icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

extempore
15. mar 2018

@alilka mne sa chce tak strašne nadávať... ☹ ideš skúšať ivf? Podľa mňa keď ti ho vložia rovno do maternice, a už tým pádom nebude hroziť mimomaternicové tak ho donosíš.. Už sa to predsa musí podariť.. dokelu.. drž sa kočka ☹ myslím na teba

alilka
autor
16. mar 2018

@extempore áno určite skúsime ivf..inej cesty už niet..snáď to už bude v poriadku..heeh najlepšia sranda je že predtým ako som sa vytesoval že akú má môj excelentný spermiogram a teraz mi dr povedal že za mimomaternicove môže kľudne zodpovedať že má veľmi rýchle spermie..noo..s ním som ozaj 3 x bola tehu a všetko mimo..takže..no snáď nám už pomôžu v centre..takže to asi nijako nieje dobre..

ikonica
16. mar 2018

@alilka aj mna napadla taka teoria, ze ak je tych spermii vela a su rychle, ze sa nahrnu rychlo do toho vajcovodu vsetky a akoby ho zatarasia a vajko nemoze prejst... mozno je to tak... spermie po istom case uhynu a ich tela su tam v tej rurke nahromadene a jednoducho ju upchaju....

alilka
autor
16. mar 2018

@ikonica nie ja som to skôr pochopila onak..tým že je speria rýchlo oplodnovat vajíčko v skoršom mieste akoby mala..tým pádom nastáva skôr delenie buniek a keď je už natoľko podelené akoby mali by,keď už by malo padať do maternice,tak h mňa bolo ešte vo vajcovode..ono nevie že je na zlom mieste a uzniezdi sa. Skôr mi to tam príde..inam spermie si myslím normálne vstrebatelne..tak ako Vajka Ask aj spermie sú bielkovina..

alilka
autor
16. mar 2018

Jaaaj píšem ako taký mongol..to ten môj blbý telefón .

ikonica
16. mar 2018

@alilka ahaaaa vidis aj tak sa to da vysvetlit.... tak drzim palce nech to ivf uz bude uspesne....

bea0802
17. mar 2018

@alilka ani nevies ako velmi ma to mrzi ....ALE.... ja verim ze ty to das si silna zena velmi silna a ja verim ze v tom centre sa to uz podari a ivf zaberie...ty proste raz mamou budes ....omyl mamou uz si davno ale raz to drobatko budes i drzat neboj sa ! drzim ti palce i na nohach a prajem vela sil ♡

matula12199
6. apr 2018

Ahojte 🙂 chcela by som sa Vás opýtať tento mesiac sme sa začali snažiť o babo ale úplne som zabudla, že v utorok idem na vyberanie znamienka už som tam objednaná vyše pol roka a teraz som si to všimla v kalendári. Myslíte, že ak by sa to náhodou podarilo môže to nejako uškodiť? bude to 27DC a ja mávam 31DC myslíte, že ráno test by mohol byť spoľahlivý ? Ďakujem za odpovede 🙂

olafienko
6. apr 2018

@matula12199 neboj, to vôbec neuškodí🙂

dzamajka
26. apr 2018

Ahojte dievcata...po dlhsej dobe pisem.Sledujem tu vase prispevky a kazdej jednej drzim presilno palce.Idem sa s vami podelit o moje momentalne pocity...po takmer roku sa nam zadarilo a nasla som si dve ciarky.Teraz v aprili....ibaze,aby to nebolo prilis jednoduche tak som zacala v tychto dnoch krvacat...momentalne som 6+2tt...uz aj srdiecko pracuje....ibaze neviem,ci to vydrzime....silno sa modlim a zelam si,aby to drobec tentokrat zvladol...no mam vselijake pocity a obrovske obavy.Vcera na ultrazvuku bolo este vsetko okej...kontrola za 2tyzdne...bohvie,co sa dovtedy udeje.Beriem Duphaston a som sledovana na endokrinologii koli nedostatocnej funkcii stitnej zlazy...hodnoty som mala v dolnej hranici.Endokrinolog je presvedceny o tom,ze to krvacanie suvisi s tym,ze mi tie hodnoty pravdepodobne od posledneho odberu opat klesli.Zvysil mi davku,vraj to zaberie ihned...len ci to uz nie je nedkoro,netusim.Gynekolog je opatrny vo vsetkych vyjadreniach,ze za dva tyzdne uz budeme vediet.Tak tak nejako.Ked som naposledy o babatko prisla,akcia srdiecka ani nenabehla...toto je ovela horsi pocit....predstava,ze mam v sebe zijuceho cloviecika,po ktorom tuzime,ze to nezvladne kvoli nejakej davke liekov.Ano...pozitivne mysliet...no s kazdou kvapkou krvy mi pozitivne myslienky odchadzaju.

ingush
26. apr 2018

@dzamajka drzim Vam palce a budem sa modlit za Vas 🙏❤️

extempore
26. apr 2018

@dzamajka hlavu hore, všetko dobre dopadne. Maximálny kľud, nohy vylož, ber lieky tak ako treba, veľa vitamínov, oddychuj a myslí pozitívne. Pozeraj si fotky krásnych detičiek a vizualizuj si, že aj ty máš v brušku také peknučké. Odkiaľ si?

