvetinka29 - ďakujem

extempore
2. mar 2018

@alilka nieeeeeee, moja.... Nieeeeeee, nekrvácaj... Bože, bože.. stoj pri nich

tajkazanova
3. mar 2018

Baby prosím vás otehotneli ste niektorá po laparoskopii ľavého vaječníka a vajcovodu rýchlo ?vraj bol zlý takže dobre že išiel von a že zdravý by mal prebrať úlohu aj za ten zlý a zvýšiť šancu ?

chuchu86
4. mar 2018

Ahojte,
Tak dnes poobede som začala špiniť 😞

arthemiis
5. mar 2018

Ja dneska 14 dni po pregnyle snehobielo 😭😭

dadka1582
5. mar 2018

@alash jemineeee noo supeerr 🙂 😍😍 tak sa tesim spolu s tebou. A ako to zatial znasas?

alilka
autor
5. mar 2018

Baby dnešný testik..😉 a už mám vysledky..v piatok hcg 23 a dnes 140 💖💖💖

korytnacka1981
5. mar 2018

@alilka❤👏❤

zuzka1120
5. mar 2018

@alilka gratulujeeeem 😍😍😍
Aký krásny testík.
Prosíme si bacilky na koníka 🤗🍀
Pekné tehulkovanie prajem 🍀🍀❤❤

tinni
5. mar 2018

@alilka Ahoj, sledovala som tvoj pribeh, velmi drzim palce, aby tentokrat vsetko dobre dopadlo ❤

wewe28
5. mar 2018

@alilka super, gratulujem a želám pohodové tehotenstvo ✊🏻👏🏻😘

arthemiis
5. mar 2018

Prosím vás aj tu sa spýtam takýto test na mna dneska pozeral, zajtra spravím ďalši len či náhodou nemáte skúsenosť najprv slabý duch len to bolo ešte naruzovele a potom sa to úplne zlialo ale voľným okom aj tak vidno ducha tam kde má byt čiarka neviem či aj na fotke to je vidieť

extempore
5. mar 2018

@alilka ťahám sopeľ až z päty a pľujem na teba pre šťastie 😀😀😀😀😀😀

extempore
5. mar 2018

@alilka a čo ti povedala dr. na to krvácanie? Už prestalo? Veď nás trochu informuj, sakriš 😀

alilka
autor
5. mar 2018

@extempore ďakujem 😂😂 vieš čo opatrne sa vyjadrovala .tak potom všetkom čo už som prežila..budúci pondelok idem na sono..že dúfa že bude bábo tam kde má byť..že to spinenie môže byť aj z clexanu. Zajtra idem na hematologiu tak uvidím čo mi na to povie hematologicka..😁 a inak nič..hroooozne na bolia kozyyyyyy 😂😂🤣🤣🤣

janciqa
5. mar 2018

@alilka pfuj pfuj plujem na teba silno nech bude vsetko ok a babo zdravucke

sticker
updatevani
5. mar 2018

@alilka 🙈🙊 gratlujem vela stastia nech to uz je vsetko v poriadku 🤗

matik7
5. mar 2018

@alilka krasny testik aj HCG🙂 gratulujem, ale hlavne ti drzim vsetky palce co mam aby to tentokrat dopadlo dobre. Kolko si dpo?

alilka
autor
5. mar 2018

Ďakujem vám baby krásne..verím že tentokrát to bude už dobre .😍
@matik7 18dpo som..😉

meissa
5. mar 2018

@alilka drzim prsty,aby slo vsetko hladko 🙂

extempore
5. mar 2018

@alilka prsia ťa bolia, lebo si tehotnáááááá... ha ha ha.. tak ti treba... A láskavo sa vyjadruj slušne o svojich prsiach, si preboha dospelá žena - matka :D :D

extempore
5. mar 2018

@alilka a ideš na PN? ja sa tááák teším, ani si nevieš predstaviť... keď si napísala, že krvácaš, ja som revala ako decko... teraz si ma ale ukľudnila. Hlavne sa drž a všetko ostatné vypusti. Robota bola aj bude, dávajte si teraz na seba obaja pozor 🙂

alilka
autor
5. mar 2018

@extempore oooo pardon za moje neslušné vyjadrovanie 😂😂 ešte dobre že moje dieťa má nepočuje 😁 ale aj to príde😉 😁
Jasné ja už som na PN..pre mňa je bábo priorita čiže tam nebolo o čom len som čakala aspoň na tieto výsledky..😉 noo len sa predčasne ešte netesme..ale musím uznať že aj na sa vnútorne tesim..hoc sa bojím neopísateľné ale snažím sa veriť bábätku že to spolu dáme..tak nám pán Boh pomáhaj 🙏🙏

ejuska2586
5. mar 2018

@alilka Ale co to citam? Tisko gratulujem a silno drzim palce, aby to tentokrat vyslo. Myslim na Vas oboch.

krajcovicka
5. mar 2018

@alilka 😘🙏🏻❤️👶🏻🙏🏻

extempore
5. mar 2018

@alilka určite to spolu dáte... a ani nemysli na niečo iné, lebo ťa tak nakopem, že ťa budú bolieť nielen prsia, ale aj zadok... treba pozitívne myslieť a ono to príde.. a vyzerá to tak, že to bude vianočné dieťa, že? budete mať pekný darček 🙂