Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@dadka1582 no aj ja sa tesim s tebou. 😀 no ja se citim velmi dobre, nevolnostmi temer netrpim, spis me napina z pachu, ale jen napina. Prsa me neboli. 🙂 Jsem vydesena z toho ze mam v brusku dvojicky, ale urcite bych nemenila. Kdyz uz jsou, tak to proste zmakneme! 🙂 A jak se mas ty? Co pocity?
@alilka ahoj gratulujem ti a zároveň sa ta chcem opýtať, že čo si myslíš ze ti pomohlo otehotnieť?tvoj partner mal v poriadku spermiogram?
@sandrita124 ahoj..nooo ja som behom roka 3x už tehotná. My s tým problém nemáme .teraz na prvú šupu čo ovuloval správny vaječník a vajcovodom.😁 A áno môj má výborný spg..mal 987 miliónov spermií v jednom ejakulate 😉 a súhrn 😉
@alilka velmi sa tesim s tebou!! Teraz to uz bude dobre, az do konca! 😉
@alilka supeeer!
@alilka jeeej sa tesim konecne to bude dobre 🙂
@alash jajjj no ja zasa presny opak. Citim sa hrozne. Skoro kazdy den zvraciam aj 2-3 krat do dna. Neskutocne ma bolia prsia. A dokonca mi uz aj brusko troska zacina vykukat. Az sa cudujem. No ja sa mam hrozne. Denno denne mi je nevolno... Ja som sa tiez toho desila ze naraz dve a som prvorodicka ale uz sa veru tesim. Budeme to mat jednym vrzom zmaknute 😉
@dadka1582 no to je mi lito, ze je ti takto mizerne. Ja furt cekam, kdy to prijde. Ale je pravda, ze nejdriv jsem byla vydesena ze dve a ted se modlim za to aby to obe zvladli az dokonce. Moc na tebe myslim a posilam silu na ty nevolnosti! 🙂 Bude lip! No ja jsem celkem silna, takze zatim na me neni nic krome tloustky videt. 😀 Ale desim se toho jak to brisko bude vypadat, protoze kdyz kouknu na internet na to jak vypadaji briska tech co cekali dvojcatka, tak jsou fáááákt velký! No uvidíme. 🙂 necháme se překvapit. 🙂 kdy jdeš na další kontrolu?
@alash na kontrolu idem 20 marca. O 9:30 som objednana. Uz dufam mi da aj knizku. Lebo toto cakanie ma ubija. A hlavne dufam ze bude vsetko v poriadku. No normalne ti zavidim ze si taka plna energie 😀 zato ja som ako mucha 😂😂 ale uz to beriem pozitivne 🙂 a ty ides kedy k lekarovi? A prsia ta nebolia?
Ahojte dievcata...dlho som nepisala ale vsetkym vam drzim palce...ja stale nic..po roku s clostilom bez uspechu..dokonca mi posledne dva cykly ani nezabral cize folikuly nedozreli. Mam za sebou testy na reproimuno..este nemam vsetky vysledky tak stale cakam..hemato vysetrenie mam ok a mam nizky vitamin D. V stredu teraz som mala ist na laparku ale este som nedostala ms tak to musim posunut..taaaaakze ked budem po vsetkom tak uvidime co to ukaze..mozno ma poslu rovno na umele..kto vie🙄..@alilka silno drzim paste nech to konecne vsetko dobre dopadne..😉

@extempore snažím sa pozitívne ale tak po Tom všetkom už pochyby a strach budú vždy. 😔 Ale budem sa silno modliť a veriť 😉 nie vianočné ,novembrovcatko aaaale splodene na Valentína 💏💏👨👩👧