Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Dievčatá, dnes som bola na kontrole a doktor mi povedal, že maternicu nemám dobre vyčistenú, azda sa to po prvom menzese spraví, ja nechcem ísť na ďalší kyret..... zdojnásobím dávku alchemilky.... máte pre mňa ešte nejaké rady?
@krajcovicka
Ja pijem alchemilku 3 x do dna,2 x Infolic a teraz jem vela grepov.Vo stvrtok idem na to ,tak dam vediet ci sa kombinacia osvedcila,alebo pridam k tomu este kilo slaniny denne a k tomu obilne klicky.Lebo uz naozaj neviem 😕
@katusikkk ale ja sa pýtam o vyčistení po potrate, nie naštartovanie pred snažením...
@krajcovicka to vazne ta zle vycistili? No to je sila. Veru neviem okrem tej alchemilky nic ine,popozeraj este tu na mk nejake fora,pripadne vygugli. A kedy cakas ms? Mne tiez dr hovorila ze sa dalsou ms zvykne este precistit co treba,tak dufam,ze aj u teba tak bude..
@katusikkk a naco je dobra slanina? 🙂
😝 mama mi povedala,ze tym ze sa stravujem zdravo a vela cvicim,tak mam malo podkozneho tuku a vraj vo vseobecnosti su chudsi ludia nervoznejsi ako tlstejsi.No a nervozita a stres zle prospieva na tehotenstvo -teda otehotnenie.Takze uvidim tento mesiac a ked nic,tak dalsi prestavam cvicit a budem sa spokojne prejedat slaninou .Raz to musi vyjst 😀
@katusikkk A najma v tuku sa tvori hormon Leptín, ktory je dolezity z hladiska reprodukcie. Zena by mala mat okolo tych 20 percent telesneho tuku. Takze mamina dobre hovori 😉
@tamarka9 aj ja v to dúfam, ms by mala prísť za 9 dní, čiže...okolo 23.6., teda ak mi nabehne môj 28 dňový cyklus...
@krajcovicka ahoj..ako vieš kedy ti má prísť ms?ja som po mmt ani ms nedostala ,po mesiaci od operácie som mala ovu a tak následne ms 😊
@alilka však neviem, uvidím...
@krajcovicka ono ja som mala tiež tak po čistení ale samé sa to vyplavilo ,neboj všetko sa samé vyčistí buď pred ms alebo cez
@sonazitnanova
@tamarka9
Ďakujem dievčence, potešili ste ma, takže sa to odplaví samo a hotovo 😉!!!
@krajcovicka drzim paste,hlavne nech mrcha pride nacas a zoberie vsetko co treba ☺
Cawte kocky 🙂 tak ja už som po dovolenke, ktora bola úplne skvelá, sme oddychnuti, nabití energiou a opáleni ako cigancata :D ale čo je ešte lepšie je ze na gyn kontrole mi Dr povedal, že už nemám žiadne cysty a dokonca aj ovu bola, po sérii anovulacnych cyklov 🙂 vraj úplne ideálny nález!! a viete čo? Za celú dovolenku som ani raz nepomyslela na to, či ovulujem, či má niekde niečo pichlo, ktory deň cyklu som, atď. Ci sme si babu z grécka doniesli, uvidíme o týždeň, každopádne sa ale tešíme dobrému zdravotnému stavu, lebo to je základ! Takže ☀ ⛱ 💕 a 🌊 pomohli nielen psychicky ale aj fyzicky :* dúfam, že aj vy ste sa mali dobre a ze sa aj sem tam zadarilo:* ešte som nestihla prečítať celú konverzáciu.
@honeybuney uplne suprovo sa toto cita,velmi prajem aby ste z dovci poklad prinirsli a ak aj nie, s tymto optimizmom ho mate raz dva 😉
@tamarka9 ahoj 🙂 vďaka, hej je pravda, že sme v úplne inom rozpoložení než predtým. Dúfam,že dobre spravy budú pribúdať, ale ak aj nie, verím, že bude tak ako píšeš :*
@honeybuney veľa šťastia ti prajem 🙂

@tamarka9 no ešte test nemám kúpený 😃 pretože neviem pre ktoru značku sa rozhodnúť ( mám síce test prpino ) ale na ten sa nejak nespoliehala 🙂 pretože pri prvom tehu mi raz ukázal áno potom nie a potom som si kúpila v tete drogérii test v ňom boli dva a tie mi ukázali // a ani nie z ranného moču tak asi ráno správik ten prpino a potom ešte ten z drogérii 😊 a ty máš aký ?