Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@alilka ja nemam Fraxiparin,mam Fragmin,je to ina znacka. No modriny som mala aj ja obcas ked sa zle pichlo,ale nic tragicke,hlavne sa to miestonpotom nesmie chytat,ziadne pritlacanie,suchanie atd. Tie hrcky som mala,asi 3x ale to bol iny hnus,aj dva tyzdne kym sa rozpadli. Ale svrbiet by to nemalo,ani to zacervenanie nie je ok,veru sa chod poradit. Mne mm picha do brucha,alebo aj do bokov,aj do chrbta smerom k zadku uz dole a tam mam pocit,ze je to najlepsie. No je to hnus kazdopadne...
@tamarka9 áno viem že sa nesmie pritlacat ani potierať .potom to bolo ešte horšie keď som si omylom rozotrela zvyšnú tekutinu z Injekcie 😉 ja som už volala aj primárke na hematologii tak že mám prísť že to je alergia..ale tak keďže som teraz 3dc nepicham a tento mesiac bude asi ovuloval vajecnik bez vajcovodu tak nebudem pichať..neviem..nebudem ani merať BT ani robiť ovu testy..stresuje ma to a ja kašlem na to..😁 tu si už bola aj na gynde ?
@slniecko527 ďakujem :* vy ako? 🙂
Dievčatá, počujte, som 10DPO. MS ma príst o 5-6dni a práve som bola na wc a na papiery som mala svetlo ružové špinenie. Bolesť ako pri MS nemám. Myslíte, že by to mohlo byt uhniezdenie?? 🙏
Inak, teraz koncom júna mam narodky.. To by bol aký darček Uuuu.. 🙂 babule, Držte palčeky!!
Sorry, že spamujem, ale ešte dodám - ten DPO je orientačný, podľa stavu na sone u Dr. Môže to byť aj 9DPO a aj 11DPO. Ale to asi nebude veľký rozdiel.. A inak od druhej fázy cyklu mi Dr nakazal užívať duphaston tak teraz neviem ci to špinenie nemôže byť aj z toho duphastonu :( čítala som ze niektoré baby pri užívaní spinili.. Beriem ho druhý cyklus, minulý cyklus spinenie nebolo.. Oh.. Netrpezliva som :(
A sorry za preklep *na papieri.. V tej rýchlosti išla gramatika bokom :D
@honeybuney jaaaj no neviem neviem..😊 nieje už neskoro na uhniezdovanie?
@honeybuney akú dlhú mavas lf?😊
@honeybuney
Uhniezdovanie zacina od 5 - max.do 10 dni po oplodneni. Spinenie moze trvat par hodin,ale aj jeden max.2 dni.Je to vlastne uhniezdenie vajicka do prekrvenej maternice.Vtedy sa moze objavit to spinenie.Takze ak by si mala ten 10 DPO ,tak by to mohlo byt ono.Je to trosku uz neskoro,ale predsa kazda je ina.Skus uz cez vikend testnut.To by uz malo ukazat.Drzim palce🙏
Ja sa idem od dnes pekne snazit do pondelka.😝
@katusikkk ahoj Dik za odpoveď. Teraz som bola na wc a už nič. Prestalo to. Kiežby to bolo to 🙏 🙏
@alilka ahoj. neviem presne co ako sa počíta lf, ale asi od ovu do ms (?) ak áno tak mávam 15dni. Ovu som podla Dr mala 7.6, Ms by mala prísť 22.6. Dobre rátam? Co nám povie dĺžka lf? 🙂 dik. Inak, už nespinim. Skončilo to.. Alebo teda aspoň teraz jak som bola na wc už nič nebolo..
@tamarka9 kraaasne super tesim sa s tebou
@tamarka9 jasne, ze silnie. A viditelne. Skus si ich odfotit spolu vedla seba. Bude to zretelnejsie.
@myskahryzka dakujem krasne,uz mi bolo do placu. Nemozem ich dat vedla sebe,dcerke sa nejakym sposobom podarilo z neho zoskrabnut presne tu cast papiera,kde je testovacia ciarka
@tamarka9 Musis na to hladiet aj v kontexte s kontrolnou ciarkou. Pozri na tom prvom je ciarka testovacia bledsia, ale kontrolna velmi tmava. Na druhom je tmavsia testovacia, ale kontrolna o dost bledsia ako na tom prvom. Takze urcite mozes byt kludna. A nieje to taky velky casovy rozdiel, aby to malo nejak extremne tmavnut.👍 ❤
@myskahryzka aha tak to ma vobec nenapadlo pozerat aj tu kontrolnu ciarku. Su to rovnake testy. No nic,urobim zase neskor a dakujem za povzbudenie,uz mi je lepsie ☺
@tamarka9 A k lekarovi sa kedy chystas?
@myskahryzka az okolo 8tt ked by uz maly byt akcia. Naco skor,nepaci sa mi moc to sono...isla by som uz aj v 7tt ale to vraj este nemusi byt 💖
@tamarka9 TIez myslim, ze v tomto smere je treba byt striedmy a nepresvecovat babatko kazdu chvilku. Ved ono ma teraz kopec prace. 🙂 A keby nieje este nic vidno, akurat ta to poriadne znervozni . A teraz si kolko dpo, resp v kolkom tyzdni?

Oj dnes prva injekcia Fragminu a manzel hned cievku chytil,boli to stipe ako fras. Sa mi vynaraju tie spomienky z minuleho tehu,ako som to neznasala,ale to som nemala tuk. Teraz ho mam kopec,tak som cakala,ze ako do masla to pojde a veru nie au au.
@alilka ty kam pichas?