dzamajka
26. apr 2018

@extempore odkial,tak z hocikadial 😀 pohadzam z okolia Bardejova, no dlhe roky zijem v Bratislave ;)...ano...ten klud by bol idealny veru...no viem,ze teraz si asi velmi nepomozem, iba robit to,co mi bolo doporucene...a cakat,ci to babatko zvladne.Verim mu,hlavne ked uz viem ze ❤ zacalo bit,aby sa mohlo narodit do nasej rodiny.Pocula som uz o mnohych pripadoch,kedy zeny krvacali cely prvy ba aj dalsi trimester...a dopadlo to dobre...len ten stres...ako mysliet pozitivne..da sa vobec....? Uvidime...

dzamajka
26. apr 2018

@ingush dakujem zo 💙

zuzka1120
1. máj 2018

FEMIBION
Ahojte ☺️
Prosím kto má skúsenosti s femibion 1?
My sa snažíme pomaly rok o dieťatko, prvý mesiac beriem femibion ( ako na plánovanie).
Všimla som si , že mám silnejšie žltý moč, môže to byť s femibion? Prípadne má niekto skúsenosť, že by vďaka femibion skôr otehotnela?
Ďakujem 💓

ingush
1. máj 2018

@zuzka1120 ahoj. Ja som brala femibion ale na inofolic a manzel folandrol. A podarilo sa nam. Takze konkretne neviem ci jedno alebo deuhe mne pomohlo alebo kombinacia oboch. Ale viem ze femibion je za mna urcite uziticny 🙂 drzim palce

janciqa
1. máj 2018

@zuzka1120 ja som brala femibion pri boch tehu a podarilo sa na prvu supu...no nezarucujem ci to bolo tym alebo sme s manzelom super plodni 😉

zuzka1120
1. máj 2018

@ingush
@janciqa ďakujem krásne 💓

olafienko
3. máj 2018

@dzamajka držím palce🙏👶🍀🌷

dzamajka
3. máj 2018

@olafienko dakujem za kazdu pozitivnu myslienku

zuzka1120
8. jún 2018

Ach snažilky! 💞
Vymyslime už niečo!
Ako otehotnieť 👶 ...
Toto je hrozné už fakt, toto sa nedá zvládať pevnými nervami. Niežeby snaženie nebolo príjemné, je, veľmi. Len to sklamanie každý mesiac už rok 😔.
Sme obaja zdraví. Už som skúšala rôzne vitamínové preparáty a doplnky na podporu otehotnenia. Momentálne mám Inofolic ( druhé balenie 20 kusové)a pijem alchemilku keď nezabudnem ráno.
Nemáte niekto skúsenosti s nejakým vitamínom alebo niečím .
Pomôžme si nejako

tajkazanova
8. jún 2018

@zuzka1120 ahoj mne poradila jedna baba gynex dá sa len objednať cez net 3x7kvapiek a je to prírodné skús 🤗

zuzka1120
8. jún 2018

@tajkazanova jeej aj si otehotnela po tom? Ako dlho si to brala?

tajkazanova
8. jún 2018

@zuzka1120 ja nie ja som pri prvom otehotnela s pomocou inofolicu teraz skúšam gynex s INOFOLIC-OM užívam ho len druhý deň ale má veľmi dobré hodnotenia na nete

ingush
8. jún 2018

@zuzka1120 ja som otehotnela po inofolic + manzel folandrol a lekarka mi dala aj clostilbegyt ta tabletky 🙂 a snazili sme sa vyse dva roky

updatevani
8. jún 2018

@zuzka1120
Ja a este
@ikonica sme brali vitex v kombinacii s gynexom 3x7 kvapiek denne po dobu troch tyzdnov tak pauza a podarilo sa nam hned prvy cyklus s gynexom 😊 (vitex sme brali takto ona 2x denne a ja 1x denne cely cyklus...my sme brali vitex kvoli zvysenemu prolaktinu)

0507
8. jún 2018

@zuzka1120 tiez som brala mesiac vitex+gynex+listovku a zadarilo sa hned po mesiaci 🙂

ikonica
8. jún 2018

@zuzka1120 ja som bohuzial o babo prisla, ale hned po kyrete som sa zacala dopovat znovu tymito medicinkami a dufam, ze po prvej mrche sa nam hned podari :D inac my sme sa snazili cely rok po prvom potrate a nic a ked som toto zacala brat, tak sa podarilo... mozno je to len nahoda, ale ked to pomohlo dalsim dvom kockam, tak asi na tom nieco bude ;)

zuzka1120
8. jún 2018

@ikonica
@0507
@updatevani
@ingush
@tajkazanova
Veľmi ste ma potešili, určite si pozriem ten vitex a gynex, Ďakujem krásne, a tie ktoré sa snažilkujete tiež veľmi Vám držím palčeky 🌷❤❤❤

zuzka1120
9. jún 2018

Ahojte Žienky 🙂
Prosím poraďte mi 🙏
Znovu som začala robiť ovulačné testy...
Doteraz keď som testovala to bolo tak, že ako sa ovulácia blížila, tak mi silnela druhá čiarka na teste, postupne proste každým dňom bola silnejšia.
No tento raz som som začala dosť v predstihu testovať a včera som mala silnejšiu čiarku a dnes slabšiu. To znamená, že mi už ovulácia prebehla? Len sa mi to nezdá pretože som len 15 deň cyklu dnes a ja mávam cca 30- 33 dňové cykli. Ako tomu mám chápať?
Ovulačné testy tak silnejú ako sa blíži ovulka nie?
😖❤