Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@chuchu86 Aj ja vidim na tomto teste slabeho dusika
@kvetinka29 - ďakujem
Baby prosím vás otehotneli ste niektorá po laparoskopii ľavého vaječníka a vajcovodu rýchlo ?vraj bol zlý takže dobre že išiel von a že zdravý by mal prebrať úlohu aj za ten zlý a zvýšiť šancu ?
Ahojte,
Tak dnes poobede som začala špiniť 😞
Ja dneska 14 dni po pregnyle snehobielo 😭😭
@alilka❤👏❤
@extempore ďakujem 😂😂 vieš čo opatrne sa vyjadrovala .tak potom všetkom čo už som prežila..budúci pondelok idem na sono..že dúfa že bude bábo tam kde má byť..že to spinenie môže byť aj z clexanu. Zajtra idem na hematologiu tak uvidím čo mi na to povie hematologicka..😁 a inak nič..hroooozne na bolia kozyyyyyy 😂😂🤣🤣🤣
@alilka 🙈🙊 gratlujem vela stastia nech to uz je vsetko v poriadku 🤗
@extempore oooo pardon za moje neslušné vyjadrovanie 😂😂 ešte dobre že moje dieťa má nepočuje 😁 ale aj to príde😉 😁
Jasné ja už som na PN..pre mňa je bábo priorita čiže tam nebolo o čom len som čakala aspoň na tieto výsledky..😉 noo len sa predčasne ešte netesme..ale musím uznať že aj na sa vnútorne tesim..hoc sa bojím neopísateľné ale snažím sa veriť bábätku že to spolu dáme..tak nám pán Boh pomáhaj 🙏🙏
@alilka Ale co to citam? Tisko gratulujem a silno drzim palce, aby to tentokrat vyslo. Myslim na Vas oboch.
@alilka 😘🙏🏻❤️👶🏻🙏🏻

@janciqa myslím si to..