Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@extempore aj ja verim ze je to len plany poplach...pri mojom druhom tehu ma tiez vystrasili s mimomaternicovym tehu....poslali ma do nemocnice na cistenie...nadtastie bol vikend a vtedy laparo nerobia...babo sa nastastie v pondelok ukazalo a dnes Bohu dakujem za ten vikend a za to ze mi tu pobehuje krasny zdravy skoro 11m syncek...takze verim ze aj @alilka bude v pohode a donosi babatko....Boze prosiiiiim, nech im to tentokrat vyjde 🙏
@extempore
@janciqa baby ďakujem ste zlaté..ale u mňa je to už iste..hcg za 2 dní kleslo z 530 na 200 už ak krvácam..od piatka som bola v nemocnici a čakalo sa..dnes som.isla domov s tým že v utorok opäť kontrolné hcg či klesá alebo čo sa robí..už ozaj neviem kam sa obrátiť .7md neúspešne tehotenstvo..a ako pri každom jednom som tomu verila že toto už bude to práve..😔😔
@alilka je mi to velmi luto a tazko hladam slova utechy....ale verim ze raz sa ti to podari! Musi! Jeden anjelik tam na teba urcite caka tak vytrvaj a nevzdavaj sa prosiiiim....my vsetky ti budeme drzat palce a modlit sa....hoci potrva kym sa rana na dusi zahoji....ale potom zas vyjde slniecko a pride nova nadej...
@alilka moja, ja som pred chvíľkou kŕmila moju 11 mesačnú dcéru a ako som k nej bola sklonená do postieľky, tak mi na jej tváričku kvapla slza.. a potom ďalšia. Tak veľmi, veľmi, veľmi mi je ľúto, čo sa ti deje.. ak by to bolo nejako možné, ja by som ti to bábätko aj vynosila. ☹
@alilka je mi to naozaj luto. Viem,tu ziadna utecha nepomoze...
Drz sa...
@alilka je mi velmi líto, co si musíš opět prožít! Vím jak se tu trápíš! Člověk si říká proč, ale věř že nějaký duvod to má. Prostě nenastala ta správná doba. Možná jde o to, že by to děťátko tu čekalo jen trápení a tak se čeká na to správné. Nějak duvod to na 100% má, teď nevíš jaký a říkáš si proč. Takové otázky jsem si kladla i já. Tak sme s manželem toužili a nic. Říkala jsem si proč. Pak mi umřel děda, nejbáječnější děda na světě, den po vánocích, Jeho nejoblíbenější den, celej život ho miloval. A další měsíc se nám s manželem zadařilo. Říká se, že uvilnil místo novému životu a představ si, že termín porodu mám na dědovo narozeniny. Od té doby mi vážné přijde, že to tak prostě mělo být! Proto Ti aspoň na dálku posílám hodně sil a víry!
@sonazitnanova nech sa zadarí!
@krajcovicka ďakujem už len dúfať už by mohlo
Baby ja to už mám za sebou .bolo to opäť mimomaternicove..behom roka 3tie..včera ma operovali a vzali mi aj druhy vajcovod..držím vám všetkým prsty nech ste čím skôr tehu ..a nech nemusíte prežívať duševná bolesť ako ja..😘😘
@alilka ani neviem napísať, ako ma trápi, že svoju túžbu po dieťati musíš takto odtrpieť... je mi to ľúto...
@alilka ...ani ja neviem co na to pisat podobne ako @krajcovicka ... 😢 ... je moznost aspon umeleho oplodnenia este?... ved ty si babatko zasluzis asi najviac ❤
@updatevani nooo mala by byť moznost ale ako to bude a či ho aj donosim to teda neviem..keďže na maternici mám z vonkajšej strany veľké zrasty spôsobené predchádzajúcimi operáciami..a veľmi ich neradia vyberať lebo je veľké riziko poškodenia čriev..
@alilka stratila som rec 😢....neni to fer ze ten kto po dietatku tuzi a dal by mu vsetku lasku a opateru sveta ho nemoze mat. A ten co ich ani nechce rodi kazdy rok...nechapem nerozumiem neviem. Len Pan Bozko vsak vie preco...nam ostava uz len modlit sa aby ti doprial byt mamou...ja verim!!! Nestracam nadej ze jedneho dna ti budeme z celeho ❤ blahozelat k babatku. Prosim ta nestracaj nadej ani ty aj ked teraz prezivas velku bolest...oddychni si od vsetkeho a potom sup po info co vsetko sa da spravit 😉

@tifinka zasa to nedopadlo dobre..čakám už či je to potrat alebo mimomaternicove opäť.. 😔😔