icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

simka556
13. jún 2017

@tamarka9 no ešte test nemám kúpený 😃 pretože neviem pre ktoru značku sa rozhodnúť ( mám síce test prpino ) ale na ten sa nejak nespoliehala 🙂 pretože pri prvom tehu mi raz ukázal áno potom nie a potom som si kúpila v tete drogérii test v ňom boli dva a tie mi ukázali // a ani nie z ranného moču tak asi ráno správik ten prpino a potom ešte ten z drogérii 😊 a ty máš aký ?

waleri17
13. jún 2017

@tamarka9 robila som aj testy aj na krvi som vcera bola takze ms pride kazdu chvilku..

tamarka9
14. jún 2017

@simka556 no za mna kazetovy woman secret,alebo od Dr.max ci pruzkovy,alebo kazetovy. Coze dnes rano nebol test? Ani ms nedosla?

tamarka9
14. jún 2017

@waleri17 vazne? No do kelu,tak ako tu hovorime,nech pride cim skor ak ma prist..

tamarka9
14. jún 2017

@alilka ty ako,dosla mrchana?

alilka
autor
14. jún 2017

@tamarka9 áno dnes ráno v plnom prúde 😁

krajcovicka
14. jún 2017

Dievčatá, dnes som bola na kontrole a doktor mi povedal, že maternicu nemám dobre vyčistenú, azda sa to po prvom menzese spraví, ja nechcem ísť na ďalší kyret..... zdojnásobím dávku alchemilky.... máte pre mňa ešte nejaké rady?

katusikkk
14. jún 2017

@krajcovicka
Ja pijem alchemilku 3 x do dna,2 x Infolic a teraz jem vela grepov.Vo stvrtok idem na to ,tak dam vediet ci sa kombinacia osvedcila,alebo pridam k tomu este kilo slaniny denne a k tomu obilne klicky.Lebo uz naozaj neviem 😕

krajcovicka
14. jún 2017

@katusikkk ale ja sa pýtam o vyčistení po potrate, nie naštartovanie pred snažením...

tamarka9
14. jún 2017

@krajcovicka to vazne ta zle vycistili? No to je sila. Veru neviem okrem tej alchemilky nic ine,popozeraj este tu na mk nejake fora,pripadne vygugli. A kedy cakas ms? Mne tiez dr hovorila ze sa dalsou ms zvykne este precistit co treba,tak dufam,ze aj u teba tak bude..

tamarka9
14. jún 2017

@alilka no uzas a nechala na seba pekne cakat. Kolko si mala lf?

natalia11111
14. jún 2017

@katusikkk a naco je dobra slanina? 🙂

alilka
autor
14. jún 2017

@tamarka9 14 dni.. a ovu na 18 az..😨

katusikkk
14. jún 2017

@natalia11111

😝 mama mi povedala,ze tym ze sa stravujem zdravo a vela cvicim,tak mam malo podkozneho tuku a vraj vo vseobecnosti su chudsi ludia nervoznejsi ako tlstejsi.No a nervozita a stres zle prospieva na tehotenstvo -teda otehotnenie.Takze uvidim tento mesiac a ked nic,tak dalsi prestavam cvicit a budem sa spokojne prejedat slaninou .Raz to musi vyjst 😀

myskahryzka
14. jún 2017

@katusikkk A najma v tuku sa tvori hormon Leptín, ktory je dolezity z hladiska reprodukcie. Zena by mala mat okolo tych 20 percent telesneho tuku. Takze mamina dobre hovori 😉

krajcovicka
14. jún 2017

@tamarka9 aj ja v to dúfam, ms by mala prísť za 9 dní, čiže...okolo 23.6., teda ak mi nabehne môj 28 dňový cyklus...

alilka
autor
14. jún 2017

@krajcovicka ahoj..ako vieš kedy ti má prísť ms?ja som po mmt ani ms nedostala ,po mesiaci od operácie som mala ovu a tak následne ms 😊

krajcovicka
14. jún 2017

@alilka však neviem, uvidím...

sonazitnanova
14. jún 2017

@krajcovicka ono ja som mala tiež tak po čistení ale samé sa to vyplavilo ,neboj všetko sa samé vyčistí buď pred ms alebo cez

krajcovicka
14. jún 2017

@sonazitnanova
@tamarka9
Ďakujem dievčence, potešili ste ma, takže sa to odplaví samo a hotovo 😉!!!

simka556
14. jún 2017

@tamarka9 ahoj 😊 síce je robený teraz večer ale vyzerá to takto 😊 takže neviem 😐

tamarka9
14. jún 2017

@krajcovicka drzim paste,hlavne nech mrcha pride nacas a zoberie vsetko co treba ☺

tamarka9
14. jún 2017

@simka556 hm no nevidim veru nic ☹ ty nazivo nieco vidis?

simka556
14. jún 2017

@tamarka9 nie je to negatívne 😐

honeybuney
15. jún 2017

Cawte kocky 🙂 tak ja už som po dovolenke, ktora bola úplne skvelá, sme oddychnuti, nabití energiou a opáleni ako cigancata :D ale čo je ešte lepšie je ze na gyn kontrole mi Dr povedal, že už nemám žiadne cysty a dokonca aj ovu bola, po sérii anovulacnych cyklov 🙂 vraj úplne ideálny nález!! a viete čo? Za celú dovolenku som ani raz nepomyslela na to, či ovulujem, či má niekde niečo pichlo, ktory deň cyklu som, atď. Ci sme si babu z grécka doniesli, uvidíme o týždeň, každopádne sa ale tešíme dobrému zdravotnému stavu, lebo to je základ! Takže ☀ ⛱ 💕 a 🌊 pomohli nielen psychicky ale aj fyzicky :* dúfam, že aj vy ste sa mali dobre a ze sa aj sem tam zadarilo:* ešte som nestihla prečítať celú konverzáciu.

tamarka9
15. jún 2017

@honeybuney uplne suprovo sa toto cita,velmi prajem aby ste z dovci poklad prinirsli a ak aj nie, s tymto optimizmom ho mate raz dva 😉

tamarka9
15. jún 2017

@simka556 hm do paroma. A mrcha dnes ci zajtra ma dorazit?

honeybuney
15. jún 2017

@tamarka9 ahoj 🙂 vďaka, hej je pravda, že sme v úplne inom rozpoložení než predtým. Dúfam,že dobre spravy budú pribúdať, ale ak aj nie, verím, že bude tak ako píšeš :*

simka556
15. jún 2017

@tamarka9 zajtra 🙂

slniecko527
15. jún 2017

@honeybuney veľa šťastia ti prajem 🙂