icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alilka
autor
6. mar 2018

@extempore snažím sa pozitívne ale tak po Tom všetkom už pochyby a strach budú vždy. 😔 Ale budem sa silno modliť a veriť 😉 nie vianočné ,novembrovcatko aaaale splodene na Valentína 💏💏👨‍👩‍👧

alilka
autor
6. mar 2018

Dnešný 💞💞

janciqa
6. mar 2018

@alilka kraaaaaasa 👏👏👏👏...velmi sa tesim a verim v stastny koniec....🙏...

extempore
6. mar 2018

@alilka myslím na vás a držím palce na pondelok.. 😉

emasss111
6. mar 2018

@alilka celý čas sledujem tvoj príbeh a straaaašne moc moc moc ti držím palce, aby to tentokrát dopadlo šťastne 😘 a veľká gratulácia samozrejme 😇

alash
6. mar 2018

@alilka strasne moc gratulujem a drzim silno pesti, at je vse jak ma. 🙂

alash
6. mar 2018

@dadka1582 no aj ja sa tesim s tebou. 😀 no ja se citim velmi dobre, nevolnostmi temer netrpim, spis me napina z pachu, ale jen napina. Prsa me neboli. 🙂 Jsem vydesena z toho ze mam v brusku dvojicky, ale urcite bych nemenila. Kdyz uz jsou, tak to proste zmakneme! 🙂 A jak se mas ty? Co pocity?

alilka
autor
6. mar 2018

@janciqa
@extempore
@emasss111
@alash ďakujem baby zlaté ste ✌️✌️ nech už je konečne pondelok a idem na sono nech som v kľude .😉

olafienko
6. mar 2018

@alash ja som z dvojičiek a je to to najlepšie čo môže byť 😘 gratulujem, držte sa!

extempore
6. mar 2018

@alilka ty len buď pekne v kľude aj teraz.. ja viem, že sa mi to ľahko hovorí, ale maličké cíti tvoj stres. Vyhoď nohy do luftu, čokoláda do ruky a rob to, čo ti robí radosť, čo ťa baví. Už to vidím - v pondelok tu zavesíš krásnu fotku zo sona 🙂

sandrita124
6. mar 2018

@alilka ahoj gratulujem ti a zároveň sa ta chcem opýtať, že čo si myslíš ze ti pomohlo otehotnieť?tvoj partner mal v poriadku spermiogram?

sandrita124
Autor odpoveď zmazal
alilka
autor
6. mar 2018

@sandrita124 ahoj..nooo ja som behom roka 3x už tehotná. My s tým problém nemáme .teraz na prvú šupu čo ovuloval správny vaječník a vajcovodom.😁 A áno môj má výborný spg..mal 987 miliónov spermií v jednom ejakulate 😉 a súhrn 😉

extempore
7. mar 2018

@alilka tebe stačí keď mužovi trenírky operieš a si v tom 😀 len nech to už dobre dopadne

alilka
autor
7. mar 2018

@extempore 😂😂😂 áno toto zaprieť nemôžem 😂😂 aleuz aby som aj vynosila..🤔 dnes taký test ale bola som na krv zasa na hcg ako sanoplatca lebo mi prepne v hlave .😁 Tak čakám výsledky..

alash
7. mar 2018

@olafienko velmi ti dekuji za podporu. Jsem rada ze ty jako z dvojicek citis ze to je skvele, i ja si rikam ze k sobe budou mit hodne blizko a budou mit mezi sebou zvlastni vztah. 🙂 Tak doufam, ze i oni to budou citit tak jako ty. 🙂 Nikdy nebudou sami. 🙂

katka_1983
7. mar 2018

@alilka velmi sa tesim s tebou!! Teraz to uz bude dobre, az do konca! 😉

janciqa
7. mar 2018

@alilka krasne silneje...aspon vies, ze babo je v poriadku 😊. Daj potom vediet vysledky

alilka
autor
7. mar 2018

@janciqa tak v piatok bolo hcg 23,v pondelok 140 a dnes 324 😍😍

krajcovicka
7. mar 2018

@alilka supeeer!

updatevani
7. mar 2018

@alilka jeeej sa tesim konecne to bude dobre 🙂

janciqa
7. mar 2018

@alilka supeeeer...to mena ze je vsetko ok...Boze len nech je vsetko ako ma byt aby si si mohla uzit tych najkrajsich 9 mesiacov .... Budem sa opakovat ale fakt velmi drzim palce 😉

extempore
7. mar 2018

@alilka to už musí, musí, musí vyjsť!!! 😘

dadka1582
8. mar 2018

@alash jajjj no ja zasa presny opak. Citim sa hrozne. Skoro kazdy den zvraciam aj 2-3 krat do dna. Neskutocne ma bolia prsia. A dokonca mi uz aj brusko troska zacina vykukat. Az sa cudujem. No ja sa mam hrozne. Denno denne mi je nevolno... Ja som sa tiez toho desila ze naraz dve a som prvorodicka ale uz sa veru tesim. Budeme to mat jednym vrzom zmaknute 😉

extempore
8. mar 2018

@dadka1582 keď čakáš dvojičky tak nevoľnosti sú väčšie lebo Hcg stúpa prudšie tak to telo horšie znáša 😟

alash
9. mar 2018

@dadka1582 no to je mi lito, ze je ti takto mizerne. Ja furt cekam, kdy to prijde. Ale je pravda, ze nejdriv jsem byla vydesena ze dve a ted se modlim za to aby to obe zvladli az dokonce. Moc na tebe myslim a posilam silu na ty nevolnosti! 🙂 Bude lip! No ja jsem celkem silna, takze zatim na me neni nic krome tloustky videt. 😀 Ale desim se toho jak to brisko bude vypadat, protoze kdyz kouknu na internet na to jak vypadaji briska tech co cekali dvojcatka, tak jsou fáááákt velký! No uvidíme. 🙂 necháme se překvapit. 🙂 kdy jdeš na další kontrolu?

dadka1582
11. mar 2018

@alash na kontrolu idem 20 marca. O 9:30 som objednana. Uz dufam mi da aj knizku. Lebo toto cakanie ma ubija. A hlavne dufam ze bude vsetko v poriadku. No normalne ti zavidim ze si taka plna energie 😀 zato ja som ako mucha 😂😂 ale uz to beriem pozitivne 🙂 a ty ides kedy k lekarovi? A prsia ta nebolia?

dadka1582
11. mar 2018

@alash ozaj a kolky tt si? A termin ti uz povedal lekar?

alash
11. mar 2018

@dadka1582 ahoj, zkoušela jsem ti psat soukrome. Aby snazilky netrapilo o cem si tu piseme. 🙂 Zkus jestli ti doslo. 🙂

tifinka
11. mar 2018

Ahojte dievcata...dlho som nepisala ale vsetkym vam drzim palce...ja stale nic..po roku s clostilom bez uspechu..dokonca mi posledne dva cykly ani nezabral cize folikuly nedozreli. Mam za sebou testy na reproimuno..este nemam vsetky vysledky tak stale cakam..hemato vysetrenie mam ok a mam nizky vitamin D. V stredu teraz som mala ist na laparku ale este som nedostala ms tak to musim posunut..taaaaakze ked budem po vsetkom tak uvidime co to ukaze..mozno ma poslu rovno na umele..kto vie🙄..@alilka silno drzim paste nech to konecne vsetko dobre dopadne..😉